All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JCL FOTO BRIDAL SALON Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ratri Siwi Juwita
    13 December 2019 | Bride at Derry & Siwi Wedding

    Bride’s gown

    Thank you JCL udah bikin gaun resepsi sesuai dengan kemauanku.. maaf ya kalau aku bawel banget tentang detail gaun tapi untung cicinya sabar yaa wkwkwk senang dan puas sama hasil gaunnya
    Nila Wijaja
    22 November 2019 | Bride at nila Wedding

    Gown mama

    saya ke JCL hanya mencari gown untuk mama warna rose gold ada yang cocok satu saya tanya bisa dibikinkan satu lagi kah...ternyata di JCL bisa custome ukurbadan bisa hak milik bisa tidak harganya pun tidak terlalu mahal makasi JCL suda membantu saya yang cerewet ini tapi sabar sekali team nya hehehe

    Vendor Reply

    22 November 2019
    Terimakasi ci nila suda memakai jasi kami
    Vany Andre
    13 November 2019 | Bride at Andre Wedding

    makeup suka

    cowo aku dapat rekomem dari toko souvenir di mangga dua katanya ke JCL Bridal saja paket flexsibel dan harga bisa nego singkat certita cowo aku dan keluarganya kesana ada di Kelapagading kebetulan kami hanya perlu makeup saja krna semua suda ada dan hasilnya kmaren minggu makeup nya aku suka banget soft thx ya JCL semua team makeup yang sangat ramah rekomen banget deh 😙😙😙😙
    Deby Salim
    01 November 2019 | Bride at Deby & Darel Wedding

    Gown Buaguss

    Halo jcl seneng banget bisa ketemu kamu di detik2 terakhir cari gown😁😁 Gown nya aku suka bagus sekali sayang aku hanya ambil gown saja di jcl ternyata kalian ada paket lengkap ya Allin venue bahkan 👍 aku rekom aja saudara aku ada yg mau wedding ini tahun depan. love JCL gown wedding kalian Bagus bagus banget sumpah
    Lusy Handg
    23 October 2019 | Bride at Handy Wedding

    Thx to JCl Team

    terimakasih unruk JCl team yg suda membanfu lancarnya acara wedding saya bulam kmaren thx to Owner bu Mery yg sangat baik sekali Gown2 Jcl ok banget buagus makeupnya aku suka team ramah Sukses buat JCL

    Vendor Reply

    23 October 2019
    Terimakasi ci sukses selalu buat cici
    David Dee
    16 October 2019 | Groom at daia Wedding

    Dekorasinya bagus

    terimakaso\nterimakasih buat JCL Bridal yang suda membanrtu wedding day saya gown weddingnya bagus sekali apalagi Dekoasri JCL sangat memukau team Wo nya sangat cekatan Sukses selalu buat JCL Team

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    hasil final dapat diterima 1 bulan setelah persetujuan klien
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    When was your business established?
    Bisnis kami mulai tahun 2014.
    How far in advance should your client contact you?
    lebih awal lebih baik.sebaiknya ya 6 bulan sebelum hari H.
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What is your payment terms?
    10% tanda jadi,50% prewed & pelunasan 1 bulan sebelum hari H.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Ready made dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Evening dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes kami bisa menyediakan layanan di kota lain
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    Favors & Gifts

    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What services do you offer?
    Themed wedding favours,  Personalized wedding favours,  Bridal accessories
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Is there a minimum order requirement?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you ship worldwide?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices Katalog pilihan (tulis detailnya jika ada)
    Do you provide delivery services?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What type of items do you offer?
    Clothing products,  Fashion accessories
    Bridal

    What services do you provide
    Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Ready made dress,  Other Souvenir wedding
    What accessories do you provide?
    Veil,  Jewelries,  Other Sarung tangan,,  Hair accessories
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Elegant,,  Cultural: Tradisional,kebaya
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What services do you provide
    Other Gaun wedding custom,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Ready made dress,  Wedding planning
    How far in advance should your client contact you?
    Lebih cepat lebih baik,tapi waktu ideal bagi klien untuk mengontak kami adalah 5-6 bulan sebelum hari H
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Hair & Makeup

    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Are you available to do make up after hours?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions,  Eyebrow design,  Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Address
    Jl. Boulevard Raya Blok QJ 1 No.05 ( Samping Bangi Kopi ) Kelapa Gading Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    One stop wedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.