All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    EVA BUN Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 February 2019 | Bride at Sifra Wedding

    Gaunnya bagus2 yaa.... sukaaaaa....

    Awalnya tau evabun dari pameran PRJ..kesan pertama biasa saja... tapi setelah dateng ke gallery evabun ...wooww banget...koleksinya gaunnya bagus-bagus dan banyakk...sampe bingung sendiri saking banyaknya pilihan... untungnya disana ada disignernya cukup membantu untuk memilihkan gaun yg sesuai dengan karakter dan badan kita tentunya...puas deh dengan pelayanannya... sukses terus yaa EVABUN...
    18 February 2019 | Groom at Dhea Wedding

    Eva Bun Mantap Betul

    Eva Bun sangat melegenda dan super memuaskan, pelayanan professional, Dan sangat berkesan.
    18 February 2019 | Client at Felix Wedding

    Sangat terbantu pakai jasa eva bun

    Terimakasih eva bun sudah membantu di wedding saya. Saya sangat senang menggunakan jasa eva bun ( paket All in) pelayanan bagus marketingnya ramah2 respon nya cepat sangat puas. Saya bakal referensi eva bun ke teman teman saya. TQ eva bun❤️
    18 February 2019 | Bride at Ayu & Valent Wedding

    Pilihan gaun banyak & update

    Koleksi gaunnya banyak banget... bagus2... update...pelayanannya •⌣okε :-•°˚˘˙≈¤
    02 February 2019 | Groom at Isaac dan Tenny Wedding

    Thank you Eva bun

    Thank you Eva bun Mulai dari bridal, decoration, catering, entertainment oke semuanya rekomendasi banget. Eva Bun bener bener ngebantu aku banget.
    01 February 2019 | Bride at Antony dan Desy Wedding

    Thank you Eva Bun

    Review aku sih totally Senang banget sama Eva Bun. Dari awal sampai akhir semuanya di bantu dan di support dengan baik,pokoknya mantap deh Eva bun,terus maju,sukses dan semakin dipercaya.pasti aku rekomendasikan ke temen temen aku Yang belom merit untuk pakai Eva Bun.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Contemporary,  Journalism
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event or per package, depending on the needs of the brides.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    How long does it take for the client to receive the final product?
    How far in advance should your client contact you?
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Other Personalize Budget Wedding,  Once worn dress,  Wedding organizer,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Wedding planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes silahkan hubungi via telfon / whatsapp 087877660991
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Undergarments,  Jewelries,  Other Bolero, Swaroski, Hand Sequin, etc
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Jl. Hayam Wuruk No.2 , Jakarta Pusat 10210
    Location(s)

    EVA BUN, adalah perusahaan jasa di industri pernikahan (one stop wedding solution) yang telah berdiri sejak 35 tahun silam dan sudah mengukir berbagai prestasi baik nasional maupun internasional. Hingga saat ini sudah membawahi berbagai bidang usaha yaitu Eva Bun Bridal, Eva Bun Beauty & Salon, Eva Bun Academy, Eva Bun Photography & Cinematography, Eva Bun Decoration dan Eva Bun Catering.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.