All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (133)
  • reviews (119)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 15

    All
    view 9
    I crown you the Queen of my Heart by Joelle DecorationI crown you the Queen of my Heart by Joelle Decoration
    I crown you the Queen of my Heart by Joelle DecorationI crown you the Queen of my Heart by Joelle Decoration
    +16
    Brewing for Tomorrow by Joelle DecorationBrewing for Tomorrow by Joelle Decoration
    Brewing for Tomorrow by Joelle DecorationBrewing for Tomorrow by Joelle Decoration
    +12
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Dance in the Rain by Joelle DecorationDance in the Rain by Joelle Decoration
    Dance in the Rain by Joelle DecorationDance in the Rain by Joelle Decoration
    +10
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love at First Sight by Joelle DecorationLove at First Sight by Joelle Decoration
    Love at First Sight by Joelle DecorationLove at First Sight by Joelle Decoration
    +10
    Being deeply loved by Joelle DecorationBeing deeply loved by Joelle Decoration
    Being deeply loved by Joelle DecorationBeing deeply loved by Joelle Decoration
    +15
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is True by Joelle DecorationLove is True by Joelle Decoration
    Love is True by Joelle DecorationLove is True by Joelle Decoration
    +11
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is You and Me by Joelle DecorationLove is You and Me by Joelle Decoration
    Love is You and Me by Joelle DecorationLove is You and Me by Joelle Decoration
    +15
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Beautiful Chinese Phoenix by Joelle DecorationBeautiful Chinese Phoenix by Joelle Decoration
    Beautiful Chinese Phoenix by Joelle DecorationBeautiful Chinese Phoenix by Joelle Decoration
    +18
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Victorian Love by Joelle DecorationVictorian Love by Joelle Decoration
    Victorian Love by Joelle DecorationVictorian Love by Joelle Decoration
    +25
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    119 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 April 2019 | Bride at Adel & Reza Wedding

    20.01.19. Grand Metropolitan Function Hall Bekasi

    Very Well Executed. Dekorasi jadi hal yang urgent dan fundamental dalam Wedding Preparation kami. The goal is how to make over our functional building for being a beautiful wedding place. Joelle Decoration got this challenge and we believe on it. Cici silvia sangat apik dan transparan untuk detail harga dan apa yang kami dapatkan. Koko frank dengan ide kreatif di kepalanya berusaha mewujudkan konsep wedding yang kami inginkan. Voila, you may see the result. Very well executed. I can say that, dekorasi terbaik gedung itu adalah saat sentuhan Joelle Decoration ada di dalamnya. Awalnya sempat pasrah, karena gedungnya benar-benar sesuai namanya, functional, not fancy at all. But it changes a lot. Untuk harga, percayalah untuk hasil serupa, joelle decoration sudah memberikan harga terbaik dibandingkan pesaing2nya. Sekali lagi, thank you Joelle Decoration.
    31 March 2019 | Groom at Yanto & Sonya Wedding

    Grand Avilla 30.03.19

    Joelle sih parah. Sukses banget bikin dream wedding kami jadi kenyataan. Dekorasi buat Pemberkatan dan Resepsi itu bener" bikin kami surprise dan puas banget. Ko frank nya helpful banget dan mau banget dengerin request kita. Sampe" datang pas hari H buat mastiin kami puas. Bahkan sampai-sampai mau ngabulin permintaan kami padahal ga punya stok barang nya. Team bener" cepet banget buat ngerjain nya. Thank you banget yah. Sukses terus buat Joelle Decoration One of statiesfied couple.
    18 March 2019 | Client at INDRA WIGUNA - YUANITA CHRISTIANI Wedding

    THANK GOD FOR JOELLE DECORATION

    Sebagai adik dan sekaligus bagian dari management Yuanita Christiani, saya merasa sangat bersyukur Tuhan pertemukan kami dengan Joelle Decoration. Dari awal meeting dengan Ko Frank, ko frank datang dengan sejuta ide dan input yang membuat proses diskusi berjalan dengan sangat baik. Selain itu, sangat jarang saya mendengar Ko Frank bilang "TIDAK BISA" atas ide-ide dari kita, kalaupun ide yang kita berikan belum bisa dia realisasikan karena satu dan lain hal , Ko Frank selalu hadir dengan memberikan solusi atau alternatif yang gak kalah kerennya. SALUT!! Pokonya sukses selalu untuk Joelle Decoration!! Tuhan memberkati.
    18 March 2019 | Bride at indra wiguna Wedding

    HIGHLY RECOMMENDED

    Dear Joelle Decoration, Ga tau musti sebanyak apa ucapin terimakasih ke kalian. Dari awal ketemu, duduk bareng & ngobrol langsung nyambung. Dengan cepatnya kalian langsung bisa tangkap konsep apa yang aku mau & aku suka. Ditambah lagi begitu liat hasilnya WOW! BEYOND EXPECTATION! Terimakasih sebesar- besarnya sudah mewujudkan pernikahan impianku Much Love, Yuanita Christiani & Indra Wiguna
    13 March 2019 | Bride at Suryahan dan Silviana Wedding

    Judul

    Ciamikkkk punya dekornyaaaaa,, puas rasanyaaa semua terbayarkan dengan dekor yang cucok meonggg... Thank you Ko Frank dan ci Silvi ramah orangnyaaa ga emosi kalau aku minta ini itu hehehhe Overall ciamik dahhhhh
    11 March 2019 | Groom at Suryahan & Silviana Wedding

    Good and Professional

    Dekorasi asli lebi bagus daripada design awal. Pengerjaan dekorasi sesuai dengan schedule. Terima kasih

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 081932507619/087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.