All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (36)
  • reviews (32)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HR Team Wedding Group Review(s)

    32 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    23 October 2018 | Bride at Indira & Steve Wedding

    TOP

    saya merekomendasikan HR untuk menjadi wedding planner karena HR baik sekali dalam berkerja untuk menghandle suatu pernikahan untuk "jaman now" jadi kami client sangat puas dengan kinerja HR waktu itu buat jadwal dengan mbak hanes memang harus agak sedikit sabar karena jadwal mereka padat sekali dan akhirnya bertemu dan oke puji Tuhan pernikahan kami sempuurna cukup persiapan dalam kurun waktu 4 Bulan. GBU HR TEAM Wedding Group
    21 October 2018 | Bride at Nadia dan Ferry Wedding

    Makanan Enak

    Jadi kita ketemu HR Team ini tidak sengaja pertama kali ketemu sama mbak kiki lalu di direct ke ibu Hanestya dan saat itu kita ( aku dan ferry ) ngerasa ga begitu yakin karena ownernya masih muda banget, pas ngobrol ternyata klik banget sama ibu hanes kami di service sekali untuk di bawakan makanan untuk food taste, dan makanannya wah ga kalah dari catering ternama enak banget. kita ( aku dan ferry ) langsung dp hari itu juga karena aku klik banget dengan makanan dan ibu hanes. dan betul aja semuaaaaa tamu seneng dan suka banget ga tanggung - tanggung bonusnya dari ibu cash back dan free buffet 200pax dan food stall 3 isinya 200pax dan kita bebas milih, btw tdnya aku ga boleh panggil ibu sama ibu hanes harus nama supel bgt deh orangnya dan baik banget keluarga aku setiap acara pasti sekarang pesannya di HR TEAM. Terima kasih banyak ibu hanes. semoga sukses selalu untuk HR Team.
    23 September 2018 | Bride at Mey & ai Wedding

    Decoration

    Thank you mbak hanessss, semua sesuai expetasi, beneran disesuaiin sama budget loh tapi ga mengurangi kualitas, minta dedaunan sm bunga yg gondrong eh beneran gondong \ud83d\ude18\ud83e\udd2a makasih udah mau direpotin dan sabar nurutin kemauan ku sama ai yaaa \ud83e\udd2a\ud83e\udd2a\ud83e\udd2a
    17 September 2018 | Client at GKSI kelapa gading Wedding

    GOOD SERVICE AND DELICIOUS FOOD

    Terima kasih banyak atas keramahan, dan kerja kerasnya. Saya menghubungi hr team catering untuk acara ulang tahun gereja yang diadakan 16 september 2018, tamu2 yang makan berkata bahwa makanannya sangat enak, dan memang benar saya mencoba sendiri dengan menu beef teriyaki, ikan asam manis, sop sosis, salad mayo, ayam saus kemangi, nasi goreng, nasi putih, sampai puding semuanya enak dan rasanya pas tidak ada yang tidak enak. Pelayanan dari team pun baik sekali saya minta mereka stand by jam 10 tapi ternyata sudah datang dari jam 7 pagi, dekor meja pun sangat baik. terima kasih banyak ya saya akan contact lagi untuk event2 berikutnya.
    26 August 2018 | Bride at mila & zickri Wedding

    mbak HR dan team baik

    Thank you HR teaam. Makasi banget trutama buat mbak hanes yg udh sabar bgt ngadepin kmauan ortu aku dan aku jg tentunya haha. Good job HR team!!
    26 August 2018 | Bride at Dominic & Josh Wedding

    perfect wedding

    thanks to hr team, i love the concept and many thanks to mrs. keshi, good job and GBU.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater,  Portraiture,  Destinations,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual, Contemporary,  Analog
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes bisa
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    saya mempunyai conceptual untuk para client sesuai dengan keinginan mereka
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Cheques
    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Soloist,  Duet
    What is the size of your musical ensemble?
    5 - 25 person
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  Acoustic,  Hip hop,  Big band,  International,  Classical
    What is your speciality? (max. 3)
    R&B/Soul,  Acoustic,  Hip hop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes, we`re on location in jabodetabek
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    How far in advance should your client contact you?
    min 3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    30 % if deal and 70 % 2 WEEKS BEFORE THE DAY
    When was your business established?
    2011
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes by detail
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 1500 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes english etc
    How far in advance should your client make a booking?
    waktu ideal kami 3 bulan before the day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 jam
    What makes your services unique?
    kami adalah Wedding Group yang dapat memberi kenyamaan client saat sebelum hari H dan sesudah hari H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    30% AFTER DEAL, 35% H-1 month before the day, 35% H- 2 weeks before the day
    When was your business established?
    2015
    Address
    Jl. Raya Fatmawati No. 39 Blok B2 No. 19 Cipete Utara, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan 12150
    Location(s)

    HR TEAM Wedding Group make your dream come true with our service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.