All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (9)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Yoke & Inu by Keya OppuYoke & Inu by Keya Oppu
    Yoke & Inu by Keya OppuYoke & Inu by Keya Oppu
    +8
    Keya Oppu & 3 OTHERS
    Photography
    Ika & Ari by Keya OppuIka & Ari by Keya Oppu
    Ika & Ari by Keya OppuIka & Ari by Keya Oppu
    +8
    Keya Oppu & 1 OTHERS
    Photography
    Maternity by Keya OppuMaternity by Keya Oppu
    Maternity by Keya OppuMaternity by Keya Oppu
    +24
    Keya Oppu & 2 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Keya Oppu Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 May 2018 | Bride at Dandy Jonathan Wedding

    love keya's results

    kerja bareng dgn Keya untuk prewed saya.. hasilnya bagus dan selama mengerjakan prewed situasi dibuat menyenangkan dan seru... saya suka dgn gaya keya yang memperhatikan detail.. saya akan kerja bareng keya lagi untuk project photo selanjutnyaa... \nPokoknya kerja bareng dgn Keya very recommended dueh!! \u2665\u2665
    07 May 2018 | Client at Anggi & Emerich Wedding

    Unforgettable

    I’ve been photographed by Keya Oppu on my maternity shoot, it was a great moment! She’s so fun and really profesional. So enjoyed and satisfied for all the process also the result, she’s a great photographer! If you look a photographer that can capture your unforgettable moment with a good experience, she’s a great one. Very Recommended!!! :-)
    07 May 2018 | Groom at Dandy & Aryanti Wedding

    Great session prewed photoshoots

    Keya seorang yg menyenangkan dan seru pada saat photoshoot... Walaupun saya lumayan tegang dan ga biasa foto foto tp keya ttp sabar.. Hahahahaha.. She's a great photographer.. Very recommended!!

    Vendor Reply

    07 May 2018
    Thank you Dandy! Sukses terus! Gbu!
    13 September 2017 | Client at Jelyta & Anton Wedding

    prawedding ku kece!

    Hoolaaa.. saya menemukan salah satu vendor dengan harga paketan all in one yang reasonable (masuk di budget saya). Vendor tersebut adalah Keya Oppu Photography. awalnya saya ragu dengan vendor ini , karena sejujurnya untuk seukuran budget photography ini sangat-sangat murah , singkat cerita saya puas sama hasil-hasil foto Keya Oppu photography ini puas banget malah, selain puas dengan hasilnya, proses pada saat photoshoot pun super fun dan sangat mengerti maunya klient seperti apa. ( jadi gak berasa cape ) ditambah lagi dengan polesan makeup & hairdo yang bikin aku tambah PEDE buat di foto. nama MUA nya mira mulyati ( klo mau kepoin IG nya bisa cek disini ya @mira2129) asssliii seharian aku photo outdoor yang panasnya amat sangat terik dan berkeringat , tapi makeup foundation ak tetep awet donk dan gak cracking samsek ( di poles2 dikit lah karna keringet kan ) dan selama dimakeupin pun orangnya lucu humble banget dan ceriwis jadi gak bete aja selama di makeup, oke selesai soal permakeup-an , sekarang aku mau bahas si photography yg super kece ini, ak manggilnya kak keya, ak belum pernah ketemu dia sebelumnya, baru ketemu ya pas hari mau photo shoot itu. liat aslinya kaya bukan photographer si karna mukanya keibuan parah dan cantikkkkkk , sayangnya kakak ini rambutnya bondol jadi gak keliatan feminim. Tomboy abis. hahah dan kak ini super duper humble juga enak banget buat tuker pikiran soal pose-pose dan lokasi yang pas buat di photo dan yang paling penting ka keya ini orangnya sabar banget. wkwkwk entah pas lagi ganti baju atau touchup rambut yang super rempong lah ataupun soal pengambilan pose yang menurut ka keya gak pas jadi kudu diulang2 lagi. Pokoknya ak love banget deh sama vendor photography ini, diluar ekspetasiku semua. hahah! super recommended loh!! Cuzz yah yang mau booking ka keya jangan ragu-ragu 

    Vendor Reply

    13 September 2017
    Jelytaaaaa
    01 September 2017 | Client at Ronald & Katleen Wedding

    Keya Oppu is a good team

    Aku pake jasa Keya photography, MUA kak Ary dan Hair do kak Mira. Mereka ini good and solid team menurut gw. Ramah banget dan terima ide or masukan. Waktu itu prewed bareng mereka. Lokasinya di helipad dan gedung tua kantor kementerian. Make up nya ga luntur dan cucok bgt di aku, lalu foto2nya kak keya bisa diambil semua edit maupun non edit. They are very recommended vendor deh pokonyaaa

    Vendor Reply

    14 September 2017
    Kathleen thank you so much! Sukses terus ya!!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Digital files,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Journalism,  Portraiture,  Destinations,  Other - Lifestyle,  Black and White,  Conceptual, Contemporary,  Cultural,  Vintage,  Underwater
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot,  Other - Outdoor shoot, travel prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Beauty shoot,  Other - Wedding candid,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Trough Whatsapp, email, Line or phone call.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Banten, Jogja, Bali, Lombok, Singapore, Seattle (Pacific Northwest area) and some states in the West Coast area. *Please ask for more area.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We’ll provide couple names.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Photoshop, Lightroom, Videography dan Drone
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Detailed in each package.
    Are you available to shoot after hours?
    Yes With specific details as discussed.
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Sesuai konsep dan tema yang didiskusikan dengan klien dan team.
    What rate do you usually charge at?
    start from 10,000,000 for prewedding shoots.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Usually 3-7 business day.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Often 4--8 weeks after approval
    How far in advance should your client contact you?
    1-12 months before the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    10% after confirmation and 40% 1 week before photoshoot.
    When was your business established?
    2004
    What makes your services unique?
    10% of whatever the photographer earned will be donated for social matter. Free books, foods or medicine needed for a real cause. So by using our services, you are helping other people around you too.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    It is flexible. Usually meals during photoshoot provided by client but anything are open for discussion during meeting.
    Service(s)
    Address
    Jl. Percetakan Negara IV B No.30 10560
    Location(s)

    Specialized in pre-wedding, engagement photo shoot and wedding snap shots.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.