All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    joehanz_photography Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Chelsea Cheryl
    08 May 2021 | Bride at Chelsea and Reinhard Wedding

    A Dream Wedding

    pertama kali cari2 photographer tuh di bridestory ini. liat2 siapa photographer yang paling ok. terus nemu Joehanz photographer. pas liat2 ig dan review2nya bagus2. lalu aku dan suami contact koh joehan mau tau pricelistnya berapa dan setelah ketemu aku ngeliat koh joe ini kayanya orangnya asik untuk diajak ngobrol (friendly) terus aku bilang ke suami. kayanya koh joe orangnya baik dan bisa ngarahin gaya aku sama suami. Lalu kita deal sama koh joe. Dann memang bener sih koh joe dan teamnya mereka semua orangnya baik2 dan seru kaya aku sama suami orangnya suka bawel mereka tetep ayoin mau foto dimana juga terus aku pas foto prewed padahal itu udah mau malem terus aku maksa buat foto di daerah bandung garden stone dan mereka mengiyakan walaupun saat itu keadaan udah mau menjelang magrib😆😆😆. Waktu D-day mereka khususnya koh joe gak pernah mengecewakan sih. Bersyukur banget dapet photographer yang kaya koh joe orangnya pengertian😆😆. Thanks koh joe dan team. sukses selalu. The best pokoknya buat koh joe 😇😇😇

    Vendor Reply

    08 May 2021
    Thx chelsea & Reinhard dr klien jadi temen…. Sukses ya buat kalian 😊 Godbless
    septi wu
    21 December 2019 | Bride at Arden & Septi Wedding

    Amazing Photographer

    We really love all photos & video from joehanz photography. We choose the full package (pre wedding, engagement, and wedding day) and it was the best choice! Honestly I always look weird and don't know how to pose in front of camera but Ko Joe and his team could make me feel comfortable and relax during all photoshoot session. The photos & video result is really amazing and we recommend to choose joehanz photography as your vendor. Thank you Ko Joe for making our wedding day wonderful :)
    Requinda
    10 October 2019 | Bride at Requinda & Wibowo Wedding

    Fantastic

    Kita memilih full paket ko johan dari ujung ke ujung yaitu prewedding, engagement & gold wedding. Dimana yg namanya foto & video itu tuh fokus utama krn akan dipajang & dilihat org banyak, jd harus bagus. Melihat review org, katanya orgnya ramah & pandai mengarahkan gaya (nahhh ini cocok nih untuk pasangan ku yg ga biasa foto ala-ala), melihat mood/tone instagram ko johan pun kita suka. Saat pertama foto prewed, terbukti semua kalau ko johan ramah, lucu, pandai mengarahkan gaya, & semangat gt orgnya lucu dehhh. Proses pengambilan foto&video nya lancar jaya. Begitu jg saat engagement & wedding yg sibuk dgn acara sendiri, ko johan mengambil foto & video dgn kreatif & hasilnya pun bagus2. Video prewed & SDE nya 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Sangat merekomendasikan ko johan, worth it guysss!

    Vendor Reply

    06 November 2019
    😊😍 thx winda & wibowo... cepet punya momongan ya, biar maternity & babyborn bisa difotoin juga hehehehe 😊🥳
    Elina Wang Bridal
    02 July 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Superb Photographer

    We met Joehanz several time both in Prewedding and Wedding. He always give his best for customers. His skill, services, and results are outstanding and impressive. No wonder all of his clients always happy to choose joehanz_photography.

    Vendor Reply

    02 July 2019
    Thx elina wang bridal
    xena
    27 May 2019 | Bride at Johan & Xena Wedding

    Awesome shots with Mr.Joehanz as our Photographer .........................

    Kebetulan nama suami saya samaan dengan nama fotografernya ! Mr.Johan hahaha.. Overall mulai dari foto prewed studio yang express sampai foto wedding day kami.. overall kami puas! Next project foto bareng with our baby cello yah om! Can't wait.. Thank you.

    Vendor Reply

    27 May 2019
    Siapppp thx ci.. ditunggu next project nya
    Daniel Manurung
    26 March 2019 | Groom at Daniel & Marta Wedding

    Sangat Direkomendasikan

    Sangat profesional dan bagus! Ramah dan juga sabar dalam memberikan arahan. Puas dengan hasilnya!!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Proof CD of all images,  Hi-Res image
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2 bulan kerja
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Makan siang & makan malam
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7 hari kerja
    When was your business established?
    Sejak 2014
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Conceptual
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What makes your services unique?
    Kami menganggap klien kami ada keluarga...
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Untuk wedding 12.000k - 22.000k / day
    What is your payment terms?
    10% awal kontrak, pelunasan H-7
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Conceptual
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2 - 4 minggu sebelum hari H
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Saya mengarahkan sendiri
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Gading serpong, tangerang
    Location(s)

    https://www.instagram.com/p/COcE6VrpC-2/
    https://www.instagram.com/p/COIcg18pEKe/
    https://www.instagram.com/p/COAX5MXJVFE/
    https://www.instagram.com/p/CN9y8VTpIqe/
    https://www.instagram.com/p/CN9E0geJXJG/
    https://www.instagram.com/p/CMuAFdaJJxT/
    https://www.instagram.com/p/CMtgp9-JwGx/
    https://www.instagram.com/p/CLn5RsQJHY1/
    https://www.instagram.com/p/CKNrNabJ7dy/
    https://www.instagram.com/p/CKMGzz3pfsE/
    https://www.instagram.com/p/CKLiwF2J5dl/
    https://www.instagram.com/p/CJQaeq0JSnh/