All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (61)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Matthew Entertainment Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Felix Adrielresca
    07 September 2022 | Client at Felix & Erica Wedding

    Satisfied

    Bener” puas banget sama perform dari kalian, musiknya uda ga perlu di raguin lagi. Singer, musisi semuanya keren” & bagus” bangettt.. thankyou banget udah buat hari wedding kita semakin perfect !!! Felix & Erica 28 mei 2022

    Vendor Reply

    08 September 2022
    Thaaankyouuuu !!! Langgeng2 buat kalian ber 2 semoga sukses terus juga 💕
    Meilleur
    07 September 2022

    Thanks Matthew Entertainment

    Mantap banget entertainmentnya. Suara singer ok banget, musik jg gak kalah keren. MC nya bisa bawa suasana biar gak krik krik ada aja biar gak boring. Sukses terus untuk ke depannya buat kerjasama kita semua ya

    Vendor Reply

    07 September 2022
    Thankyou Meilleur !! Ditunggu kerja sama lagi kedepannya !!
    Florencia valentina
    13 March 2018 | Bride at Dicky and Florencia Wedding

    overall puas banget

    hai matthew ent terima kasih sudah membantu acara wedding kita menjadi semakin sempurna musik dan soundnya best banget deh, kebetulan acara kami tanggal 10 maret kemarin di apl tower cp megasa kita request agar classic jazz gitu untuk lagu wedding saya dan suara penyanyinya ternyata cocok banget di iringi dengan piano + violins + saxophone , jadi beras classy banget pokoknya, dan sebagai tambahan para personilnya juga cakep dan well dressed banget bikin naik suasana deh , mantap bro dan makin sukses kedepan nya. thank you

    Vendor Reply

    13 March 2018
    We're so happy ! Thankyou so much floren and dicky ! Hope that you guys happy with each other all the time. :) Matthew
    Fri
    19 July 2017 | Bride at Jushan & Friyana Wedding

    Well done!

    Hi Matthew, Thank you so much for making our wedding day become so special with fantastic live music by your team and foc keyboard at our Holy Matrimony. The team members are young, fun & talented. We would highly recommend Matthew Entertainment to anyone looking for a great band for their wedding. Cheers & God Bless

    Vendor Reply

    19 July 2017
    Thankyou very much ! Glad we can help ! :)
    Airen Riyanti Winata
    17 January 2017 | Bride at Airen & ricardo Wedding

    Awesome music entertaiment

    We were so happy with matthew entertaiment on last sunday..cz they were so good with the mucic, MC, and everything..the service was too good..matthew entertaiment is the best..very recommended!!!

    Vendor Reply

    18 January 2017
    Thankyou so muchhhh ! Happy to help !
    Elfrida Adelaresca Laksmana
    31 December 2016 | Bride at Elfrida Wedding

    Thank you!

    Puas banget, ramah dan juga orang2nya seru, lagu2 yang dibawakan juga enak2 banget.. Harga nya juga worth banget lah! Pokoknya gak nyesel lah, Thanks a lot!

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band, Chamber, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    1 person to 20+ person
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Classic rock,  Hip hop,  International,  Jazz,  Oldies,  Pop,  R&B/Soul,  Reggae,  Rock,  Strings,  Swing
    What is your speciality? (max. 3)
    International,  Jazz,  R&B/Soul
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Vocals,  Audio visuals
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting,  Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    ofc if we can help.
    What makes your services unique?
    We as a team always use clients prespectives so we always try to be different in the best way. Anything we can help.
    How far in advance should your client contact you?
    ASAP !
    What is your repertoire?
    Kami menyediakan banyak variasi lagu sesuai dengan trend dan juga selera grooms and bride
    What rate do you usually charge at?
    Untuk tarif sangat beragam dan menyesuaikan budget maupun venue. Kita bisa starting dari sekitar IDR 7 mil.
    What is your usual attire?
    Dressing well is a form of good manners ! Classy suit, and beautiful dress always wins !
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    Mandarin,  English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    yes ofc!
    Address
    Perumahan Kosambi Baru Jl. Flamboyan Jingga II C2 No 10 Cengkareng Jakarta Barat 11750
    Location(s)

    Music Entertainment J K T - B A L I We offer music artists, master ceremony, wedding organizer, sound system, and all other services with fresh 5 star quality and experiences. Humble and polite is one of our strongest point. Client's happiness is our priority!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.