All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Kaleb Music Creative Review(s)

24 Review(s), sorted by :
Latest Review
25 May 2017

Our favourite

Kaleb Music Entertainment.. is one of our favourite music entertainment vendor.. Selalu tampil memberikan yang terbaik, all out,dan kemampuan vokal kaleb yg luar biasa, mampu membuat ambience acara menjadi lebih hidup. Profesionalisme nya juga luar biasa. pengaturan team dan komposisi lagu pun dapat diracik dengan baik oleh Kaleb Music Entertainment. Keep Up the Good Work... Always a pleasure to work with you Kaleb.

Vendor Reply

25 May 2017
Dear Cocoy Legacy Organizer , Thank you untuk positive commentsnya dan kepercayaannya kepada kaleb music sangat berharap untuk kerja bareng dalam waktu yang dekat dengan Legacy Organizer salam sukses thank you bro Gbu
25 May 2017

Our favourite

Kaleb Music Entertainment.. is one of our favourite music entertainment vendor.. Selalu tampil memberikan yang terbaik, all out,dan kemampuan vokal kaleb yg luar biasa, mampu membuat ambience acara menjadi lebih hidup. Profesionalisme nya juga luar biasa. pengaturan team dan komposisi lagu pun dapat diracik dengan baik oleh Kaleb Music Entertainment. Keep Up the Good Work... Always a pleasure to work with you Kaleb.
25 May 2017 | Groom at Aries & Think2 Wedding

Kaleb Music Creative Mantap!

Pertama, orangnya ramah dan friendly banget, jadi kita nyaman diskusi dan menyampaikan masukan2. Baru kenal, tapi rasanya seperti teman lama. Kedua, vokalis dan pemain musiknya ok banget! Selama acara, saya ga denger tuh ada salah2, semua mahir. Lagu yang dibawain juga sesuai request kesukaan kita. Ketiga, sound sistem dan pengendali mixer juga ok! Kualitas suara dan volume udah pas. Pokoknya, ga salah deh pilih kaleb music creative. Thanks kaleb..

Vendor Reply

25 May 2017
Dear Aries, Thank you buat comment yg luar biasa saya dan tim mengucapkan terimakasih atas kepercayaannya memilih Kaleb Music Creative sebagai pengisi acara di wedding aries dan think . Mudah mudahan puas dan sukses untuk semuaaa cheerz . Kaleb
24 May 2017 | Bride at Aries dan think think Wedding

Kaleb music

Kaleb itu music yang palink sabar ..dia bisa nyanyiin semua lagu yang aku suka ..dalem waktu ga nyampe dua mingu..bahkan dia smangat banget mau ngajarin aries nyanyi ..smua list kesukaan lagu aku dia nyanyiin pas hari h ga pake lama dan gomel ..jawabannya slalu iya ..the best music ever deh..sodara sodara dan aku sendiri enjoy banget acaranya karena lagunya bagus bagus ..thanks somuch for making our wedding so good..

Vendor Reply

24 May 2017
Dear think2, thank you so much untuk reviewnya mudah2an puas untuk musiknya dan kita seneng banget dapet comment yang positive dari kalian . All in all thanks for your trust for Kaleb Music Creative. Cheerz

vieris Jewellery

04 May 2017 | Bride at aries & novi Wedding

thankyou kaleb music creative

kaleb music creative it's the best! bener-bener gak salah pilih deh, bener2 bikin suasana jadi meriah dan elegan aku suka bangget sama aransemen dari kaleb music creative thankyou kaleb music!!!

Vendor Reply

04 May 2017
Dear Novi thank you atas testimoni yang luar biasa dan kepercayaannya kepada kaleb music
02 March 2017 | Groom at Matthew and Grace Wedding

Great Entertainer and Voice

First time I heard Kaleb's voice, I thought it was from CD Player, and was amazed when I found out it was Kaleb's own voice. Directly approached him, and asked him to sing at my wedding, from start to finish. Super duper satisfying...nothing to complain. Easy to work with, great voice and talents. Keep going forward Kaleb. Matthew and Grace

Vendor Reply

03 March 2017
Thank you for your trust and wonderful review about us. Me and my team are happy and proud that we could deliver good music and bring satisfaction to our dearest client . All in all thanks for choosing us . Happy Marriage and Cheerz

Entertainment (Music)

What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
Orchestra,  Band,  Quartet
What is the size of your musical ensemble?
10 to 50 persons
What music genres do you offer?
Acoustic,  Big band,  Classical,  Dance,  Funk,  Gospel,  Hip hop,  International,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  R&B/Soul,  Reggae,  Rock,  Strings,  Swing
What is your speciality? (max. 3)
Acoustic,  International,  Pop
What services do you offer?
DJ,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals
Do you provide your services in other cities or countries?
Yes Bali, Bandung, Singapore
Do you have your own equipment?
Yes musical instruments
Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
Microphones
Is it possible to request something that's not in the repertoire?
Yes yes because i have the limks
How far in advance should your client contact you?
2 until 3 months in advance but if you have big request and big concept i prefer 6 until 1 year in advance
What is your repertoire?
We provide variety of love song from classical genre music until modern pop music
What rate do you usually charge at?
We have different package and musical format and depend on hour of the performance
What is your usual attire?
Smart casual attire and Formal attire
What makes your services unique?
We Provide Original Soundtrack specially to the client and Re arrangement music to make the differences
Please list, if any, your business' past achievements and awards
Big 14 Indonesian Idol season 3 The first Music Entertainment in Bandung who provide Original Soundtrack and create a song to specialized the wedding
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, Cash
What is your payment terms?
30 % in advance and 70 % 1 month in advance before the Wedding
When was your business established?
Our business start at 2006 but did not run smoothly until 2011 officially start and established to be one of the youngest Music Entertainment who provide Orchestra and Original Soundtrack in bandung and expand to several cities such as Jakarta, Bali and Singapore as our international branch and link in Asia.
another questions regarding the music entertainment
please email us at yedija_kaleb@yahoo.com
What is the explanation about The Original Soundtrack mini album ?
We create your own wedding songs, theme song , instrumentals and exclusively, personalized Original Soundtrack, We Imagine your musical inspirations , arrange it and make it Happened. Video At YOUTUBE: Song Title : Belahan Jiwaku by Kaleb Music Creative
What if the bride and/or the groom involved in the album ? ex. recording as the singer/musician/songwriters
Absolutely! We could be collaborate whatever you want to be We Write the Song We Arrange the music We Sing your own song and composed it
Address
Jl. Janur Asri , Klp Gading, Jakarta Denpasar,Bali, Jl Ciateul Kulon , Bandung 40252
Location(s)

Provide : Full Orchestra, Mini Orchestra, Full Band and Acoustic Specialized in : Re-Arrangement, Composing, Vocal Coaching , Scoring Original soundtrack/ theme song for weddings and events

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.