All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (87)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JCL FOTO BRIDAL SALON Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 August 2019 | Client at Shely Wedding

    Party Dress ok

    Party dress nya ok cakep saya liat juga koleksi gown weddingnya buanyak nanti kalo saya wedding balik lagi pake Bridal JCL heheehe
    11 August 2019 | Bride at Jane & jason Wedding

    Gown nya bagus

    Halo JCL terimakasi yang suda membantu wedding Day saya suka sekali sama Gownnya semua bilang cakep jasnya juga banyak cakep cakep sepupu aku mau wedding Tahun depan nanti aku rekom ke JCL pasti Makin sukses selalu JCL
    06 August 2019 | Bride at IRENE & SAIFUL Wedding

    Harga paket murah

    Hai JCL pelayanannya bagus banget aku ambil paket GMP murah teamnya ramah2 Wedding aku masi Lama si Tahun Depan tp aku suka pelayanannya makanya tulis duluan deh rencana aku mau ambil Dekorasi juga sama JCL mudah2 han harganya dapat murah ya
    06 August 2019 | Bride at Maya rianti Wedding

    Gown nya Ok bangey

    Hai JCL baru sempat Review ni thx gown nya cakep sekali saya Ambil paket Gown saja di JCL untuk Pemberkatan harganya terjangkau Gownnya Ok banget
    01 August 2019 | Client at Stephani & Steven Wedding

    Suka Banget Gownnya

    Halo JCL Bridal wihh makin sukses & Ramai ya pastinya maaf late reviuw hehehehe Mau reviuw about Gown JCL yang cakep banget waktu wedding aku pake sampe terharu liatnya diriku jadi cakep bangetttt terimakasi ya JCL bridal yang suda sangat Membantu hari Wedding day aku dr mulai makeup team WO nya ok banget kru nya baik2 sekali suksess JCL BRIDAL

    Vendor Reply

    01 August 2019
    Thx u ka stephani suksess ya
    31 July 2019 | Bride at melisa & Putra Wedding

    Gownnya Suka Banget

    Haii JCL maaf baru bisa refiuw hari ini ya hehehhe terimakasi banyak buat Jcl yang telah membantu wedding aku awal July kmaren. Aku suka sekali sama Gown Kalian cakep banget mewujudkan Impian aku jadi cinderela semalam 😉😉😉 thx buat Team Jcl yg suda baik2 sabar bantu aku rekomen banget deh muach muach muach

    Vendor Reply

    01 August 2019
    Terimakasi kaka melisa sukses selalu ya

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Evening dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    10% tanda jadi,50% prewed & pelunasan 1 bulan sebelum hari H.
    When was your business established?
    Bisnis kami mulai tahun 2014.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes kami bisa menyediakan layanan di kota lain
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    lebih awal lebih baik.sebaiknya ya 6 bulan sebelum hari H.
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    hasil final dapat diterima 1 bulan setelah persetujuan klien
    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Themed wedding favours,  Personalized wedding favours,  Bridal accessories
    What type of items do you offer?
    Clothing products,  Fashion accessories
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices Katalog pilihan (tulis detailnya jika ada)
    Is there a minimum order requirement?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you provide delivery services?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you ship worldwide?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Bridal

    What services do you provide
    Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Ready made dress,  Other Souvenir wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What services do you provide
    Other Gaun wedding custom,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Ready made dress,  Wedding planning
    What accessories do you provide?
    Veil,  Jewelries,  Other Sarung tangan,,  Hair accessories
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Lebih cepat lebih baik,tapi waktu ideal bagi klien untuk mengontak kami adalah 5-6 bulan sebelum hari H
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Elegant,,  Cultural: Tradisional,kebaya
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions,  Eyebrow design,  Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Are you available to do make up after hours?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Address
    Jl. Boulevard Raya Blok QJ 1 No.05 ( Samping Bangi Kopi ) Kelapa Gading Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.