All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (48)
  • reviews (20)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Florencia Augustine Review(s)

    20 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Isabela Anjani
    21 November 2021 | Bride at Abraham & Isabela Wedding

    Thank you!

    I fell in love at the first sight with the wedding dress from Florencia Augustine. Simple but elegant and beautiful for my intimate wedding, sesuai banget sama ekspektasi aku. Thank you so much to Flo, Michelle and team yang very helpful dari awal sampai final fittingnya. I'm a very satisfied client indeed ✨

    Vendor Reply

    22 November 2021
    Ci Bella, Thank you so much for trusting us, since beginning of the year udah mulai cari cari dan meskipun sempet mundur akhirnya selesi juga ya! I have seen the pictures and the dress was so great on you! Totally different look, love it! Have a fruitfull marriage journey in Christ! luv luv, Flo & team ❤️
    Chrishelly Tamara
    19 November 2021 | Bride at Chrishelly & Jeremy Wedding

    Excellent Review

    First of all, thank you to Flo for making my dream wedding dress come true! Simple but timeless and infinite dress. Flo and team bener2 dengerin masukan dan keinginan kita, she also gave the honest opinion. Semua orang suka banget dan nanyain dress ini bikin dimana. Very satisfied client here🙋🏻‍♀️
    Raphaella Hanny
    18 November 2021 | Bride at Raphaella Hanny & Darwin Sanjaya Wedding

    My Fabulous Wedding Dress

    Gak nyesel pilih wedding gown dari Florencia Augustine Atelier. Pelayanan nya bagus, bener2 diurusin sampe akhir. Kebetulan wedding pas pandemic gini, ke showroom mereka juga berasa aman banget karena disana bersih, prokes terus berjalan, apalagi pas PPKM. bener2 prokes ketat yang bikin aku makin percaya sama mereka. dari prewed gown, veil, morning robes, sampai wedding dress , semua kupercayakan sama mereka karena bener2 cantik2 banget. wedding dress yang kupakai model mermaid yang kata orang aduh sesek banget kalau pakai model itu. tp aku berasa nyaman pakai wedding gown aku sendiri. every detail matters, bener2 secantik itu detail2 nya. much love and appreciate for Florencia Augustine and team. Buat calon bride lainnya, kalian boleh sih tanya2 / konsultasi / lihat2 ke showroom mereka. tp enakan sih kalo book appointment dulu yah. Hope you guys find your best wedding gown here <3

    Vendor Reply

    22 November 2021
    Ci Hanny, astagahhh speechless sama review nya, terharu!! Thank you so much ci, always pleasure to meet you in our showroom ❤️
    Lauren Lim
    15 November 2021 | Bride at Lauren and Jeffry Wedding

    Wedding Dress

    Thank youu mich and team smua. Gercep dan slalu coba mngerti apa yg aku mauu. Sukaa bgt sm wedding dress yg simple nan elegant. Sesuai yg aku mauu. Thanks ya!

    Vendor Reply

    16 November 2021
    Ci Lauren!! Thanks for the review! Nice to know you ciii
    Getesemany Papilaya
    13 November 2021 | Bride at Getse & Astro Wedding

    Puas Sekali aku rent gown di Florencia Agustine

    Untuk Pemberkatan waktu itu, aku rent gown di Florencia.. bener2 detail sekali mereka menanyakan mau yg seperti apa modelnya (karena banyak sekali pilihan yg mereka berikan/koleksi mereka), acaranya seperti apa supaya bisa disesuaikan dgn gownnya, dan pas hari H gown dipakai bener2 cantik sekali 😍 terima kasih banyak ya, Florence 💕

    Vendor Reply

    16 November 2021
    Kak Naomi, ahhh thank you for very kind review! we always give our best especially to our gorgeous client like you!
    Viorencia Halim
    10 November 2021 | Bride at Vivi & Richard Wedding

    Superrrr bagus

    Satu2nya tempat yg didatengin dan langsung cocok, langsung putusin buat custom rent dan dibikinnya bener2 sesuai yg aku mau 🥺 seharian di compliment sama banyak orang karna gaunnya bagus dan fittingnya super pas 🥰 baju 2 mom juga bagus banget, meskipun warna yg aku mau susah dicari tp tetep diusahain cari sampe ketemu. Flo, Michelle, sama mba Eka semuanya super helpful dan ramah, bakal kangen deh 🥺

    Vendor Reply

    11 November 2021
    Hi Vi! Super seneng punya klien super cantik,humble n asik! Thanks for great chat setiap visit fitting di showroom and for trusting us as your vendor seneng banget bisa wujudin custom baju yang kamu mau. Kita ikutan seneng ❤️ We are trully wishing you for a great and blessed marriage life with Richard! luv luv Flo n tim!

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour
    What accessories do you provide?
    Hair accessories
    How far in advance should your client contact you?
    6 month before wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    our latest collection for jfw 2018
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What makes your services unique?
    we make dream dresses... it what every woman always wanted
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    approximately 1-4 month according to the dress
    What is your payment terms?
    ____________________________________________________________________ Bride for simple gown price range : IDR 10jt - 20 jt / dress for glamour gown price range: IDR 20jt - 50 jt / dress *include veil of the bride ____________________________________________________________________ mama gown, sister gown price range: start from IDR 5.000.000 ____________________________________________________________________ Evening gown, Bridesmaid price range: start from IDR 1.200.000 ____________________________________________________________________ rent prewedding gown simple gown price range: IDR 1jt - 3jt glamour gown price range: IDR 4jt - 8jt
    Service(s)
    Address
    Ruko. Sedayu Square blok D no 3 Jl Outer Ring road lingkar luar, Jakarta Barat
    Location(s)
    Jakarta​.​Tangerang​.​Bekasi​.​Bali

    I am dedicate my passion to make your dream wedding gown. Available for rental gown, custom made and wedding gown. Just check my profile. Discover your origin of beauty with us
    https://www.instagram.com/p/CSwGGeLFqVt/
    https://www.instagram.com/p/CSieSfCFFdC/
    https://www.instagram.com/p/CSTmQ6hlP3x/
    https://www.instagram.com/p/CR-499AlZrf/
    https://www.instagram.com/p/CRvBt-ksz2t/
    https://www.instagram.com/p/CRshb8KsOHN/
    https://www.instagram.com/p/CRppJu9sso7/
    https://www.instagram.com/p/CRnM-oZsb9Y/
    https://www.instagram.com/p/CRk-qK4MpFg/
    https://www.instagram.com/p/CRiHHLnMhv-/
    https://www.instagram.com/p/CRggypss-bd/
    https://www.instagram.com/p/CRfnrO5MNrB/