All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (31)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    IKK Wedding Planner Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 November 2018 | Bride at Fitri & Faisal Wedding

    14-10-2018

    Guys, you\u2019re one of the best wedding organizer!! IKK is really detail, professional and helpful. Makasih bangetttt buat Mas Ray dan tim yang bener-bener bantuin dari nol! Makasih juga udah sabar mau dibikin ribet\ud83d\ude2d Thankyou soooo much IKK! Sukses & God Bless!\ud83d\udc99\ud83d\ude0d
    09 November 2018 | Bride at Clara & Joe Wedding

    TIM PALING KOMPAK

    Thankyou banget kepada IKK yang udah kerja mati2 an demi mewujudkan mimpi orang lainn. So priceless. I couldn\u2019t even think a better wedding planner than them. Kompak, On time, Perfeksionis, Selalu mau dibikin ribet hehe. Love you, Ana & team \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f

    MC Ruben Nuranata

    25 September 2018

    Serve with Familiarity and Hospitality

    Dear IKK Wedding Planner Warm Greetings... Allow me to try to write the title of my review in Japanese writing 親しみやすさとおもてなしを提供する i hope it is the right translation... but, The reason i want to address the words in japan is because the word Familiarity and Hospitality itself represent the Japanese value in serving other people, which i felt the moment i interact with the whole IKK Wedding Planner team. Clement and Nathania, February 25th, 2018 Assembly Hall 9th floor, Menara Mandiri I met Ana as the leader for the wedding organizer team. From the Technical meeting, she is very helpful to the couples, accommodates the couples and family needs, sharply predict all the potential sudden arrangement and answer it all politely with nice gesture. I could not ask for more assistance from them because everything is well prepared. Samudra and Clarissa, July 22, 2018 Ballroom 10th floor, Menara Mandiri This time Kara as the team leader and the feeling is same, Familiar, Humble and Sharp. As the team leader i remember her detail and sharp arrangements which makes me comfortable working with them. On the day, they work professionally and helpful to everyone, politely serve the guest and show a good quality service. As a Master of Ceremony, i personally think, that working with the IKK Wedding Planner team is everybody's dream... curious? why don't you see and experience it for yourself and you know how i feel Thank you Mr. Kikuchi and Mr. Morita for investing so much for the IKK Wedding Planner team, Superb... I am looking forward to work with you guys anytime soon... GANBATTE KUDASAI and がんばろう Regards, MC Ruben Nuranata
    04 September 2018 | Bride at Shabrina & Andhika Wedding

    the bride's bestfriend.

    Hari ini tepat 1 bulan pernikahan aku, tanggal 4 agustus 2018. Sejak liat venue dan kenal sama planner nya aku langsung jatuh hati. Mbak Catrina (plannerku) bener bener membantu mulai dari konsep, budget, pemilihan vendor, meeting sampe eksekusinya. Mbak catrina super sabar dalam menghadapi kebingungan dalam konsep, fase bridezilla, sampe negosiasi ke vendor. Bahkan sangat recommended dalam menghadapi keluarga pengantin. Mbak Catrina sangat professional sebagai planner dan sangat hangat sebagai sahabat pengantin. Selama prosesnya juga tim IKK banyak sekali membantu, terutama mulai dari technical meeting hingga kawinan. Selama prosesi pernikahan, semuanya berjalan dengan baik, sesuai dengan rencana awal, tidak ada hambatan, dan semua personil tim sangat cepet tanggap. Thank you so much for being a part of our beginning and thank you so much for all the help \u2764
    26 August 2018 | Bride at Timothy & Febe Wedding

    Wedding Planner yang profesional namun penuh kehangatan

    Kita awalnya cari venue yang baik di daerah Sudirman melalui aplikasi Bridestory. Lalu kami menemukan Menara Mandiri ex Bapindo Plaza sebagai salah satu alternatif. Dari semua vendor venue yang kita hubungi, staff Menara Mandiri lah yang paling responsif dan ramah. Maka kami memutuskan untuk visit ke Menara Mandiri yang ternyata dikelola oleh IKK Wedding Planner. Sejak awal kami tiba di venue, semua staff menyapa kami dengan ramah dan menyenangkan. Dan terbukti, selama proses persiapan, acara hari H dan hingga akhir acara, keramahan dan respon positif mereka tidak berkurang sedikitpun. Apalagi PIC Wedding Planner kami, Rayendra sangat menyenangkan dan berpengalaman sehingga membuat persiapan kami bisa terasa tidak terlalu menegangkan. Semua pertanyaan kami mengenai catering, photography, decoration, entertainment dan vendor lainnya bisa terjawab oleh Ray. Kecekatan dan pembawaannya yang membuat kami sangat nyaman mempercayakan acara kami kepada IKK Wedding Planner. \nSampai pada eksekusi hari H juga banyak tamu mengapresiasi kecekatan IKK, kamipun dibuat tenang pada hari H oleh kecekatan dan senyuman mereka. Terima kasih IKK, kehangatan yang kalian bagikan membuat kalian menjadi seperti keluarga bagi kami \uD83E\uDD17\uD83E\uDD17\uD83E\uDD17
    30 April 2018 | Bride at Desta & Ikram Wedding

    Supercool!!

    Nikahan saya n Ikram di gedung lantai 9 tanggal 14-04-2018.. awalnya tau ada gedung ini karena muncul di ig search, kebetulan ada private wedding tour tgl 25-12-2017.. abis jemput adik ipar, langsung lha nelpon kesini sore jam 2an.. n disambut dengan baik dengan mbak Dhila.. langsung janjian n meluncur ke gedung.. Pas sampe langsung disiapkan meja khusus untuk kita, dikasih coklat, ditawarin minum, berasa istimewa bgt.. Sebelumnya udh ke gedung2 lain, tp yang paling istimewa dan sangat me\u201draja\u201dkan tamu cuma di IKK.. dan memang ternyata karena perusahaan Jepang, jd pelayanan tetap no 1. Pulang dari sini, ngerasa inilah gedung yang paling pas n cocok.. akhirnya malem2 tgl 30-12-2017, deal sama mbak dhila untuk pake gedung ini. WO saya adalah mas Ray.. orgnya friendly, kocak, profesional. Enaknya selama ditanganin mas ray, ga berasa wo, tp lebih kaya temen, n dia jg bawel, jd selalu diingetin trs.. 3,5 bulan sangat amat dibantu sama mas ray n tim, alhamdulillah acara lancar.. makasih banyak mas ray.. n pas hari h, aku ditemenin oleh mbak Anna, orgnya baik, helpful, mbak anna maksa aku makan setelah akad untuk ke resepsi, berhubung aku gamau, dia akhirnya ambilin coklat, n ngingetin buat makan n minum trs, warbiyasak deh mbak Anna.. bersyukur bgt nikah di gedung ini n wo nya IKK.. ga salah pilih deh, top bgt..

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Traditional Wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    500-2000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, Japanese
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    6 -12 Month Before Wedding Day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    1 Day Service
    What makes your services unique?
    Full Wedding Planning Service
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    2017
    What is your payment terms?
    Booking Fee
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    None
    Address
    Jl. Jend. Sudirman No.Kav 54-55, Assembly Hall Menara Mandiri 9th Floor 12190
    Location(s)

    We offer One Stop Wedding Service (Full Planning Service) . Our Professionally-trained Wedding Planners will guide the Bride and Groom from begininng until the Wedding Day, and IKK Wedding Planner will give the best recomended vendor for Brides and Groom

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.