All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (9)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hotel Salak The Heritage Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Asyita Affara
    14 November 2016 | Bride at Mrs. Eka Pramaditya Wedding

    recommended !

    Maaf.. mb baru sempet ngasih review niih.. makasih atas pelayanan dan wedding reception yang membuat aku sama abang serasa raja dan ratu semalem, mama sama papa juga seneng banget sama makanan dan dekornya. Rencananya sepupu aku juga tahun depan pengen ambil wedding package di siniii, hihii :> makasiih banget ya mbaa bisa wujudin pernikahan aku sesuai budget kami :D
    r ratih dwini j
    11 November 2016 | Bride at Arief & Ratih Wedding

    PUAS!!

    love banget deh sama hotel salak the heritage.. puas bgt sama pelayanannya yang ramah, cepat dan profesional! rasa makanannya enakk bgt, varian menunya jg macem-macem banyak pilihannya, kebetulan pas acara ternyata tamu yg dtg diluar prediksi banyaknya jd sempet kurang makanan :( tapi dgn sigapnya pihak hotel salak langsung refill kekurangannya jd tamu ga tau deh klo makanan sempet kurang..makasih yaaa hotel salak :* untuk dekorasi pake vendor hotel salak jg, kebetulan untuk tema sih simple jawa dan hotel salak ngerti bgt yang aku mau jd sesuai bgt sama keinginan.. untuk venue buat acara di bogor pas bgt! krn smua org tau hotel salak jd buat tamu dilluar bogor gampang bgt nemuin lokasinya.
    Perwita Yanu Kurniasari
    11 November 2016 | Bride at Mr. and Mrs. Andromeda Wedding

    Puas banget <3

    Aku sama mas sih puas banget ambil wedding package di sini, selain pelayanannya profesional, semua makanan dan kualitas pelayanan terjamin, budget juga bisa disesuaiin dengan kantong kita berdua. Pokoknya wedding anniv pengen di sini lagi lah.. :)

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Reception
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Flowers,  Guest accommodation
    When was your business established?
    our business started in 2000
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Hotel,  Inn/ bed & breakfast,  Restaurant,  Pool
    What makes your services unique?
    custom package
    Do you allow outside catering?
    Yes orchad catering and triple combo snack box
    What is your payment terms?
    booking fee Rp 5.000.000,- and then terms of payment situational depend on client
    Please describe more details on the venues that you have
    heritage building that makes party more elegant
    Is there handicap access?
    Yes toilet and lift
    Do you allow outside liquor?
    Yes Depent what kind of liquor
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Indonesian - oxtail soup
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Outdoor not covered
    Do you offer valet parking?
    Yes free vallet parking for wedding guest
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    No
    Minimum and maximum number of guests
    1 to 1200
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time is 6 month before wedding
    Service(s)
    Address
    Jl. Ir. H. Juanda No. 8 Bogor 16121 16121
    Location(s)

    Hotel Salak Wedding Expert "Grand Family Wedding with Personal Touch" We are under Salak Hospitality Management, handle 2 hotel (Hotel Salak The Heritage and Hotel Salak Tower) with 16 Ballroom, which is you can choose accourding your needs and invitation number. Luxurious ballroom with heritage touch. You can trust us for your special event and memory.. Please don't be hesitate to contact us :) Wita (089-76877-316)/ (0251) 8373111 ext: 6002

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.