All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (14)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Intan Prilla Official Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    05 September 2016 | Bride at Dwinda & Hendra Wedding

    recommended

    setelah muter" kesana kemari cari dress buat foto ga ada yg cocok dihati..ahirnya ditawarin dress by intanprilla ini...awalnya belum yakin karna masi liat fotonya aja...tapi setelah aku coba pas banget sama aku dari model dan warnanya..feel like a princess gitu hehe tengkyu intanprilla dress yg lain juga ga kalah bagusnya...moga bisa pake dress dari intan lg dengan model2 terbaru :)))
    26 August 2016 | Bride at Tian & Ribka Wedding

    Recommended banget!!

    Alhamdulillah setelah sekian lama mencari, bisa dapet gaun buat wedding sama persis sesuai dengan yg aku pengenin, dari segi harga sangat worth it lah dengan desain dan hasil jadinya..i feel like a princess! Mba intan nya juga ramah banget dan imut2 hihi,,thank you IntanPrilla :* :*
    26 August 2016 | Bride at Iggrid & Daniel Wedding

    Nice work, welldone Intan!

    Hey there I just want to say thank you for being my lovely & pretty designer on my wedding day! Your dress just lovely & pretty...keep it up Intan!
    19 August 2016 | Guest at Oktavia Wedding

    So beautiful

    Beautiful gown & dress! Do you service to Singapore too? xoxo
    16 August 2016 | Partnering Vendor at Yuna Wedding

    Classic & Elegant

    intan prilla = elegant, ga salah pesan baju pesta untuk sweet seventenku kemarin, Mba Intan ramah dan sangat membantu banget pas fiting design dll, sekarang ada di JOgja juga Makasih Mba Intan bsk bikin dress lagi ya :D
    16 August 2016 | Bride at Shely & Agus Wedding

    Classy!

    Yuhu Mba Intan wah ada di bridestory yaa, ini yg bikin mini dress ku waktu wedding dinner maret kemarin, keren dan classy, ga salah bikin dress di Mba Intan :D Very Recommended!

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental,  Made to measure dress,  Ready made dress,  Once worn dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Service(s)
    Address
    Workshop Jakarta : Jalan pulau laki 3 K4 no.14 Permata Buana, Kembangan jkt barat Showroom Yogya : Jalan Depokan I , No 200, Kotagede Yogyakarta 10710
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.