All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (4)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    iCreate Wedding Planner Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    megamarylis3
    06 September 2022 | Bride at Mega & Seb Wedding

    A beautiful and sacred wedding!

    Terima kasih banyak buat icreate yang udah nemenin perjalanan aku, dari mulai prewed, siraman, sampai hari H. Walaupun banyak rintangan alhamdulillah bisa tercapai semua yang diinginkan. Duhh ngga nyangka akhirnya sah juga hehehe makasih banyak ya teh asti & team! Makasih udah selalu sigap bantuin aku, makasih udah nyemangatin terus, bantuin aku mikirin pemecahan masalah yang tiba2 muncul, makasih banget deh pokoknya semuanya. Love you all!

    Vendor Reply

    07 September 2022
    thank you so much for trusting us ❤️❤️
    kanianovian
    07 August 2022 | Client at Kania & Faris Wedding

    I CREATE BEST BGT

    Thank you icreate dan tim sudah membantu pernikahan aku dan faris!! Keren bgt semuanya rapih tim nya gercep pokonya puas bgt pake WO ini! Sukses terus icreate!

    Vendor Reply

    09 August 2022
    thank you so much for trusting us ❤️❤️
    yuniqurrata
    27 July 2022 | Bride at Yuni & Brian Wedding

    Absolutely recommend!

    mau banget direpotin sama aku yang banyak maunya hehe. professional + helpful bgttt saat hari H. aku, brian, keluarga, dan temen2 jadi nyaman selama acara 🤍

    Vendor Reply

    27 July 2022
    thank you so much for trusting us ❤️❤️
    eca297
    15 July 2022 | Bride at Elza & Aditya Wedding

    GOOD SERVICE

    Pokonya enak bgt diajak diskusi soal pernikahan, paham apa yg diinginkan sm kita sbg cantin.

    Vendor Reply

    27 July 2022
    thank you so much for trusting us ❤️❤️
    nadyalianao
    15 July 2022 | Bride at Ragil Wedding

    Nadya & Ragil Wedding

    Thankyou I Create, for making our wedding day so special & beautiful. The service was great, we are very satisfied. Over all, acara berjalan sukses, lancar, dan intimate. Sukses selalu I Create!

    Vendor Reply

    27 July 2022
    thank you so much for trusting us ❤️❤️
    krnnisaaa1196
    14 June 2022 | Bride at Nisa & Richan Wedding

    WO terbaik udah bikin wedding aku lebih dari ekspektasi

    Alhamdulillah terimakasih banyak ya icreate yang udah bantuin wedding aku sama Suami seneng dan terharu wedding aku bener2 berkesan , sukses terus yaa Aamiin ❣️

    Vendor Reply

    27 July 2022
    thank you so much for trusting us ❤️❤️

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Ceremony planning, Lamaran Pernikahan, Wedding styling and concept,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding, dengan perpaduan adat
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 orang hingga 1000 orang
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    jika di luar kota
    How far in advance should your client make a booking?
    Waktu ideal di 6-12 bulan sebelum hari-H
    How many hours are included on the day of the wedding?
    8 jam
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    membayar DP terlebih dahulu 30%-50%, pelunasan setelah acara
    When was your business established?
    bisnis kami di mulai sejak tahun 2016
    What makes your services unique?
    kami akan mempersembahkan pelayanan yang terbaik bagi siapapun client kami, membantu mereka untuk menciptakan dream wedding nya dengan konsep terbaik.
    Address
    Komp. Geo Asri No B9 Sindanglaya, Arcamanik (masuk Jl.Raden Muhtar) Bandung 40195
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.