All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (64)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 8

    All
    view 9
    Hartono & Miranti Engagement by NerisdecorHartono & Miranti Engagement by Nerisdecor
    Nerisdecor & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    MARTIN & CARISSA by Amor CakeMARTIN & CARISSA by Amor Cake
    MARTIN & CARISSA by Amor CakeMARTIN & CARISSA by Amor Cake
    Amor Cake & 2 OTHERS
    Wedding Cake
    The Wedding oF Darrel & Vina by Alleka DesignThe Wedding oF Darrel & Vina by Alleka Design
    The Wedding oF Darrel & Vina by Alleka DesignThe Wedding oF Darrel & Vina by Alleka Design
    +6
    Alleka Design & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Verby & Karina Wedding by Chroma PicturesVerby & Karina Wedding by Chroma Pictures
    Verby & Karina Wedding by Chroma PicturesVerby & Karina Wedding by Chroma Pictures
    +17
    Meyer & Vanny Wedding by Stairway Music EnsembleMeyer & Vanny Wedding by Stairway Music Ensemble
    Meyer & Vanny Wedding by Stairway Music EnsembleMeyer & Vanny Wedding by Stairway Music Ensemble
    +2
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fenny Yang Wedding Planner Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 October 2018 | Bride at Edward & Kristy Wedding

    for ci Fenny Yang WP and Team ~

    halo halo halo ci Fenny !!! sorry banget aku baru bisa kasi review sekarang hehehee :p jadi gini ceritanya <3 ~ awalnya aku bingung mau pilih siapa WP nya.. singkat cerita , Fenny Yang WP ini pernah di pake sama sepupu'nya suami aku dan temen aku juga lalu pada bilang oke dan bagus jadi aku langsung minta janji ketemuan dan langsung deal hari itu juga seneng deh udah langsung dapet WP jadi ga bingung cari² WP lagi dan udah ketauan reviewnya oke , dan bener dong pas aku jalanin ternyata emang memuaskan dari awal sampai hari H !!! dari mulai servicenya Oke , cicinya sabar ladenin aku yang kadang bawel , jutek , dan lemot :D tapi masi di ladenin juga wkk , dan paling penting itu ci Fenny Gercep menjalankan itu semua.. pokonya Love It ci Fenny Yang WP and Team !!!!! semoga sukses selalu ci Fenny , semoga makin besar WP nya dan semoga lebih di kenal oleh masyarakat luas hehehee amin amin amin , God Bless ~ thank you again ci Fenny Yang WP & Team ~ Love , Edward & Kristy #EDternITY
    20 October 2018 | Bride at Martin & Carissa Wedding

    The right wedding organizer for our big day

    Pertama kali aku tahu WO Fenny Yang dari Bridestory. First impression, waa orangnya baik banget, enak diajak komunikasi. Belum deal aja, Ci Fenny udah banyak banget share banyak hal tentang pilihan vendor, perbandingan etc, aku terkesan, udah kaya kamus berjalan. Selain banyak sharing, aku pas awal cukup yakin ci Fenny is the right WO for my wedding, karena dia terlihat sangat menguasai di bidang ini, dan all details udah listed by her, jadi aku rasa aku ga perlu worry untuk hal-hal yang even aku sendiri ga kepikiran. No wonder, pilihan beberapa vendor utama aku dapet dari rekomendasi Ci Fenny, sampai membantu komunikasi jadi semua prosesnya lebih cepat. Ci Fenny amazingly selalu fast response. Padahal aku ga kebayang dengan semua details per event, dia selalu cepat catch up dengan semua details ku. Bersyukur kenal sama Ci Fenny, aku merasa the proses cukup fun, dan sabar banget dengan jadwal aku dan Martin yang kurang flexible untuk ketemuan. Mendekati hari H, jelas makin panik, tapi sama Ci Fenny dan team berasa aman tentram, I know I’m in good hands. Terutama karena wedding aku dan Martin seating dinner, proses persiapan RSVP, seating plan dan pengaturan dengan beberapa pengisi acara berasa lebih ribet, tapi proses komunikasi sangat lancar dengan Ci Fenny, dan dia selalu punya solusi2 yang terbaik, jadi I have nothing to complain. Even dengan immediate changes yang berhubungan dengan seating plan (even sampai H-1), Ci Fenny was always a reliable person. Thank God, Thank you Ci! Hari H, aku ga inget sama sekali ada yang ga beres. Everything was smooth and I know she and her team worked so hard. Jelas banyak appresiasi yang aku dapet tentang Wedding Organizer, even banyak yang minta ig / contact WO, karena mereka yang lihat sendiri how Ci Fenny and team worked, dan kelihatan dari acara yang bener-bener rapih. Thanks Ci Fenny and team. Aku bener2 happy banget bisa kenal Ci Fenny dalam persiapan nikah. Martin and I really have the best memories of our wedding day (arranged by Fenny Yang wedding organizer pastinya)
    19 October 2018 | Bride at Stevens & Odelia Wedding

    FY and Team is Well Organized and Passionate

    Dari beberapa vendor yang sudah dipilih begitu mereka tau kalau WOnya adalah Ci Fenny, semuanya langsung bilang \"Oh sama Fenny Yang WO, tenang aja pasti beres semua\" dan ternyata itu semua terbukti.\nKepanikan waktu ngurusin semua printilan yang mungkin gak kepikiran lagi, ternyata langsung ditake care sama team Ci Fenny.\n\nBener-bener ngerasa kebantu sekali dari ngurusin persiapan hari-H dan sampai di hari-H pun, Ci Fenny dan Team sangat sigap untuk segala kebutuhan dan request kita. Masalah-masalah kecil yang tiba-tiba muncul juga bisa di handle dengan baik oleh Ci Fenny.\n\nThank you Ci Fenny dan Team untuk bantuannya selama persiapan dan pada saat acara wedding kita. We are very happy for the immediente response and discipline on the field sehingga semua acaranya berjalan dengan lancar dan tepat waktu.\nExcellent work Ci Fenny and Team! :)

    Vendor Reply

    20 October 2018
    Terima kasih banget Stevens dan Odelia atas kepercayaan kalian sama aku
    03 September 2018 | Client at Johannes & Putri Wedding

    Fenny Yang WP Testimony

    Dari Awal uda super sreg sama Ci Fenny, karena tipe yang sangat care, detail oriented, dan fully organize bgt.. Super friendly AND helpfull team... so we don't need to worry about our Wedding day, because we'd handled by Wonderfull WO... Thank You Ci Fenny & All Team

    Vendor Reply

    08 September 2018
    Jo & Putri makasih banyak buat kepercayaan kalian sm aku
    12 June 2018 | Bride at Indra & Retta Wedding

    Highly recommended

    Sebelum decided mau pilih Ci Fenny sebagai WP kita, say udh kenal sama ci Fenny pas jadi bridesmaid di acara pernikahan temen dan kebetulan WPnya ini Ci Fenny. Jadi udah tau gimana cara kerja Ci Fenny dan team Ci Fenny and team kerjanya rapi bangettt, pas on the day semua berjalan smooth, semua urusan yang kita serahkan ke Ci Fenny pasti beres. Enak diajak diskusi , selalu fast respond, ga pelit rekomendasi vendor. Definitely recommend wedding planner. One of the best pastinya \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f

    Vendor Reply

    13 June 2018
    Thankyou so much Indra & Retta atas kepercayaan kalian sama aku
    06 December 2017 | Groom at Darrell and Gilvina Wedding

    Family!

    We went into our wedding knowing nothing, it was by chance that we met with Fenny and she was our first and only choice. She would always be there to support you, organize everything perfectly and more than happy to represent us in many occasions. Dealing with our family was a difficult thing, but Fenny made it easier, she would gladly step in if we need her to, mediating and creating options for our event. What surprised us most was her performance during our wedding, she changed from being the humble sweet self to such an amazing leader. Her team was absolutely great, accompanying us wherever we go, providing us with anything we need, smiling and never complaining. One of them even waited late until the after party to make sure everything goes perfectly. We have a family reputable in being late, and Fenny was able to somehow make everything run punctually. Now that our wedding has finished, we feel like something was missing, and that was having Fenny as our partner moving into a new phase of our life. She became more than a mere WP/WO for us, she is a family, friend, organizer, and manager. We would like to express our deepest gratitude for the warmth, love, support and hard work in making our wedding the best it could be. I am more than happy to personally recommend her to anyone looking for a proper WO/WP. With Fenny Yang, you dont only get a planner or organizer. You get a friend, a source of knowledge, and most of all a family of your own. Again thank you for making this wedding a great one. We look forward to treat your for dinner after our honeymoon.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner A-Z and Wedding Organizer On D Day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    300 - 2500 guest
    How many weddings do you plan a year?
    25 -30 Weddings
    Do you plan weddings internationally?
    Yes
    How soon should I book your services?
    3 months - 12 months before wedding
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-2500
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali,Bandung,Singapore
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    16 hours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    We always handle with care our client, do our job with smile and serve with heart
    When was your business established?
    Our business started 2010
    What is your payment terms?
    40 % Down Payment 60 % 1 month Before The Day
    Address
    Taman Kebon Jeruk - Intercon Jakarta Barat 11630
    Location(s)

    Fenny Yang Wedding Planner based in Jakarta. We are here to be the right choice to help you planning your wedding day. Build by a solid team, we'll make sure that your wedding day will be just as what you want it to be and make your Wedding dream come true

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.