All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (34)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Jesflomakeupartist Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Karina Amelia
    12 May 2022 | Client at Sister of Groom Wedding

    Love her works & professionalism

    Love her works! Whatsappnya sangat responsive, friendly and helpful. Jes juga dengerin yang saya mau and open to any feeback. Hasilnya bagus, flawless and awet, seluruh keluarga juga blg baguss! Pastinya bakal contact lagi buat any future events I have :). Thank youu

    Vendor Reply

    12 May 2022
    Thank you 🥰🥰
    Jessica Halim
    12 May 2022 | Bride at Julian & Jessica Wedding

    Makeupnyaa topp bangeett, highly recommended!!

    Aku ambil paket bride + trial + retouch.. Penting bangeet buat bride pake TRIAL, pertama trial ini bisa dipake untuk makeup sangjit/prewed, lumayan jg kan ngurangin budget makeup lain2. Kedua, cici Jesflo ini bener2 liatin kulit kita dan cocokkin makeup apa yg cocok. Even pas trial itu biasanya kan lebi cepet dr makeup pas wedding. Ini enggaa.. bener2 waktunya 3 jam untuk makeup trial. Bahkan ada jg step2 skincare dan masker yg bikin muka kita tuhh haluss dan lembut. Dan terakhir makeupnya awett sampe malem tanpa retouch cm ada minyak2 dikit.. setelah itu kita bisa review jg mana yg kurang biar hari H lebi maximal.. Pas wedding jadinya cici jesflo uda tau jelas jenis muka kita, dan bagian tricky2 nyaa jadi hasilnya maximall puoll.. Cici jesflo jg dtg 20 menit sblm waktu makeup, mungkin terdengar biasa ya.. tp ini tuh bener2 penting sbenernya, pertama waktu dandan kita ga berkurang buat beres2 makeup, yg kedua.. cici jesflo skaligus kek bangunin aku wkwkwk ak bener2 baru bangun pas cici jesflo dtg huh penyelamatku.. Pas retouch, kita bisa pake buat ganti look dan beresin makeup kita yg abis nangiss.. ya walaupun tetep on point yha, atau mo ganti warna lipstik untuk sesuain baju jg itu smua bisa dibicarakan ya gaes.. Dan pentingnya lagii, cici jesflo ini jg bantuin kita buat rambut apa yg cocokk dan bener2 pay attention gituu.. Walaupun org hairdonya beda, tp bener2 cici jesflo pengen kitanya baguss. Duh jd kepanjangan wkwkwk Intinyaa aku bener2 recommend cici jesflo, worth it banget gaes.. jadii totalnya tuh kita kek dapet 3x makeup dan 3x hairdo.. temen2 org2 yg liat aku smuanya bilang cantikkk walaupun stelah retouch ak smpet berkeringat banyaak bgt. Highly recommended!! Once againn thank you yaa cici jesfloo 😘🥰🥰

    Vendor Reply

    12 May 2022
    Thank you so much ci jess 🥰
    Nia Sofia
    15 September 2021 | Client at Nia & Tio Wedding

    Excellent MUA

    jesflomakeupartists absolutely the best. Her work is amazingly nice and professional especially with this Pandemic Covid-19 situation. She made me look stunning at that day. Can't imagine going to any other makeup artist other than her!

    Vendor Reply

    15 September 2021
    Thank you ci ☺️🙏🏻
    Gitta
    13 September 2021 | Client at Birgitta Wedding

    Sukaaaa banget!

    Detik detik trakir banget nyaari makeup dan liat dr bridestory, langsung liat2 makeupnya si cici Jesflo ini dan ternyata bagus hasilnya aku suka banget sampe2 mau pakai lagi buat wedding day nanti!!! Mana cc nya baik baik bgt, thank you ci jess semoga sukses selallu yaa

    Vendor Reply

    13 September 2021
    Thank you banget ci ❤️
    Jenny
    22 February 2020 | Client at Jonathan Wedding

    Review

    Makeupnya bagus bener puas banget ga nyesel booking jesflo di hari pentingku. Orangnya baik dan dengerin semua request aku . Good job ❤️

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Bisa
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normaly 1 time
    How far in advance should your client contact you?
    3-8 months before wedding
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 70% 1 month before the event
    When was your business established?
    In january 2018
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What rate do you usually charge at?
    We charge hourly or per event depending on the packages picked by the brides
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    No
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What makes your services unique?
    Dalam riasan, saya mambuat look soft tapi glam
    Service(s)
    Address
    Freelancer
    Location(s)

    Makeup & hair do

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.