All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (102)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JCL FOTO BRIDAL SALON Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 November 2019 | Bride at nila Wedding

    Gown mama

    saya ke JCL hanya mencari gown untuk mama warna rose gold ada yang cocok satu saya tanya bisa dibikinkan satu lagi kah...ternyata di JCL bisa custome ukurbadan bisa hak milik bisa tidak harganya pun tidak terlalu mahal makasi JCL suda membantu saya yang cerewet ini tapi sabar sekali team nya hehehe

    Vendor Reply

    22 November 2019
    Terimakasi ci nila suda memakai jasi kami
    13 November 2019 | Bride at Andre Wedding

    makeup suka

    cowo aku dapat rekomem dari toko souvenir di mangga dua katanya ke JCL Bridal saja paket flexsibel dan harga bisa nego singkat certita cowo aku dan keluarganya kesana ada di Kelapagading kebetulan kami hanya perlu makeup saja krna semua suda ada dan hasilnya kmaren minggu makeup nya aku suka banget soft thx ya JCL semua team makeup yang sangat ramah rekomen banget deh 😙😙😙😙
    01 November 2019 | Bride at Deby & Darel Wedding

    Gown Buaguss

    Halo jcl seneng banget bisa ketemu kamu di detik2 terakhir cari gown😁😁 Gown nya aku suka bagus sekali sayang aku hanya ambil gown saja di jcl ternyata kalian ada paket lengkap ya Allin venue bahkan 👍 aku rekom aja saudara aku ada yg mau wedding ini tahun depan. love JCL gown wedding kalian Bagus bagus banget sumpah
    23 October 2019 | Bride at Handy Wedding

    Thx to JCl Team

    terimakasih unruk JCl team yg suda membanfu lancarnya acara wedding saya bulam kmaren thx to Owner bu Mery yg sangat baik sekali Gown2 Jcl ok banget buagus makeupnya aku suka team ramah Sukses buat JCL

    Vendor Reply

    23 October 2019
    Terimakasi ci sukses selalu buat cici
    16 October 2019 | Groom at daia Wedding

    Dekorasinya bagus

    terimakaso\nterimakasih buat JCL Bridal yang suda membanrtu wedding day saya gown weddingnya bagus sekali apalagi Dekoasri JCL sangat memukau team Wo nya sangat cekatan Sukses selalu buat JCL Team
    15 October 2019 | Bride at Laras & Christopher Wedding

    Review JCL Bridal

    Halo JCL, Terimakasih banyak sudah membantu untuk foto prewed dan Engagement day saya, gown dan jas nya bagus banget. Makeup nya pun juga sangat bagus. Next untuk Wedding day saya gak sabar untuk dekornya, gown dan makeup nya JCL. Sukses terus ya untuk JCL.

    Vendor Reply

    15 October 2019
    Thx u Laras & Tofer \ud83d\ude4f

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Evening dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    10% tanda jadi,50% prewed & pelunasan 1 bulan sebelum hari H.
    When was your business established?
    Bisnis kami mulai tahun 2014.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes kami bisa menyediakan layanan di kota lain
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    lebih awal lebih baik.sebaiknya ya 6 bulan sebelum hari H.
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    hasil final dapat diterima 1 bulan setelah persetujuan klien
    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Themed wedding favours,  Personalized wedding favours,  Bridal accessories
    What type of items do you offer?
    Clothing products,  Fashion accessories
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices Katalog pilihan (tulis detailnya jika ada)
    Is there a minimum order requirement?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide delivery services?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you ship worldwide?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Bridal

    What services do you provide
    Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Ready made dress,  Other Souvenir wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What services do you provide
    Other Gaun wedding custom,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Ready made dress,  Wedding planning
    What accessories do you provide?
    Veil,  Jewelries,  Other Sarung tangan,,  Hair accessories
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Lebih cepat lebih baik,tapi waktu ideal bagi klien untuk mengontak kami adalah 5-6 bulan sebelum hari H
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Elegant,,  Cultural: Tradisional,kebaya
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions,  Eyebrow design,  Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Are you available to do make up after hours?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Address
    Jl. Boulevard Raya Blok QJ 1 No.05 ( Samping Bangi Kopi ) Kelapa Gading Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    One stop wedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.