All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (1672)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 186

    All
    view 9
    Just The Two Of Us by Jova MusiqueJust The Two Of Us by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    A Million Dreams by Jova MusiqueA Million Dreams by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Stand By Me by Jova MusiqueStand By Me by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Best Part by Jova MusiqueBest Part by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Sway by Jova MusiqueSway by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Close To You by Jova MusiqueClose To You by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Endless Love by Jova MusiqueEndless Love by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Cintaku by Jova MusiqueCintaku by Jova Musique
    Entertainment (Music)
    Girls Like You by Jova MusiqueGirls Like You by Jova Musique
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Jova Musique Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 July 2018 | Bride at Ghina & Rizal Wedding

    Professionals with great music!

    Thank you so much for Jova Musique performance at our wedding! Love the performance! Love the songs! Love everything! Although the performance wasn\u2019t that long due to time, but we really enjoy every second of it. Thank you so much Mba Valen and Jova Musique! \u2665\ufe0f\u2665\ufe0f

    Vendor Reply

    24 July 2018
    Thank you dear mba Ghinaaaa ❤❤❤
    10 May 2018 | Bride at Dhea dan Zaki Wedding

    Skillful musicians, couldn't have asked for better!

    waktu itu pertama kali denger jova dari acara nikahan temen, dan langsung mau hire Jova jg di acara ku sendiri. PARAH KERENNYA! main musiknya super rapi dan jago abis. recommended banget terutama buat yang suka musik jazz dan sejenisnya. pronunciation bahasa inggris dari penyanyinya juga bagus banget. pokonya sama sekali gak kecewa. TERIMAKASIH BANYAK JOVA MUSIQUE
    30 April 2018 | Bride at Richard & Jennifer Wedding

    Recommended!

    Hi Jova, Thankyou so much especially untuk Ci Valen yang banyak membantu persiapannya :D Dari awal bantu pilih lagu sampai detail2 yang lain, banyak kasih masukan dan aku sukaa hasilnyaa! Ini dia kenapa aku pilih Jova, karena uda suka pas awal cek2 di youtube dengerin lagu2 yang dibawain hehe MC dari Jova juga ok banget, sesuai sama maunya aku & pasangan. Very recommended entertainment :) Sukses terus untuk Jova Musique! God bless.

    Vendor Reply

    01 May 2018
    Jenniiii.... waaaah thank you banget dikasihin review... uda kembali aktivitas kaya biasa lagi? semoga smua lancar lancar yaa :) Dan thank you so much untuk appreciate semuanya. Jova juga seneng dan bersyukur banget, Jenni dan Richard suka Jova, puas sama Jova dari awal preparation sampai Hari H'nya. Happy Wedding for you and Richard... Happily ever after ya dear :)
    11 April 2018 | Bride at Alvin & Angel Wedding

    very professional and create the atmosphere

    thank you Jova Musique, untuk kerja sama dan juga telah membantu menciptakan suasana yang kami harapkan dalam pernikahan kami, meskipun ada beberapa lagu yang kami minta tidak "standart" tapi jova dapat mengikuti permintaan kami dengan hasil yang memuaskan, apalagi dengan ruangan yg cukup besar kami membutuhkan musik yang dapat mengisi seluruh ruangan tanpa membuat musik menjadi terlalu kencang. selain itu jova juga sangat responsif ketika saya dan pasangan ingin membuat surprise kecil untuk mama kami, jova dengan tanggap memainkan lagu happy birthday. once again thank you so much Jova!

    Vendor Reply

    11 April 2018
    angel alvin...halllo apaaaa kabar? wahhh thank you so muchhh ya untuk reviewnya buat jova. seneng bgttt dr awal ktmu kalian di bridestory market. alvin dan angel detail nanya tentang additional musician, konsep dan lain sebagainya. input input dr jova juga slalu diapresiasi dan dihargai skali. dari pemilihan lagu, kebutuhan kebutuhan jova semua dipenuhi dengan sangat baik dengan alvin dan angel. dan trima kasihhh bgt untuk mengajak dan mempercayakan jova sbagai salah satu bagian dr acara alvin angel... happy happyyyy yaaa buat kalian. till we meet again...thank you very very much.... best wishes for you two :)
    09 April 2018 | Bride at Hariadhi dan Yuni Wedding

    Pernikahan di Soehanna 2018

    Terima kasih banyak Jova Musique sudah membantu di hari bahagia kami. Jova professional sekali, responsif dan mau terima permintaan lagu yang tergolong jarang dari kami. Bahkan kami request lagu korea yang diterjemahkan ke bahasa inggris dan disanggupi oleh Jova. Amazingly covernya lebih bagus dari versi aslinya (biasanya versi inggris cuma dibawakan di konser si artis). Jova konsisten tetap melantunkan semua lagu sampai habis meski sebenarnya tamu undangan sudah selesai berdatangan dan venue sudah kosong. Terima kasih banyak Jova!!!

    Vendor Reply

    09 April 2018
    mas wicak dan mba yuni....pagiiii. terima kasih banyak untuk reviewnya.... terima kasih sdh mengajak jova dan mempercayakan music entertainment wedding mba dan mas kepada Jova Musique. seneng bgt bisa partisipasi dlm acara mas dan mba dan bisa memberikan semaksimal mgkn. bahagia selalu ya mas dan mba.... smoga jova bisa ketemu lg sama mas dan mba dilain kesempatan. terima kasih banyak yah...
    07 April 2018 | Groom at Eral & Amanda Wedding

    Astonishing Wedding Band

    Halo jovamusique. Terima kasih atas kerjasama dan alunan musik yang sangat memanjakan kuping di hari pernikahan kami. Kebetulan kami request lagu agak klasik dan aransemen yang dibawakan dikemas benar2 rapih dan memanjakan kuping. Kami diatas pelaminan sangat nyaman karena suara musiknya tidak menganggu sama sekali, sehingga percakapan diatas pelaminan dan di floor tidak perlu energi lebih. To wrap it all, for us JovaMusique is by far “the best jazz wedding band”

    Entertainment (Music)

    Are you an agency or a band?
    Both
    What is the size of your band?
    From Trio to Octet, Jazz Bigband, Orchestra
    What music genre does your band play?
    Any Genre
    What instruments does your group play?
    Rhythm Section
    I want to request a special song to be played at the ceremony. Can you do that?
    Yes, for sure
    What is your performance attire?
    Suit & Tie, Gown/Dress
    Do you offer music samples?
    Yes, we do! We have more than 500 videos that you can see at our youtube channel: www.youtube.com/jovamusique
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Other Jazz Bigband, Band (3-8 Musicians), Acoustic Band (4-6 Musicians)
    What is the size of your musical ensemble?
    3 persons up to 50 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  Blues,  Funk,  International,  Jazz,  Latin,  Motown,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  R&B/Soul,  Reggae,  Swing
    What services do you offer?
    MC,  Reception music
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bogor, Bandung, Jawa, Sumatera, Bali
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system,  Other music instruments
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    as soon as possible
    What is your repertoire?
    Pop & Jazz
    What rate do you usually charge at?
    We have different music packages with different rates
    What is your usual attire?
    Formal attire
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    2009
    What is your speciality? (max. 3)
    Big band,  Jazz,  Pop
    Do you have your own equipment?
    Yes music instruments and sound system
    What makes your services unique?
    We provides Pop and Jazz Music
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Most reviewed music entertainment vendor at www.weddingku.com
    What is your payment terms?
    Down payment after confirmation, second payment 2 months before event, and final payment 1 months before event.
    Address
    Jakarta Barat
    Location(s)

    Jova Musique is a music entertainment company which was formally established in the year 2009. Jova Musique was founded by Joshua Arifin and Valentine Arifin which both are musicians, composer, arranger and music educator. With all music educations and experiences they passed through, they built Jova Musique as a music organizer which provides music entertainment service for many events like wedding, engagement, birthday party, sweet 17th party, product launching, company gathering, etc.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.