All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (33)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Katha Photography Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    01 April 2019 | Client at Almer hutapea Wedding

    Lamaran Bali

    Team Katha photography sangat profesional dan friendly jadi gak kaku saat didepan kamera. Tone foto juga bagus membuat suasana romantis.
    01 April 2019 | Bride at Diego & Arby Wedding

    SOO IMPRESSIVEEEEE

    pertama kali kenal kak faisal dan kak rama dari bridestory, lagi bngung banget cari vendor fotografer yang bisa paham tentang aku dan pasangan. waktu coba contact, tim katha bener-bener ramah banget dan asik diajak ngobrol. sempet curhat juga kalau pasangan gabisa foto alias kaku dan mereka bisa ngebawa suasana fun! Langsung mempercayakan katha sebagai vendor photography wedding dan prewedding aku. And Im not even slightly regret it but the opposite!!! Thank you tim katha! Sukses!
    13 March 2019 | Bride at Cory & Reynold Wedding

    Prewedding

    First impression sama StorybyKatha contact ka Faisal sangat kooperatif sampai hari H photoshoot teamnya juga asik2 semua. Untuk ukuran couple yg gak bisa pose dan bingung mau gmn, team Katha bs banget ngarahin, kasih masukan dan bikin cair suasana jd bikin hasil fotonya natural dan proper. Very recommended vendor. Thankyou Team Katha Photography 😊
    10 March 2019 | Bride at Bagus Hasibuan Wedding

    Loves for Katha

    Tanggal 9 maret 2019 aku baru saja melaksanakan lamaran, didampingi foto &video katha puas banget sama hasilnya. Team nya sigap dan sangat effort buat nemuin foto2 yang bagus. Hasilnya aku suka banget. Udah 2x setelah wisuda aku pakai katha, acara selanjutnya pasti aku akan pakai katha lg🤗
    04 March 2019 | Client at Egi Dan Fauzan Wedding

    katha vendor pertama yang di book sebelom dapet gedung bahkan wkwk trs langsung booking untuk lamaran prewed sampai hari H!! trs kmrn pas lamaran tgl 2 maret bener bener puas bgt!! team katha bener bener baik bgt dan bikin suasana jadi santai wkwk + sabar bgt untuk motoin setiap momen! baru liat hasil nya di instagram katha aja udh puas bgt gak sabar buat liat hasil lainnya!! sampai ketemu di event selanjutnya!!b
    03 March 2019 | Bride at Ayu & ican Wedding

    Review ayu & ican wedding

    Pernikahan kami tgl 12 jan 2019 kemarin bener2 moment yang ga akan bisa kami lupakan,karena semua yang berjalan benar2 melebihi dari expektasi kami ber2.kami benar2 puas dengan vendor yang membantu acara pernikahan kami b2 dan salah satu nya katha photografi ( @storybykatha ) karena kita mempercayakan dari acara lamaran intimated kita pun dengan katha photografi dan kita memutuskan mau di dokumentasiin pun h-2 sebelum hari lamarana kita.tapi...hasil nya tetap bikin surprise kita

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Prints, Albums,  Digital files,  Proof CD of all images,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual, Contemporary,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes we provide all files in flashdisk
    Are you available to shoot after hours?
    Yes anytime, make sure you already made the appointment with us
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i make the photoshoot situation feel comfortable, fun, and we make sure the connection between customers and teamis exist
    What rate do you usually charge at?
    depend the package you choose
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    usually in prewedding photoshoot you can see raw files one day after the photoshoot, but for edited pictures we need one week to finish it
    How long does it take for the client to receive the final product?
    1-2 weeks
    How far in advance should your client contact you?
    2 week before the day
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    no, you dont need to provide our meal
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    some of big company like Grab, H&M, etc alread hired us to capture their moment
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    50% after confirmation contract, 40% after the day, 10% after you receieve the final edited pictures
    When was your business established?
    2016
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes You can chat us for appointment
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Jl. Kebon Sirih No. 39, Jakarta Pusat, Indonesia. 10340
    Location(s)

    A bunch of people who addicted to capture every joyful moment of yours..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.