All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (29)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Lavimo Bali Photo + Video Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anissa Santoso
    28 November 2016 | Bride at Handy dan Anissa Wedding

    Recomended

    Lavimo ini bagus sekali sangat profesional. Dari awal saya mencari info tentang pre wedding, mbak Eka sangat proffesional dan responsive terhadap pertanyaan-pertanyaan saya yang banyak. hahahaha Preweding kami berjalan dengan sangat baik, semua kru on-time dan sangat profesional, dari proses make up, hingga props-props yang kami tidak menduga akan jadi bagus sekali di foto. Tapi yang paling keren adalah waktu saya melihat hasil foto yang belum di edit. Bagus sekali, padahal saya sama pacar saya kaku kaya kanebo kering, tapi ko Hary bisa mengarahkan kami sehingga kami bisa menghasilkan foto yang natural. Dengan price yang di tawarkan saya rasa lavimo cukup sebanding dengan hasil yang di dapatkan!
    ayu
    17 April 2016 | Bride at Ayu and Romi Wedding

    Puas Banget

    Service yang memuaskan sejak kami tiba di Bali, di jemput di airport , nice people, sampai waktu photo yang panas tapi seru banget. Album photo juga hasilnya keren , apalagi video prewed 5 menitnya top banget . You Guys ! LAvimoBali emang THE BEST
    doni
    17 April 2016 | Groom at Doni & Citra Wedding

    Hasil foto bener bener beda...

    i just want to say thank you banget lavimo bali udah kasih kita moment yg tak terlupakan ini... waktu foto asik banget.. masi dibawa ke tempat makan yg enak banget.. ampe kenyang dan puas baru lanjut lagi,, salah satu vendor yg gua rekomended banget buat temen gua kalau wedding ata prewed di bali. thanks lavimo bali
    nao
    17 April 2016 | Bride at Nao & Mike Wedding

    Awesome

    Thankyou so much for make wonderful our prewedding photo in Bali
    Greet SI
    17 April 2016 | Bride at Greet # Edward Wedding

    Vendor yg sangat bagus dan ramah

    foto session yg sangat menyenangkan dan mengesankan.. crewnya sangat ramah, dan hasilny juga bagus.. adik saya menyusul agustus ini ya Lavimo ..hehehehehe
    miomi
    17 April 2016 | Bride at Miomi & Ha Wedding

    Awesome photography like for magazine.. we like it !

    we want to say thank you to lavimo bali for their great service and nice hospitality... will recomend this for my family and friend ... 100 for Lavimo !

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How long does it take for the client to receive the final product?
    For the album usually take 6 weeks
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What makes your services unique?
    You can take a look at our photo, we have our own style , nobody like us And we are #GOODPHOTOBESTPRICE + VIDEO AT BALI
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    We have some packages that you can choose depend on what you need and your budget
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    As soon as possible
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    Lavimo Bali was established at 2013, and now we are one of the most special for our domestic and foreign client
    What is your payment terms?
    30% for booking fee, 70% one day before photoshoot
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    For the original file, we can copy it and give you on the day after the event or photoshoot finished
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other -
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    we just let it flow, make it easy, natural, and great !
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Service(s)
    Address
    Perumahan Taman Jimbaran, Jl Kor Jimbaran, komplek J Legend no A8, Mumbul - Nusa Dua - Bali 80363
    Location(s)

    We are A Professional Team With Many Years Of Experience In Photography and Videography Who Based in Bali - Indonesia | We Are The #GOODPHOTOBESTPRICE + VIDEO AT BALI WWW.LAVIMOBALI.COM Instagram : @lavimobali Office : 0881 3669767 Whatsapp / Line : 082146577118 | 081337227032 Email : lavimobali99@gmail.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.