All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • Product (3)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hana Gloria MUA Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nindi Oktavika
    05 November 2020 | Bride at eko Wedding

    puas bangett

    puas banget sama makeup dari mua hana gloria, kak hana nya ramah banget bahkan sampai keluarganya juga ramah. fitting nggak pernah bosen atau canggung, makeupnya juga bagus pas banget sama style aku, untuk ketahanannya makeupnya bisa on point sampai malam tanpa touch up, nggak geser ataupun crack sama sekali. puas banget pokoknya, recomended. \nthank you kak hana

    Vendor Reply

    05 November 2020
    Yeaaaaaay terimakasih nindi sayang..semua juga berkat kerjasama my bride ku satu ini..komunikasi dua arah jadi bisa buat semuanya happy..God bless couple newlyweds
    christine umbas
    01 November 2020 | Client at Christine Wedding

    Ramaahh

    Sis hananya baik banget, terus harganya juga sangat2 bersahabat & hasilnya memuaskan. Thank you yaa

    Vendor Reply

    01 November 2020
    Thankyou christine..God bless you couple newlyweds
    ari
    18 August 2020 | Client at Ari & Bima Wedding

    Ramah, melayani sesuai request

    kak Hana orangnya ramah bangett trus bisa nyesuaiin dengan keingan kita. Aku minta bantuan Kak Hana utk makeupin aku di prewed. Makeupnyaa di awal rasanya tebal banget tapi lama2 kok makin terlihat natural sampe dipuji ama fotografer aku, katanya biasanya orang yang dimakeupin MUA menor2 hehehe makasih Kak Hana! oh iya, Ka Hana aku minta lagi untuk makeupin keluargakuuuu. hihi\n\nkenapa kasih bintang 4, soalnya waktu itu hair donya bikin rambutku agak ketinggian, jadinya banyak dikomen sama keluarga. Harusnya aku juga bisa kasih masukan karena tim kak hana dengerin banget request kliennya. \n\noh iya, ongkos yang ditawarkan kak hana beneran murah bangettt beneran gak money oriented gituu Ka Hananya, duh baik bangetlah pokoknya. Sukses buat Kak Hana! Makasih Kakk❤

    Vendor Reply

    18 August 2020
    Thankyou Ari,masukan nya bisa buat pelayanan ak dan team lebih baik lagi..semangat
    Arlina S
    29 September 2019 | Bride at Arlina&Alexander Wedding

    Mua

    Terima kasih atas pelayanannya menjadi MUA utk wedding kami tgl 21 September 2019 hasil dan servicenya sangat memuaskan semoga sukses dan lancar usahanya dikemudian hari.

    Vendor Reply

    30 September 2019
    Thankyou so much my dear arlina

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes I have team and same style and skill
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Other Thailand Makeup Look
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    normally on wedding day only 1 retouch
    What rate do you usually charge at?
    per event
    What makes your services unique?
    I’m International Certificate for Asian Bride Especially Thailand Bride Makeup Look
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    more than 10
    When was your business established?
    November 2018
    How far in advance should your client contact you?
    1 week before the Big Day
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes Yes (please give details if any)
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    What is your payment terms?
    30% at Down Payment via transfer..70% at H-10 day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2019 - International Profesional Certificate at SMA Bangkok Thailand
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    JL.Pinang Merah VII No SD V 12310
    Location(s)

    Thailand Certified for Asian Wedding Make-up Using Product : HourGlass , Dior , Channel , Makeup for Ever , Urban Decay , Etude , Inglot , RAN , Browit by Nongchat, Artisan Pro Eyelashes
    https://www.instagram.com/p/CHPH8etAFcO/
    https://www.instagram.com/p/CHPHNYWAr1z/
    https://www.instagram.com/p/CHO6N6dAZXC/
    https://www.instagram.com/p/CHNqCD3AViZ/
    https://www.instagram.com/p/CHNp9ZXgNfo/
    https://www.instagram.com/p/CHNp5VNA2XF/
    https://www.instagram.com/p/CHNmU2uAupk/
    https://www.instagram.com/p/CHNmLvNAG6-/
    https://www.instagram.com/p/CG9UsMsApGF/
    https://www.instagram.com/p/CGgeovxAAKf/
    https://www.instagram.com/p/CGgelPeAdGc/
    https://www.instagram.com/p/CGgefd4AqHF/