All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (88)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fun Factor Decoration Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 January 2018 | Bride at Julia Robby Wedding

    Thank you fun factor decor

    Thank You Yessie selaku owner dr FF decor. Puas dgn dekorasi nya.. sukses sll.

    Vendor Reply

    10 January 2018
    Thank u julia ^^
    30 November 2017 | Bride at Ivan & Yuli wedding Wedding

    Good Service

    Walaupun saya ga upgrade paket tapi Yessi tetep kasi service yang terbaik. Fast response kalau ditanya2 soal mix match warna dan item dekorasi. Suka banget sama hasil dekorasi pelaminannya, cantik! Thank you buat Yessi and team, sukses yah!

    Professional

    Team nya profesional dan enak diajak kerja sama Pokoknya top banget deh..................................... See u next event :)
    12 February 2017 | Bride at Hendro & Yelli Wedding

    Creative & Value For Money

    Pertama ketemu Ci Yessy kebetulan dikenalin oleh vendor venue (Mercure Sabang).. kebetulan kami lihat langsung hasil dekor-nya dan langsung suka.. Kami memakai tema rustic dan di area pool kami main lighting sehingga nuansanya menarik.. dan hasilnya waktu hari-h above our expectation.. Ci Yessi juga orangnya talkative dan membantu sekali memberi masukan + orangnya attention to detail.. Semoga bisa pakai jasa-nya lagi lain waktu :) ..

    Vendor Reply

    13 February 2017
    Thank u yelli glad you are happy ^^
    27 January 2016 | Bride at Stella and Peter Wedding

    A Dream Wedding Came True

    Pertama aku ketemu Yessie untuk bahas dekorasi, aku masih belum punya konsep yang matang untuk dekorasi. Tapi Yessie sebagai vendor yang baik, sabar banget dan helpful banget dalam berdiskusi dan membantu aku mewujudkan dream wedding yang aku mau. Yessie begitu ramahnya membuat aku seperti diskusi dengan teman sendiri. Dengan harga yang cukup terjangkau, hasil dekorasi pada hari H jauuuuh melebih ekspektasi aku, cantik dan `dreamy` luar biasa. Banyak banget tamu yang memuji dekorasi pernikahan aku, dan sampai hari ini, aku masih speechless dan super happy kalau ingat betapa cantiknya pernikahan aku berkat Fun Factor. Terima kasih banyak Yessie and team, God bless you semoga bisnis kalian makin sukses! :)
    23 September 2015 | Groom at Eni Ekawati Wedding

    One word: Nice

    One word: Nice. Dari pertama chat uda enak. Diladeni meski banyak maunya :D Budget terbatas pun ga masalah, tetap dibantu dipikirkan yang masih masuk budget, dan masih sesuai konsep yang aku dan pasangan inginkan. Simple but nice. Modern minimalis. Semua temenku suka. Kayak gaya2 barat katanya hehe.. Thanks buat bantuan dan masukannya Yess. Sori baru sempat nulis review :D Sukses terus!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event concept & design,  Event décor,  Floral design
    Do you offer consultations?
    Yes design styling
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Cultural
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor,  Other
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    Free your imagination for a perfect wedding day of your own. ^^ Let us do the rest ^^ We treat our customer as we treat of ourselves.
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance ^^
    What is your payment terms?
    30 % as down payment, 30 % as the second , and 40 % for the final
    When was your business established?
    Fun factor decoration serves you since 2011 as an event decoration service that give u the best value for a wonderful event.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Details coming soon
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Minimum and maximum number of guests
    no minimum or maximum number. we do have flexible arrangement design specially for ur need ^^
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes to get you the most suitable pricing and details need for the event, we should check what can we design best suit for ur venue
    Do you provide sample arrangements?
    No we do have lots of variety design we have made we also provide details needed to help u picture the decoration you can get
    Address
    Jl. Janur Asri 9 Kelapa Gading 14240
    Location(s)

    In fun.factor we are passionate on the best result to deliver every STORY that you have in the celebration day. We believe a decoration isn't just about a beauty looking room or ornament but more like a STORY that you want to share with your close friends and families. We enjoy spending time with you as a partner to give you the best flawless moment you deserve to. Please contact us minimum 2 months in advance for maximum result

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.