All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (67)
  • reviews (70)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 8

    All
    view 9
    Our Client : Rasty & Imam by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client : Rasty & Imam by Arumsani Catering & Wedding Package
    Our Client : Rasty & Imam by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client : Rasty & Imam by Arumsani Catering & Wedding Package
    +14
    Arumsani Catering & Wedding Package
     & 5 OTHERS
    Catering
    Our Client : Intan & Lukman by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client : Intan & Lukman by Arumsani Catering & Wedding Package
    Our Client : Intan & Lukman by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client : Intan & Lukman by Arumsani Catering & Wedding Package
    +6
    Arumsani Catering & Wedding Package
     & 4 OTHERS
    Catering
    Our Client Dini & Malik by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client Dini & Malik by Arumsani Catering & Wedding Package
    Our Client Dini & Malik by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client Dini & Malik by Arumsani Catering & Wedding Package
    +9
    Arumsani Catering & Wedding Package
     & 5 OTHERS
    Catering
    Our Client : Rita & Dana by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client : Rita & Dana by Arumsani Catering & Wedding Package
    Our Client : Rita & Dana by Arumsani Catering & Wedding PackageOur Client : Rita & Dana by Arumsani Catering & Wedding Package
    +8
    Arumsani Catering & Wedding Package
     & 3 OTHERS
    Catering

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Explore Photograph Review(s)

    70 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 January 2019 | Bride at Ody & Mega Wedding

    Photographer Wedding Terbaik

    Jujur ya, crew Explore Photograph sangat ramah terhadap kliennya. Mau dengerin permintaan kliennya dan kasih saran yang terbaik buat kliennya. Hasilnya? jangan tanya lagi, sumpaaah keren banget. Sesuai dengan keinginan kita, sangat memuaskan sekali.
    12 January 2019 | Groom at rudi & Titin Wedding

    Explore Photography

    vendor foto wedding terbaik. 1. Crew yang ramah. 2. enak banget diajak diskusi. 3. Budget reasonable untuk hasil yang memuaskan. mulai dari prewed bantu banget ngasih saran untuk hasil terbaik sampai hari H, hasilnya sangat memuaskan terima kasih mas juno & tim explore photography
    22 December 2018 | Bride at vedy & dira Wedding

    explore photographer recomended!

    hasil fotonya bagus dan affordable, pada saat sesi keluarga dan semua moment tercapture semua dengan baik, walaupun menunggu hasilnya agak lama so far aku suka dengan hasilnya, semoga untuk acara kedepan bisa menggunakan explore photography lagi terima kasih ya mas juno dan tim, vedy & dira
    10 December 2018 | Bride at Devi & Hisyam (14 April 2018) Wedding

    Photographer Wedding Terbaik !!

    Sebagai calon pengantin pasti bingunglah ya utk pilih2 vendor, pinginnya yang bagus karna utk kenang2an juga kan. Dan karna waktu itu aku udah dapet paket foto dari vendor catering jadi yauda ga mau dipusingin, eh pas baca2 review orang, katanya kurang bagus hasilnya. Okelah ku keluarin dari paket dan kucari sendiri. Buka2 bridestory hiks mahal2 amat ya. Tapi dapet ni vendor ini, mereka punya beberapa paket yang bisa kita pilih. Aku pas liat galery mereka kok ya suka banget sama warna tone gambarnya. Bikin ceria gitu haha. Ku kontak lah adminnya, cukup responsif dan ramah dan lanjut di chat. Tapi ya karna sibuk banget ama kerjaan jadi ku sendiri jarang bales. Duh maaf ya explore 🙏🙏🙏 untungnya dengan keadaan customer kayak aku begitu, kru dan tim explore tetep memberikan yang terbaik buat wedding aku. Kita baru ketemuan pas H-semingguan di venue, astaga 😂🙏🙏 Tapi tetep pas acara, foto2 mereka dapet banyak moment yang penting, trus gambarnya jelas, tone warna nya baguss, trus sampe banyak ngarahin gaya juga untuk foto berdua sampe2 akunya udah sakit kepala gara2 rondeng dan malah minta udahan, maaf ya 😂 hasil jadinya pun bagusss banget, albumnya mewah dan classic. Foto2 sama orang pentingnya dapet juga. Mantap deh. Ku puas banget jadi customer nya explore 👍
    27 November 2018 | Bride at Ismi & Tomoya Wedding

    Best Photographer

    Terima kasih untuk Explore Photograph & Exponizer, benar2 professional dari awal ketemu sampe hari H di bantu sampai selesai. Awalnya cuma mau foto aja eh ternyata ada WO nya juga jadi sekalian dan ternyata WO nya juga bagus bangat. Ngebantu semua nya dari 0 sampai 100. Pokoknya puasssss banget, komunikasi nya lancar ga ilang2an, hasil fotonya bagus2 dan di kasih bonus prewedding juga hehe. Thank you untuk mas Juno dan mba Septi! Ismi & Tomoya
    20 November 2018 | Bride at Fitria dan Achmad Wedding

    Review

    Explore Photograph is dabesstoooo!!! Crewnya baik bangeeeet! harga? amat sangat masuk budget banget! Hasil? memuaskan banget banget! Buat kita Explore ini kaya WO kita yang kedua, karena mereka membantu banget saat meeting untuk membuatkan list dan detail yang biasanya suka kelewat di acara wedding (Thank you so muchh for this Explore :D ) Buat kalian yang butuh hasil foto dan video yang kekinian banget bisa banget pake si Explore ini loooh :) Once again, Thank you sooo muucchhhh, Explore! You made my day complete :)) Love, Fitria & Achmad

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Prints,  Proof CD of all images,  Digital files,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Maternity shoot, Baby shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - maternity shoot, event
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes bandung, jogja, semarang, surabaya, bali, belitong
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract, 50% one a week before d-day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    our busniess started way back in 2012. we are currently one of the most prominent vendors in our field
    What rate do you usually charge at?
    we charge 250k /hourly
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal time for a client to contact us would be 3-4 months prior to the wedding day
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually our client provides meal but our photographers could take care of their own meals as long as it was informed before D-day
    What makes your services unique?
    our photographers are always friendly, warm and comforting. they know how to make you feel comfortable and allow you become yourself on your big day
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I direct them personally with my team, making sure every moment looks perfet in the album
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the proof ready for review 7-14 days after the wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the final album 4-6 weeks after client after their approval
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Service(s)
    Address
    Green grass town house blok b6 lantai 2, Jalan Malaka raya ciracas jakarta timur. 13730
    Location(s)

    explore photograph was established in 2011 by a couple of husband and wife Junowakira and Septikusuma Our team is quite experienced in wedding & pre-wedding photography Youthful and creativity is our main capital to finish a project which can help the newly wed on preserving their beautiful and joyful moment with all their hearts. High sense of kinship to our client is our priority, because success or failure of a project is depend on the convenience of the team involved we’d love to meet you

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.