All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (147)
  • reviews (114)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HR Team Wedding Group Review(s)

    114 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ferina Yufrin
    16 January 2022 | Bride at Alex & Ferina Wedding

    Two Thumbs Up

    Thank you HR Team! Biarpun kita ketemu nya agak dadakan, dan ada beberapa hal tak terduga (khusus nya gempa di hari H 😂), tapi semua nya berjalan lancar berkat Fika dan team yg sangat cekatan dan super helpful. Kita sangaaaatt terbantu sekali sebelum dan di hari H. Semoga HR Team terus maju dan sukses! 🥳 Love, Alex & Ferina
    Mikayla  Tang
    23 December 2021 | Bride at Joshep & Kayla Wedding

    Recommended, Puwerfull, & Helpfull

    AAAAAH, super fantastis terima kasih HR TEAM!!! ngga ngerti lagi deh semua mua muanyaa kita di service dan selalu di ingetin apapun itu karena aku dan Jos memang orangnya pelupa, hehe.. Tapi Puji Tuhan acara kami berjalan dengan baik dengan bantuan HR TEAM, kalian luar biasa....
    Vincent Prawira Siswanto
    13 December 2021 | Bride at Vincent & Febiola Wedding

    RECOMMENDED!!

    Dekorasinya bagus, bisa ngikutin sesuai request ku (padahal aku banyak request hehehe). Dekorasi utk ruang teapai nya keren banget! Vendor lainku (WO & photo video) muji dekorasi ruang teapainya. Temen"ku juga bilang dekor ruang resepsinya bagus! Mba Hanes & Team juga baik banget aku dikasih bonus hehhehehe makasih yaaa sukses selalu!
    Muhammad Raihan Prakoso
    10 December 2021 | Groom at R & J Wedding

    Terima Kasih HR Team

    saya dan pasangan saya mengucapkan terima kasih kepada HR Team karena telah membantu saya dan pasangan serta keluarga kami untuk memperlancar jalannya prosesi acara akad nikah yang kami selenggarakan. Semua berjalan baik untuk kordinasi dengan kami berserta keluarga dan para vendor terkait. Sukses terus untuk HR Team.
    Maira Margareth Hasibuan
    10 December 2021 | Bride at Maira dan Oshi Wedding

    vendor terbaik

    cuma satu kata untuk hr team TERBAIIIIIIK. Puji Tuhan di recommend sama temen vendor wo ini dan ternyata memang hasilnya luar biasa bikin aku terkesan aku ngga perlu ribet untuk ngurusin apapun sudah di handle dengan teamnya dari A - Z untuk kebutuhan ku saat acara ini baru wo on the day apalagi kalo aku dealnya planner mungkin tambah luar biasa pokoknya di luar ekspetasiku banget deh. bersyukur banget aku tuh acaraku sesuai dengan harapanku malah lebih sempurna.
    Bella Aisyah Ridwan
    09 December 2021 | Bride at Bella & Harry Wedding

    amazing vendor wedding

    alhamdulialh banget acara saya dan pasangan sudah selesai dengan sempurna semua di tata dengan baik dan apik dengan HR, ortuku berserta keluaraga besarku senang sekali dengan pilihan vendorku satu ini mereka bener-bener kerjanya sigap ga ada drama soft banget acaraku tertata sangat amat baik sekali say thanks to HR TEAM. harus banget wajib kalo ada yang nikah pilih vendor HR TEAM sebagai WOnya.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    saya mempunyai conceptual untuk para client sesuai dengan keinginan mereka
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    30 - 2000
    What is the style of your decorations?
    Modern
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces
    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band
    What is the size of your musical ensemble?
    5 - 25 person
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul
    What is your speciality? (max. 3)
    R&B/Soul
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball
    How far in advance should your client contact you?
    min 3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30 % if deal and 70 % 2 WEEKS BEFORE THE DAY
    When was your business established?
    2011
    What services do you offer?
    Instrumentals
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 1500 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    waktu ideal kami 3 bulan before the day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 jam
    What makes your services unique?
    kami adalah Wedding Group yang dapat memberi kenyamaan client saat sebelum hari H dan sesudah hari H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% AFTER DEAL, 50% H-2 month before the day, 20% H-1 month before the day
    When was your business established?
    2015
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    kami sudah berdiri sejak tahun 2015
    Address
    Jl. RC. Veteran Raya No. 1 RT. 001 / 003 bintaro, Pesanggrahan, Jakarta Selatan 12330
    Location(s)

    HR TEAM Wedding Group make your dream come true with our service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.