All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HR Team Wedding Group Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 July 2018 | Bride at Nilam dan Lukas Wedding

    Perfect and So Beautiful!

    I chose the right vendor to decorate my Akad Ceremony. HR Team decorated my venue as beautiful as my imagination. I couldn\u2019t expect more than what they\u2019ve done. The decoration was just perfect and so beautiful.. Mba Hanes was always very responsive and listened to what i wanted. i really felt satisfied for their hard work to achieved my expectations. Thank you so much HR Team especially mba Hanes for the services.. I felt so happy for what you all have done :)
    10 July 2018 | Bride at Laras & Didi Wedding

    Alhamdulilah

    terima kasih untuk mbak hanes tersayang pernikahan ku luar biasa sempet di cuekin sama mbak hanes karena beliau hetic sekali dan saat hari H aku sempet degdegan tapi ya ampun di luar ekspetasi lebih dari kata perfect, dan ibu bapakku bilang nanti ade - adeku semua harus sm HR Team keluarga besarku jadi langganannya HR TEAM, terima kasih banyak HR Team
    08 July 2018 | Bride at D & H Wedding

    Taste Tinggi Harga Terjangkau

    Kami memilih HR sebagai vendor dekorasi sekaligus WO dikarenakan taste nya yg bagus dengan harga terjangkau. Mba Hanes sbg pemilik orangnya ramah, bisa mengakomodir permintaan klien, dan baik banget mau kasih bonus. Tim nya bisa diandalkan, ujug2 hari-H dekor beres dengan taste tinggi, acara dan prosesi akad & resepsi berjalan ontime, lancar, dan penuh khidmat dengan bantuan tim WO dari HR, pengantin tinggal duduk manis aja ngapalin ijab kabul di rumah dan ngurus sodara yg dateng. Kami sebagai klien merasa puas pake banget dan akan merekomendasikan HR kepada siapapun yg hendak berhajatan.
    08 June 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Great partner

    HR Team Wedding is a very professional wedding vendor in Jakarta. We have many partnership for booth decoration during the wedding exhibition and so far, this team is the best! We really appreciate their works and the decoration is guarantee to be excellent. Their communication service is excellent as well. We really recommend this vendor if brides to be in Jakarta need help for their wedding.
    27 May 2018 | Bride at Jihan & Edo Wedding

    HR TEAM Cetar Membahana

    woooooow HR bukan lagi baiknya mbak Owner ( sebutanku untuk mbak hanes ) discnya ga tanggung - tanggung kualistanya ulala cetar meembahana, makanannya enaknya bukan main, decornya ciamik unyu - unyu, entertaimentnya membuat ilusi tanpa batas, wonya gemes ( maaf agak lebay karena aku dan mbak hanes apa adanya dan ini bahasa kami saat aku jd client beliau ) sukses terus HR dan mbak owner yang cetar dan membahana GBU
    27 May 2018 | Bride at Feronica dan Tio Wedding

    terbaik!

    HR Team Luar Biasa, wah bagus banget dekornya bunganya segar benar - benar fresh dan aku itu deal dengan package lux decoration itu barangnya semua serba baru dan bener - bener semua keluargaku muji - muji untuk decornya di bilang bagus dan berkesan ga malu - maluin makasih buat mbak hanes yang benar - benar sabar dengan kemauanku yang serba banyak mau, tapi aku sukak! TERBAIK!!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater,  Portraiture,  Destinations,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual, Contemporary,  Analog
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes bisa
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    saya mempunyai conceptual untuk para client sesuai dengan keinginan mereka
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Cheques
    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Soloist,  Duet
    What is the size of your musical ensemble?
    5 - 25 person
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  Acoustic,  Hip hop,  Big band,  International,  Classical
    What is your speciality? (max. 3)
    R&B/Soul,  Acoustic,  Hip hop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes, we`re on location in jabodetabek
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    How far in advance should your client contact you?
    min 3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    30 % if deal and 70 % 2 WEEKS BEFORE THE DAY
    When was your business established?
    2011
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes by detail
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 1500 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes english etc
    How far in advance should your client make a booking?
    waktu ideal kami 3 bulan before the day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 jam
    What makes your services unique?
    kami adalah Wedding Group yang dapat memberi kenyamaan client saat sebelum hari H dan sesudah hari H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    30% AFTER DEAL, 35% H-1 month before the day, 35% H- 2 weeks before the day
    When was your business established?
    2015
    Address
    Jl. Raya Fatmawati No. 39 Blok B2 No. 19 Cipete Utara, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan 12150
    Location(s)

    HR TEAM Wedding Group make your dream come true with our service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.