All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (43)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    LOTA by Laurencia Lolita Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 September 2018 | Client at ❤️ Wedding

    Hana narita

    Thankyouu ci lolita for the perfect custom gown ! Wohoooo, gownya mewah sekali, jauh dari yg aku bayangkan. Karena aku gk ngerti jadi aku percayakan sama kmu untuk buat gown ini dan tadaaaaa aku terlihat jadi lebih kurus dan got ton of compliments from family and guest sampe banyak yg minta foto and of course pada nanya buat dmna dan ingin buat disini. Heheheh Sukses terus ci, you are so blessed ❤️❤️❤️
    03 May 2018 | Bride at Thomas & Imelda Wedding

    Stunning yet affordable

    Gaunnya bagus-bagus semua dan banyak model, mulai dari night gown, prewedding gown, sangjit gown, bridesmaid gown, wedding gown sampai kebaya, semuanya lengkap dan ada disini.. pilihan warnanya juga cukup banyak. Pelayanan dari owner (ci Lolita) dan pegawai yang ada disana juga semuanya ok banget, Mulai dari follow up via WA sampe remind jadwal fitting, pokoknya pelayanannya TOP BGT. Aku sendiri kemarin rent modern qipao dress warna gold untuk acara sangjitan. Temen-temen dan keluarga pada bilang bagus, trus langsung pada nanya bikin dimana.. padahal ini sewa loh, tapi jatohnya pas dan bagus banget emang di aku. Super love love love! Buat kalian yang lagi cari-cari dress kece berkualitas tapi harga bersahabat , jangan lupa mampir ke Lota yaa! Thank you buat Ci Lolita & mbak2 yang udah banyak banget bantuin aku. Next kalau ada event, aku rent disini lagi yaa.... Ssttt.. butik ini langganan artis-artis juga loh!
    19 March 2018 | Client at Putra & Irma Wedding

    Love Lota

    Thank you to the humble ci Lolita for the hits customized green dress. first meeting utk tentuin design langsung fix for only app 15mins, karena ci Lolita langsung tau yg saya suka/tdk suka dan di combine dgn advice dr dia sndr. Hasil nya saya sendiri puas bgt dgn gown nya and got ton of compliments from family and guests :D Sukses terus for Lota ci, Love, Grace
    14 September 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Elegance!

    thankyou ci Lolita (LOTA) sudah memberikan pelayanan yang sangat baik, sempat ada salah satu karyawatinya menjanjikan dapat crown tapi di nota tidak tertulis, tapi ci Lolita tetap memberikan crownnya tersebut. gaun2nya juga bagus, elegant2 jd enak fotoin client nya kalau gaunnya saja sudah elegant. harganya terjangkau lagi. thankyou yaa!
    08 June 2017 | Bride at Steven & Citra Wedding

    Beautiful Dress :)

    Thank you Ci Lota for make a beautiful dress for my mom. It's completed my special day. Ci Lota such a great designer, she's kind & humble. Also thank's to Mba Rossi :) With Love, Citra
    25 March 2017 | Groom at Marissa Wedding

    Excellent gown

    Gaunnya bagus2 model up to date, pelayanan ok semuanya ramah, sukses buat LOTA!!

    Dress & Attire

    Does a client need to schedule an appointment?
    No Rental Open from | Tuesday-Saturday Pk 10.00-18.00 | Sunday Pk 10.00-16.00 | Monday Close |
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental,  Made to measure dress,  Other Gown Rental & Customize
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Other Elegant
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    How far in advance should your client contact you?
    Gown rental is more flexible, you can come and choose your gown even in 1
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What kind of dress and attire do you provide?
    Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Other - Gown for Photoshoot, Wedding dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Engagement/ prewedding dress,  Mother or sister's dress,  Evening dress
    When was your business established?
    Established in 2014 by Laurencia Lolita, LOTA \ Gown Rental & Customize offers rental service and customize variety of gowns for personal and commercial use. Our clients vary from the bride to-be, her mom, siblings and Bridesmaids, teenager to the mother to-be or even for coorporate. We are here to provide gown and its accessories for the special moment like wedding day, pre-wedding photo-shoot, sweet seventeen, prom night or even just attending the party. For any inquiries, please email to hello@lota.co.id or chat us via Line : lota_id ‘The only real elegance is in the mind; if you’ve got that, the rest really comes from it.’ – Diana Vreeland
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Tangerang
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    It depends, for rental a week prior the day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2015 - The Event of Ambassador of UPH - Sponsorship
    What is your payment terms?
    Rental - 50% Down Payment for Booking, another 50% when taking the gown.
    What makes your services unique?
    About Us LOTA \ Gown Rental & Customize Established in 2014 by Laurencia Lolita, LOTA \ Gown Rental & Customize offers rental service and customize variety of gowns for personal and commercial use. Our clients vary from the bride to-be, her mom, siblings and Bridesmaids, teenager to the mother to-be. We are here to provide gown and its accessories for the special moment like wedding day, pre-wedding photo-shoot, sweet seventeen, prom night or even just attending the party. For any inquiries, please email to hello@lota.co.id or chat us via Line : lota_id ‘The only real elegance is in the mind; if you’ve got that, the rest really comes from it.’ – Diana Vreeland —————————————————————————————————————————————– LOTA \ Gown Rental & Customize LOTA \ Gown Rental & Customize berdiri sejak tahun 2014 oleh Laurencia Lolita. Kami menyediakan berbagai macam pilihan gaun untuk di sewa untuk kepentingan pribadi ataupun untuk keperluan komersial. Kami juga menerima pembuatan gaun dengan design sendiri. Pelanggan kami bervariasi, mulai dari calon pengantin, ibunya, kakak dan adiknya serta bridesmaid mereka. Kami menyediakan gaun untuk berbagai moment special anda, seperti Hari pernikahan, photo pre-wedding, sweet seventeen, prom night atau hanya sekedar untuk menghadiri pesta. Anda punya pertanyaan? Silahkan langsung menghubungi kami melalui email ke hello@lota.co.id atau melalui Line : lota_id ‘The only real elegance is in the mind; if you’ve got that, the rest really comes from it.’ – Diana Vreeland
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Other Kebaya Modern
    Does a client need to schedule an appointment?
    No Rental directly visit our boutique
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Simply Modern
    What accessories do you provide?
    Garters,  Hair accessories,  Veil
    Service(s)
    Address
    LOTA Gown Rental & Customize Ruko Beryl 3 no.45 Jl. KI Hajar Dewantara Gading Serpong-Tangerang (Opposire to PAHOA Auditorium) 15810
    Location(s)

    Established in 2014 by Laurencia Lolita, LOTA Gown Rental & Customize offers rental service and customize variety of gowns for personal and commercial use. Our clients vary from the bride to-be, her mom, siblings and Bridesmaids, teenager to the mother to-be. We are here to provide gown and its accessories for the special moment like wedding day, pre-wedding photo-shoot, sweet seventeen, prom night or even just attending the party.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.