All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (55)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JCL FOTO BRIDAL SALON Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 May 2019 | Bride at Novita & Rama Wedding

    Review JCL Bridal

    Thanks bgt utk Tim JCL bridal yg sdh membantu wedding aku. Puas sekali utk service nya. Apalagi Pas Hari H, meskipun dikejarkejar waktu (krn dr pemberkatan ke resepsi cuma jedah 1 jam) tp tetep profesional. Retouch makeup, hairdo, ganti gown.. ga cuma bride aj yg di handle tp mama groom, mama bride, tante tante, bridesmate, dll.. Hebat deh multitasking pokoknya. Utk harga ga tll pricey tp kalian bs dpt paket cukup lengkap (sampai foto prewedd, mobil pengantin, foto & videographer jg ada) Pilihan gownnya jg banyak.. kebetulan aku maunya simpel dan tante Merry kasih liat 1 gaun yg aku lgsg sukak, plus 1 gaun lg utk pemberkatan. Utk makeup dan hairdonya sukak sekali, apalagi aku pemberkatan dan resepsinya outdoor dua2anya di pinggir pantai. Makeupnya awet dan rambut tetep tertata dgn rapih sampe selesai pemberkatan. Overall sangat memuaskan utk servicenya.. Sukses selalu JCL ☺

    Vendor Reply

    08 May 2019
    Thx ci NoVITA suda coment disini Sukses ya buat cici
    08 May 2019 | Bride at Andre & Amanda Wedding

    Gown cantik

    mau bilang kalo gown kalian itu cuakep pake banget ὠ0ὠ0 hihihihihi Asli ga nyesel pili JCL bridal makasi ya suda bantu acara wedding aku semua berjalan sesuai rencana ὤFὤF. dari mulai liputan onltime ga telat , car on time , thx to WO JCL yang selalu siap siaga 1 hehehehe pokoke Team kalian kereennn dan Topp ὄC deh Makeup Bu Mery wow cetar cakep banget sesuai yg aku mau ὠ0 Love Love sekali \nsukses ya buat JCL\nterimakasihὤFὤF

    Vendor Reply

    08 May 2019
    Thx ci Amanda atas coment nya salam sukses selalu buat cici & koko
    07 May 2019 | Bride at Tomy & Marshela Wedding

    WHITE GOWN

    Haii guys untuk urusan wedding gown pasti JCL bridal top heheheeheh Gown2 nya semua white ga ada yang kuning2 ky tempat lain😁😁 Gown potonya aja putih bagus banget hehehhe apalagi gown wedding ku wow super duper banget Bagus white gown indah cakep ga bisa dilukiskan dengan kata2 heheeheh efek sangking senangnya banyak yg muji gown bridal ni caem banget😁😁 late post ya maaf baru sempet Untuk makeup nya soso bikin aku tambah cantikkkk kata undangan wkwkwkwk thx to bu mery owner nya yang sakit baik hati & sabar banget ya 🙏 aku doakan kalian sukses selalu makin terkenal ya😘😘 team jcl jangan berubah ya tetep ramah thx ya 😘😘

    Vendor Reply

    07 May 2019
    Thx ci marshela uda sempatkan rifiuw sukses buat cicj juga ya
    01 May 2019 | Bride at Martha & mario Wedding

    Gown yang cantik

    Aku mau mengucapkan Terimakasi Untuk JCL BRIDAL beberapa bulan yang lalu telah membantu Wedding day ku aku sangat suka sekali Gown JCL semua bilang cakep heheheheeh 😘 aku ga sala pilih kalian walau pertamnya Ragu krna wakru itu aku lagi Browsing2 di Bride story kalian ga ada hihihihihi😭 pas aku lewat daerah Gading aku liat ada Bridal coba masuk liat2 taunya Gown kalian banyak banget wkwkwkkw Sukses selalu buat Jcl & team nya ya Oya lupa wkwkwk thx juga buat bu mery yg suda makeupin aku jadi cakep bangat kata orang2 Ok sekian dulu ya terimkasi JCL

    Vendor Reply

    01 May 2019
    Terimakasi Ka Martha iya hehehe baru masuk Bride story JCL
    30 April 2019 | Bride at Naomi & michael Wedding

    Power of makeup

    Halo JCL Bridal mohon maaf baru liat Bride story sekarang heheheheehe baru bisa reviuw sekarang Untuk kalian para capeng yang lagi cari paket di daerah kelapa gading aku rekoment Bridal ini bagus banget harga ok ga mahal untuk Gownnya Thx banget ya JCL bridal bagus banget 😘😘 for makeup terimakasi buat bu Mery yang suda makeupin aku subuh2 Owner mau turun tangan hebat banget hasil makeup nya aku suka banget Soft undangan pada pangling katanya beda sekali pokonya untuk JCL Bridal aku rekomen dehhh 😁😁 thx buat kru WO nya asik banget Thx semua yg suda membantu my Wedding Semoga sukses selalu JCL BRIDAL🙏

    Vendor Reply

    30 April 2019
    Terimakasi ka Naomi atas Reviuwnya sukse juga buat kaka ditunggu rekomennya
    20 April 2019 | Bride at Dessy & Nic Wedding

    Very professional

    I just wanted to say thank you so much for my beautiful wedding dress! Thanks for helping me find the dress of my dream! And for making my bridesmaid and also my mother in law look fabulous! for MakeUp and HairDo, very professional, Thanks JCL! you offered a top service and made me feel part of the family. You made my special day simply magical. Thank You!

    Vendor Reply

    21 April 2019
    Thanks for your review Dessy. It was our pleasure contributing to your most awesome day ever with our most effort for your statisfaction

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Evening dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    10% tanda jadi,50% prewed & pelunasan 1 bulan sebelum hari H.
    When was your business established?
    Bisnis kami mulai tahun 2014.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes kami bisa menyediakan layanan di kota lain
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    lebih awal lebih baik.sebaiknya ya 6 bulan sebelum hari H.
    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Themed wedding favours,  Personalized wedding favours,  Bridal accessories
    What type of items do you offer?
    Clothing products,  Fashion accessories
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices Katalog pilihan (tulis detailnya jika ada)
    Is there a minimum order requirement?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide delivery services?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you ship worldwide?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Bridal

    What services do you provide
    Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Ready made dress,  Other Souvenir wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What services do you provide
    Other Gaun wedding custom,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Ready made dress,  Wedding planning
    What accessories do you provide?
    Veil,  Jewelries,  Other Sarung tangan,,  Hair accessories
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Lebih cepat lebih baik,tapi waktu ideal bagi klien untuk mengontak kami adalah 5-6 bulan sebelum hari H
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Elegant,,  Cultural: Tradisional,kebaya
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions,  Eyebrow design,  Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Are you available to do make up after hours?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Address
    Jl. Boulevard Raya Blok QJ 1 No.05 ( Samping Bangi Kopi ) Kelapa Gading Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.