All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (292)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 33

    All
    view 9
    kutut and Novita wedding by Calypso Wedding Plannerkutut and Novita wedding by Calypso Wedding Planner
    kutut and Novita wedding by Calypso Wedding Plannerkutut and Novita wedding by Calypso Wedding Planner
    +2
    Calypso Wedding Planner
     & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    The WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WOThe WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WO
    The WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WOThe WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WO
    +30
    Luve WO
     & 13 OTHERS
    Wedding Planning
    Egar & revinna Wedding by As You Wish OrganizerEgar & revinna Wedding by As You Wish Organizer
    Egar & revinna Wedding by As You Wish OrganizerEgar & revinna Wedding by As You Wish Organizer
    +8
    As You Wish Organizer
     & 6 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fine Souvenir Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    02 July 2019 | Bride at I&M Wedding

    Bagus

    Memuaskan sekali, aku order 200 pcs pertama lalu reorder 50 pcs, respon admin Fine sangat cepat dan tanggap
    17 June 2019 | Bride at Riki dan Ardyan Wedding

    Responsif, Profesional, Cepat

    Tau fine souvenir udah dari tahun 2014an dan pgn pesan di Fine kl nnti nikah krn souvenirnya lucu dan unik. Akhirnya tahun 2019 nikah dan merealisasikan harapan dari tahun 2014 itu dan ternyata emang memuaskan banget. Aku pesan sedotan stainless dan dibungkus kain blacu, yg aku pikir bakal susah nyarinya karena persiapan nikah aku juga cuma 2 bulan, terus ternyata Fine bisa memenuhi. Awalnya dijanjiin bakal beres H-seminggu sebelum nikah tapi Fine bisa ngerjain lebih cepat hingga barangnya beres H-2 minggu karena waktu itu mepet ke momen Lebaran. Chat sama Fine juga lancar2. Fine juga selalu konsultasi dan konfirmasi ke kita setiap ada perkembangan dan pemilihan desain. Operatornya ada beberapa yg menghubungi kita tapi semua well-informed sama perkembangan pesanan kita. Nah iya pas souvenirnya jadi, hasilnya memuaskan banget, ngga ada cacat, orang2 juga pada suka. Senang banget dibantu Fine buat nikahan aku.
    24 April 2019 | Bride at Anton & Vina Wedding

    Wedding Souvenir

    Saya pesan souvenir berupa sumpit kayu beserta box-nya dan hasilnya sangat memuaskan. Sumpitnya terlihat sangat elegan dan kotaknya juga cantik. Untuk harga sumpitnya terjangkau pula. Saya dan pasangan sangat senang dengan hasilnya. Mba Fitri yang melayani juga sangat cepat responnya. Terima kasih tim Fine Souvenir :)
    20 April 2019 | Bride at Dini & Zacky Wedding

    Wedding souvenir

    Aku memesan 1 set sendok garpu sumpit Dari jerami gandum di fine souvenir, produk sangat bagus sekali dan PIC yang handle (Mba Fitri) sangat humble dan menerima semua kemauan ku, harga juga affordable sekali.. sangat direkomendasikan untuk menjadi souvenir Di pernikahan.. thanks fine souvenir ❤
    20 April 2019 | Bride at Yulia & Aris Wedding

    Review

    Bahan pouchnya oke banget semua tamu banyak bilang suka, harga sesuai dengan bahannya relatif lebih murah malah Pengiriman luar kota sangat save. Ka fitri juga ngasih another option sesuai budget dan solutif. Very recommended vendor
    20 April 2019 | Bride at Ari Ardian Wedding

    Pouch souvenir handmade

    Aku pesen pouch souvenir handmade dari fine souvenir, Best banget! pouchnya jaitannya rapih banget, bahannya halus dan tebal, warna2nya bagus semua dong. Packingnya juga keren banget gak keliatan murahan. Thank you finesouvenir!

    Favors & Gifts

    Describe the types of favors and gifts that you offer:
    ceramic, kitchenware, glass, bottle, jar, vase, fan, umbrella, teddy bear, honey & chocolate pralines, frames, pen, keychains, memo, and so many more. we have more than 500 items. We also have wedding gallery items like Ring Pillow, Guest Book, Angpao Box, etc.
    Is there a minimum order requirement? If yes, how many?
    100 pcs
    How do I order ?
    It's very easy ! :) You can visit our gallery or simply book by bank transfer. Just consult with our customer service to get more information about your finesouvenir. You can pay cash or swipe card. info 021-2245 2222 / 45857408 whatsapp 0812 8926 1121 08588 2121 332 087 875 8888 18 line @finesouvenir ig . fb . twitter @finesouvenir www.finesouvenir.net
    What services do you offer?
    Bridal shower favours,  Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Other baby born
    What type of items do you offer?
    Food products,  Electronic Device,  Stationery,  Decorative items,  Home appliances
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices www.instagram.com/finesouvenir,  Custom favours www.finesouvenir.net
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 200
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes all around indonesia
    Do you provide delivery services?
    Yes
    Do you ship worldwide?
    Yes
    Do you offer samples?
    You can get samples
    What is the charge for not reaching minimum?
    If you order less than 200 pcs
    What are your delivery times?
    Delivery within Jakarta will be arrange 1 day after you complete the payment including delivery charge.
    What makes your services unique?
    special design, personalised, professional service & fine finishing with affordable price
    How far in advance should your client make an order?
    3-6 months in prior to the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    50% for downpayment, 50% one day before delivery or when picking up the goods
    When was your business established?
    2002
    Do you have a return policy?
    Only if there is reject or complain. Clients have 24 hours after receiving the goods to file a complain
    Service(s)
    Address
    FINE SOUVENIR GALLERY Graha Boulevar Timur ND1 No. 26 Boulevar Timur Raya Kelapa Gading Jakarta Use Google Maps or Waze - keyword : fine souvenir 14240
    Location(s)

    Fine Souvenir is one of the leading Wedding Souvenir Vendor which has been established since 2002. We present unique, creative, trend setter souvenirs. All of our staff serve with passion & from the heart. Get your Fine Souvenir & make your special day memorable .. Feel free to contact us & visit our gallery. We open everyday, including most of public holidays. From 10.00 to 20.00. Xoxo, Fine Souvenir Team

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.