All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (25)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Intemporel Films Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 December 2019 | Bride at Gilbert & Citra Wedding

    Touching Memories

    Handy & Team are simply amazing. From concept discussion to the wedding day they're giving endless support, fun filming session and wonderful ideas. The video? Timeless. Most of the family and friends can feel the emotions. The song choices and the editing are unexpectedly perfect.
    13 December 2019 | Bride at Agung & Wiwi Wedding

    video prewed papan atas HAHAHA

    udah dapet video dari intemporel dan pas dilihat behhh busett bagus banget jir modelnya hahahahahahahaa gak laahh, ini ke ahlian para videografer aja nih bagus , uda capek2 dan mengarahkan kitaaa sampe gaya kibas rambut aja di arahin walopun mereka laki! amazing emng wkwkwkwk tapi ya jujur aja gw pribadi tuh kayak selalu lihat org lain punya bagus , tapi gw punya tuh kayak ga sebagus yg gw harapkan atau ga kayak orang lain. tapi kali ini stlah gw puter tuh video 5 kali smpe ilfil gw tetep bilang, wahh gila bagus sih ini videonyaa, menawan banget gw , dan karena gw PD ini bagus gw share ke emak mertua dan mak gw gapake lama deh. pokoknya semua puas puasss , sayang bgt gw wedding gabisa pake intemporel tapi yah semoga intemporel upp terus yahhh, see you in next 'event' maybe hehehee

    Vendor Reply

    16 December 2019
    Thankyou so muchoo wiwi for the reviewww. Thankyou uda tahan dingin2, trus tahan debu2an juga. God bless your wedding and marriage yaa :) see yaa Agung & Wiwi
    19 July 2019 | Bride at Johanes cai Wedding

    My beautiful wedding

    Sumpah ! Udah di cari banyak vendor udah ke sana ke sini , bahkan udah dp ke salah 1 vendor tapi aku sama suami aku balik lagi ke vendor yang satu ini , karena emang mau gimanapun this vendor is the best of the best , 1 yang paling aku suka their videos looks like a movie clip sumpah berasa artis macam angelina j*lie hahahhaha ! Peace , love you intemporel and the gang ! Sukses bro !!

    Vendor Reply

    20 July 2019
    Thx so mucchhhh
    02 July 2019 | Bride at Randy & Widi Wedding

    Passion + skill = mind blowing.

    Passion + skill = mind blowing. Born to be a videographer, story teller. Hanya pernah ketemu satu kali thn 2017 tapi sudah sangat amat yakin dengan passion dalam diri dia. Banyak videographer diluar sana yg dpt mengedit video bagus dan keren. Tapi tidak semua dapat menghasilkan perpaduan video yang bagus, keren, natural, menyentuh, dan paling penting tetap sesuai dengan karakter client. Team yg menyenangkan saat prewed and weddingday, sehingga saat proses shooting membuat kita semangat dan tdk lelah dan bosan. Hasil prewed, Save the date SDE semua MIND BLOWING, natural tetap menjadi diri kita sendiri. Sesuai dengan kata2 mrk “video ini utk menjadi kenangan indah di tahun mendatang”. Words can’t describe how gratefull I am to have you as my vendor ❤️❤️❤️
    25 June 2019 | Bride at Johan & Emily Wedding

    Beyond expectation!

    Dari video prewed di Jepang, Sangjit & Wedding day semua nya BAGUS BANGET videonya! Musik sesuai, scene yang di ambil natural, jadi bener2 feeling nya dapet banget, gak cringe sama sekali (ini terpenting untuk video wedding)! Totally love all the videos ❤️ temen2 & keluarga semua juga seneng & terharu nonton videonya 🥰 so thanks a lot to Handy the videographer, for being so helpful during the shoot, bawain koper yang isinya dress berat naik turun tangga kereta, arahin kita gaya yang oke2, bikin VO tengah malem, 😭 the professionalism is no doubt 💪🏻 keep up the great work Intemporel! Will definitely choose you again for my videography vendor on the next events 🙌🏻

    Vendor Reply

    26 June 2019
    Aaaa thank you emily for the reviewww.. thank you yaa ud trusting us in many many things.. hv a great marriage life, and God bless trus yaakk..
    28 February 2019

    Vendor video berkualitas

    saya puas sekali dengan vendor ini, dari segi pelayanan dan kualitas videonya bener2 luar biasa. hasilnya sangat diluar ekspetasi saya dan banyak dari family dan teman2 saya yang suka banget sama videonya. Jujur saya bakal rekomen vendor ini ke teman2 yang lain. Good luck dan sukses terus Intemporel!

    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling,  Portrait,  Fine art
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Indonesia, and other countries too
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    With passion, skill, and experience. We help our client to make their dream wedding videos.
    What rate do you usually charge at?
    14mil-25mil
    How long does it take for the client to get the final video?
    3-6 months after the wedding
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    2 to 3 person
    What makes your services unique?
    What makes our works unique because we shoot diffrent and unique clients, every clients have their own story.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% for date booking, 50% before the wedding date
    Service(s)
    Address
    Concrete Working Space, Jl. Pluit Timur Raya no. 17, Penjaringan, Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Witnessing the magnificence and happiness of a wedding and to enshrine a once in a lifetime moment is an honour for us. Our passion is to preserve every bit of moment and crafting it into a beautiful timeless masterpiece, making a time machine for our clients. We are wedding filmmakers, we are intemporel.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.