All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (27)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JHL SOLITAIRE Gading Serpong Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Hanna Gunawan
    19 October 2021 | Bride at Hanna & yohanes Wedding

    Best venue

    Jhl adalah salah satu five star hotel di tangerang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Karena aku kalau di jakarta pastinya jauh, jadi memilih hotel berbintang 5 yang ada di tangerang. Dan pilihan ku sangat tepat, karena yang pertama sesuai sama abdget dan sesuai banget sama keinginan ku. Kulai dari pelayanan yg snagat ramah dan berkualitas bgt. Selain itu jhl solitaire ini salah satu rekomendasi dari mulut ke mulut, so banyak banget yang rekomendasiin ini. Kamarnya yang super nyaman megah dan mewah. Ballroom yang mewah dan cukup luas sangat mendukung acara kebahagiaan ku. Kemudian ballroomnya oun sudah mewah jadi untuk dekor tidak perlu repot tambah ini itu yang hanya menambah budget pengeluaran. Tak hanya itu smeua bagian fnb nya pun patutbdi acungkan jempol. Karna enak dan hygiene. Smeua staff yang ada di sana pun sigap dan cepat dll menangani maslaah. Jadi profesional bgt. Best venue lah. Ngga nyesel. Nga klh sama yang di jkt, meski satu2nya hotel bintang 5 ditangerang jgn di ragulan, di coba dulu nanti baru tau deh kerenn banget pokoknya thank youuu jhl ❤️🥰🥰. Pastinya mencari venue tuh nga mudah karena kita harus menyeseuaikan dri smeua segi yg kita mau. Bahkan kalau ydh deal pun pasti ada ngga srek nya 1 2 biji, tpi kalu ini aku sih srek abis yh. Dan mencari venue tuh harus yang tepat sesuai dgn jumlah tamu dan sesuai budget juga tentunya.
    Khayim Beshafa One Stop Wedding
    31 August 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Amazing venue to create your beautiful moment

    As a first 5 star hotel in tangerang JHL Solitaire very recommended. Bisa untuk banyak pilihan konsep baik itu intimate wedding maupun royal wedding. Karena indoor ballroom dan outdoor arenya sangat elegant. Dekorasi ruangan yang sangat bagus menambah kesan classy untuk moment pengantin kami. Pelayanan yang diberikan oleh management team dan semua crew yang terlibat juga sangat membantu dan memuaskan sekali. Thank you JHL Solitaire sudah menjadi salah satu pilihan venue terbaik dalam One Stop Wedding Package kami. Salam sukses selalu untuk JHL Solitaire dan team

    Venue

    What settings does your venue provide?
    Indoor
    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony
    Please describe more details on the venues that you have
    JEWEL Wedding at JHL Solitaire A 180 degree view of the City, the Sky Ballroom is the only venue of choice for all occasions. The hotel also has 7 small to medium-sized meeting room equiped with latest state of the art sound and visuals.
    What type of venue(s) do you offer?
    Mosque
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local
    Do you allow outside liquor?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation
    Do you offer valet parking?
    Yes
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    Yes
    What makes your services unique?
    Your wedding venue is more than a setting, its the place where memories are made. Elevate your wedding to the 15th floor with unbeatable views of 180 degree view the famed Gading Serpong roundabout and exquisite culinary fanfare.
    How far in advance should your client make a booking?
    The best ideal time for a client to contact us would be 6-12 months prior to the wedding.
    What payment systems are available for your business?
    PayPal
    What is your payment terms?
    10% after confirmation of contract , 30% after event , and 60% upon the final delivery.
    When was your business established?
    Schedule to open on March of 2018
    Minimum and maximum number of guests
    50-1000 pax
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    Do you allow outside catering?
    No
    Service(s)
    Address
    Jln Gading Serpong Boulevard Barat Blok S No 5, Tangerang 15810
    Location(s)

    JEWEL OF THE CITY JHL Solitaire, Gading Serpong is our 5 Star Luxury hotel situated 50 minutes from Soekarno-Hatta International Airport. The hotel vicinity boasts the largest Indonesia Convention Exhibition (ICE) as well as the finest highrise business complexes and mega shopping mall like AEON and IKEA amongst others. Iconic, Majestic and Spectacular state of the art design and architecture, it consist of 144 stylishly appointed premier rooms and suites.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.