All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (16)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Majestic Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    26 November 2018 | Bride at David&Dewi Wedding

    Unexpectedly Amazing

    Awalnya ragu mau pakai majestic karena “new face”, i never heard their name n many ppl also didnt know who they are,but then i look at their portfolios n i said to my self,okay lets try this one..im the kind of person who likes simplicty and sesuatu yg modern,dan kyaknya majestic bisa kasih apa yang aku mau.kayaknya loh ya..awalnya bener2 ragu..tambah duit dikit aja i can use another photography yang emang uda ada nama.hahaha.oke,fast forward to my technical meeting,dimana hampir smua vendor ga ada yg tau Majestic Photography,ku mulai ragu dan bimbang..tetep berdoa dlam hati smoga ga slah pilih. Dan ternyata bener2,sesuai judul review aku,UNEXPECTEDLY THEY DID AMAZINGGGGGG WORKS!Dan aku bersyukur bgt ga pake photographer lain yang uda besar,aku bersyukur bgt nekat coba si “anak baru” ini.not being biased,but it turns out that their works are way much better than “photographer2 besar” lainnya..good job majestic!kalian pasti akan besar juga sebentar lagi💪🏻👍👍
    02 November 2018 | Client at Rudy & Izza Wedding

    Thankyou Majestic

    We had lots of fun. Super seneng kerjasama dengan tim yang sangat mengerti client. Super sabar dan full ide. Dari lamaran,sesi prewed, akad dan resepsi, alhamdulillah bener-bener nyaman dan nikmatin arahan demi arahan buat dapetin foto yang bagus. Timnya juga kocak kocak, jadi gak ngerasain tegang karena hampir setiap sesi bisa ketawa tawa dulu. Terus juga saat proses editing baik video maupun fotonya, bisa banget ngerti maunya kita tuh kayak apa. Dan gatau ya! Feel amazed aja sama hasil hasilnya... Thanks for making our special day became more and more special :)

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Prints,  Custom graphic design,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Black and White,  Conceptual,  Journalism,  Portraiture,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Journalism,  Portraiture
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    komunikasi dengan baik, dan mengakrabkan diri dengan klien dan memberikan hasil yang sangat baik
    What rate do you usually charge at?
    5jt sampe 15 jt
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    satu minggu
    How long does it take for the client to receive the final product?
    satu bulan
    How far in advance should your client contact you?
    satu bulan sebelum hari H
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    kami pernah mendapatkan awar di ajang kompetisi wedding internasional
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    kami berharap klien menyediakan makanan
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    20% dari harga yang kami tetapkan
    When was your business established?
    naomic photo berdiri di tahun 2015 dan sampai saat ini kami selalu memberikan yang terbaik terhadap klien
    What makes your services unique?
    kami unik dan kami selalu memberikan yang terbaik kepada setiap klien kami, dan menjadi seperti keluarga baru kami
    Service(s)
    Address
    Jl.Mangga No 91A ruko lantai 3. sukajadi pekanbaru 28282
    Location(s)

    majestic adalah salah satu vendor fotografi terbaik di pekanbaru, dan kami selaku team akan memberikan service yang sangat baik dan profesional

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.