All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (118)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Gordon Blue Cake Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 September 2019 | Groom at Jurian & Melissa Wedding

    great but..

    Dari pertama ketemu di Bridestory suka banget sama design nya yg simple tp unik. waktu di kasih moodboard juga diskusi nya enak dan jelas. rasa cake nya juga oke. Tapi sayang nya waktu hari H cake nya dateng nya telat dr waktu yg di minta, sehingga mepet sekali. dan penampakan luar nya agak sedikit kurang memuaskan daripada moodboard nya.
    02 September 2019 | Bride at Berlin & Sheilla Wedding

    Enak sih.... Tapi.....

    Kita deal dengan mereka di pameran JCC, sales team nya baik, tante nya juga baik karena kasih kita diskon pameran. Ketika sudah dekat dengan hari H, kita dibuatin design cake sesuai dengan referensi yang kita kasih. Hasil gambarnya baguss, sesuai dengan mau-nya kita. Kemudian, setelah design approved team mereka mulai kasih reminder untuk payment (yang aku anggap seperti nagih utang, karena berkali-kali kasih informasi yang sama mengenai due date payment - yang masih lumayan jauh pada waktu itu) Tiba di hari H, cake nya berbeda dengan gambar, warna nya beda. Team design nya kontek, dan minta maaf. Tapi yasudah, tidak ada yang bisa dilakukan lagi. Tapi, rasa cake nya enak sekali.
    22 November 2018 | Bride at willi n laura Wedding

    perfect

    cici nya baik hati, kue nya enak, n design nya sesuai bgt ama yg aku inginkan. meskipun aku suka rese buru2in dia tp cicinya tetep ramah. thx ya ci
    27 March 2018 | Bride at Mario Marcello & Prajna Mudita Wedding

    Perfect!

    Ketemu Gordon Blue waktu di bridestory fair tahun 2017, waktu liat display cake mereka langsung jatuh cinta. Designnya anti mainstream, tipe jaman now banget pokoknya. Saya berikan beberapa image untuk mereka olah menjadi desain, desain pertama yang ditawarkan langsung cocok! Waktu pertama kali lihat kuenya saat resepsi juga langsung kagum karena 99% persis seperti yang saya bayangkan. Saya juga merasa pilihan saya sangat tepat karena saya ambil real cake, karena cakenya ENAK! Terutama rasa Cappuccino, kopinya berasa, kuenya lembut, krimnya gak terlalu banyak dan gak terlalu manis. Pokonya sukses deh untuk Gordon Blue!

    Vendor Reply

    27 March 2018
    Senang sekali bisa memberikan yang terbaik buat customer yg baik seperti kamu. We are glad to hear this. Thanks for the feedback! Love. Joan
    29 August 2017 | Bride at Reo & Marcia Wedding

    Naked Cake - On Five 18 March 2017

    we don't like a cake with too much icing on it, so we asked Gordon Blue to make something "naked" dan hasilnya sangat cantik, dan sukses membuat kami berdua tersenyum lebar ketika cake nya terpampang saat pernikahan kami, dan yang terpenting rasanya juga enak. Thank you so much Gordon Blue!

    Vendor Reply

    06 March 2018
    Thank you Dear! We love it too! Much love, Joan and Gordon Blue Team
    08 August 2017 | Groom at Chris & Dice Wedding

    A banquet for the palette

    Thank you for giving us a beautiful wedding cake! Design wise its very much what my wife wanted, and the icing on the cake is that apart from the looks, it tastes delicious! More success to you!

    Vendor Reply

    10 August 2017
    Thank you so much, it's our pleasure to serve on your wedding day! Congrats once again! Love, Joan Gordon Blue Team

    Wedding Cake

    Do you provide customary cakes?
    Yes we do.
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Occasionally on wedding exhibitions.
    Describe how you price, such as by slice or by tier, for your cakes?
    Our price by tiers, full real or full dummy cake. Included for custom design.
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Custom cakes.
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    We only use premium ingredients for the cakes and fondant
    Do you provide customary cakes?
    Yes Please do share to us your dream wedding cake and we will offer you some valuable options
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings We only offer tastings on open house or exhibitions
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Custom Custom, as long as we can make it, cosider it done.,  Pre-designed Pre-designed, we do lots of re-make of wedding cakes, simply because our clients love our past works, they want it to be exact/a bit modification, we will surely do it again from scratch. One wedding cake for ONE couple only. Thats's our motto.
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    What kind of desserts do you cater?
    Cookies,  Cupcakes
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    30 days ahead for designing the cake and 5 days to set up
    What other services do you provide?
    Cake cutting,  Dessert station
    How far in advance should your client make an order?
    The most ideal time for client to contact us is 6-12 months earlier, depending on the date availability
    What makes your product and services unique?
    Wedding cake is a special and symbolic thing. So, we arrange them one and only wedding cake for our special client
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    IDR 2,500,000 for Down Payment and followed with Final Payment 2 weeks before the D-Day
    When was your business established?
    Our business has rebuilt on 2010 and achieved to one of the quality-makers vendor for wedding cake in the city
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    We use premium ingredients, no preservative.
    What cake accessories, such as a cake stand or cake cutter do you rent out?
    Yes we do have cake stand for them.
    Service(s)
    Address
    by appointment only* Jl. Penataran no. 4A Menteng, Jakarta Pusat 10320
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.