All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (23)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Etiquette Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Melinda
    18 March 2022 | Bride at William & Melinda Wedding

    THANK YOU

    Dear Etiquette Team, Thank you ya untuk dress nya, dipuji semua org loh pas malem, pada bilang bagus bahannya, modelnya, semuanya perfecto 👌🏻 Terima kasih sudah mendengarkan keinginanku. Mel super satisfied 🙏🏻
    April
    17 March 2022 | Bride at Budi & April Wedding

    My Dream Wedding Gown Comes True!

    Designnya cakep pisan, sesuai sama bayanganku banget. Ci Yaya dan Ci Cyn jg baik banget. Terharu ternyata pas hari H, Ci Yaya yg lgs dtg buat prepare gaun malem nya. Pas pertama nyoba lgs suka juga sama cuttingannya. Harga dan kualitas nya super deh pokonya.
    Sisca Sisca
    24 January 2022 | Bride at Sisca & Max Li Wedding

    seperti bidadari

    hai.. aku mau share pengalaman aku memakai gaun dari Etiquette, ak ketemu sama brand ini lewat Instagram, karena tertarik sama brand ini, ak coba wa salah satu adminnya.. cicinya minta ak coba dtg aja, liat” dlu.. budget bisa disesuain sama yg ak mau.. ak iseng dateng dan ternyataaaa.. koleksi gaunya banyak banget dan gaunnya bner” cantik cantik semua… cici nya jg ramah” semua.. ibu yang bantu fitting jg baik.. pokoknya pelayanannya baik!! gaun prewedding aku jg dari mereka, dan semua org pada bilang bagus dan cantik!! gaun nikah aku apalagi.. katanya para tamu” aku bagai bidadari 💕 bukan krn akunya sih.. tp gaunnya memang secantik itu.
    juwita johanna
    22 December 2021 | Bride at Michael & Juwita Wedding

    The best wedding dress vendor ever

    owner & teamnyaaa super helpful sekaliiii, cicinyaa ga cuma sekedar jualan baju ajaaa tapi bener2 jual quality dari setiap design baju yg keluar dari etiquette, ga maksain apa yg jadi mau cicinyaa tapi ngikutin apa yang customer mauu, di kasih banyak masukan jugaa apa yg cocok sama bentuk badan kita. mulaai dari fitting awal sampee selesai the besttt <3. yang lagi cari2 wedding gown bolehh yaaa mampir ke etiquette superrr recommendedd. bisa ikutan dapet giveawayy, banyak bonusnya jugaaa. loveee banget etiquette.
    Rike Bong
    17 December 2021 | Bride at DANNY & RIKE Wedding

    Bikin sewa baju bride

    Aku puas dengan bajunya karna bisa di buat sesuai dengan sesukaan kita. Tinggal kita pilih dari pin interest concept yang kita suka, trus designernya buatin sketsa buat kita. Dan ada beberapa kali kita permak sampai kita puas dengan designnya. Pertama agak deg2an tapi hasilnya bener2 buat aku berasa puas.
    Verina Setiadi
    06 December 2021 | Bride at Dicky and Verina Wedding

    Thank you

    Super membantu banget ,dressnya banyak pilihan dengan berbagai bentuk, bahan yang berkualitas ,team yang super helpful, owner yang baik dan friendly ... Thank you so much utk ci cynthia ,ci yaya dan team ..

    Dress & Attire

    Who do you provide services for?
    Prewedding couple, bride to be, sweet seventeen lady, maternity client
    Does a client need to schedule an appointment? How do the client appointments work?
    Yes, by appointment only open Monday-Friday 09:00 - 18:00 , Saturday 09:00 - 14:00
    Do you carry new or once worn gowns?
    Both of them
    Do you custom made your dress or stock a ready made dress?
    Right now, we're focusing on custom made atelier
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Mother or sister's dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Make appointment between : Monday-Friday 09:00-18:00, Saturday 09:00-14:00, Sunday fitting appointment
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Made to measure dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour, Classy, Sexy
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    of course
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the most ideal time for a client to contact us would be 3-4 months prior to the wedding
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    The final item can be received approximately 1-2 weeks after client's final fitting
    What makes your services unique?
    On dress making, our style leans towards sexy but classy looks. But again, we'll make sure each client get the personal touch that will reflect in her dress.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2015 - Etiquette has been chosen for supporting wardrobe TVC Tokopedia with celebrity Chelsea Islan From 2014, Celebrity like Sandra Dewi, Velove Vexia, Shinta Rosari, Aubry Beer, Titi Kamal, Fenita Arie has been wearing our dress
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% after Quotation, 50% before final dress pick up
    When was your business established?
    We are open our first studio at August 2014
    Service(s)
    Address
    Camden House Blok H-5 Linden Street,Srengseng
    Location(s)

    For Etiquette, structural shape and romantic touch of their silhouette collections embodies delicate women who empowers herself and others with confidence. Etiquette means label/tag in French and also good manners in English. We believe women will wear our dresses in such behaviour

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.