All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hello Rakapictures Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Senny
    09 December 2019 | Bride at Senny&Nando Wedding

    Thank you rakapictures

    mereka ramah-ramah, harga sangat bersahabat, tapi hasil nya ga murahan, kita selalu diservice yang terbaik olehnya, sekali lagi thank you yuaah..
    Tantri
    05 December 2019 | Bride at tantri&rully Wedding

    Good job great result

    Hasil bagus, service nya bikin puas, tim nya baik&bisa melayani, harga&paketnya buat khilaf haha thank you untuk semuanya
    Ferina
    13 October 2019 | Bride at Ferina&iky Wedding

    Nice moment captured

    Alhamdulillah semua brjalan dngn baik,lancar&memuaskan terutama sesi pemotretan yg awalnya aku ragu karna pasanganku kaku banget kalau difoto tiba\" mendadak berubah jd ketagihan karna review langsung hasilnya dilokasi langsung dr camera jadi berubah minta foto terus hehe aku jd enggak enak sama mas raka&tim nya jd direpotin terus.. sekali lagi aku dan iky makasih yah untuk kerja keras kalian
    Lauren
    12 October 2019 | Bride at Lauren-Ricky Wedding

    nice photographer

    we are very satisfied with raka services, the owner is very friendly and he knows what you want, thank for raka to become our good partner
    Selvi
    08 October 2019 | Bride at selvi ernes Wedding

    wedding selvi-ernes

    Wedding yang berkesan! Memuaskan&hasil yang tak terlupakan deh pokok nya semua tumpah dalam balutan karya foto&video mas raka juga tim nya!
    Wari Haf
    28 September 2019 | Bride at Wari Hafiz Wedding

    Prewedding Asli keren!

    Prewedding sama mas raka&team nya seru, enjoy&goks!! tengkiyuuuu bro

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Digital files
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3-5 Pekan
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Biasanya client memberikan kami makanan, tapi kami juga selalu membawa makan&minum untuk keperluan team kami
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    tergantung keinginan client, biasanya 7-14Hari
    When was your business established?
    sejak 2015 dan baru benar benar fokus awal 2016
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Journalism,  Portraiture
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What makes your services unique?
    Team photo dan videographer kami sangat profesional untuk memberikan kenyamanan pada client termasuk keluarga&sanak saudaranya dan yang terpenting fokus pada sebuah acara untuk menghasilkan kualitas yang dapat memberikan hasil akhir yang memuaskan, bukan hanya dari segi bisnis kami bicara untuk bisa menciptakan hasil yang client inginkan, melainkan kami sebagai pelaku team dokumentasi harus bisa menjaga kualitas pelayanan&output hasil yang lebih baik lagi
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    tergantung paket yang client inginkan
    What is your payment terms?
    70%Konfirmasi kontrak Dan sisa nya 30% 2Bulan sebelum acara
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Journalism,  Portraiture,  Destinations
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    1-9bulan sebelum acara
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    kami selalu memberika service yang baik&nyaman terhadap client terutama soal mengarahkan pasangan agar kualitas hasilnya sesuai yang diharapkan dan kami berpengalaman dalam hal tersebut
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Bekasi 174425
    Location(s)

    Professional vendor documentation WA +6281905282276 WA/Call +6289516949061 Instagram: RAKAPICTURES

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.