All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (13)
  • projects (14)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    EMPIRE PHOTO & VIDEO Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Rini Astuti
    20 December 2021 | Bride at Leo & Rini Wedding

    Prewed & Wedding

    Pengalaman kita pake jasa Empire Photography gak mengecewakan. Bisa banget dipercaya buat dapetin hasil sesuai keinginan kita. Timnya seru2, kayak temen aja jadi kita sebagai klien juga gak kaku & bisa banget diajak diskusi. Thankyouu buat bantuannya, tim Empire ❤️

    Vendor Reply

    20 December 2021
    Thank’s a lot Kak Rini, senang bisa bekerjasama di hari besarnya ❤️❤️
    Shinta Ajeng
    19 December 2021 | Bride at Ajeng & Aditiya Wedding

    Honest review

    Mulai dari pre wedding sampe ke wedding, pakenya tetep empire. Team yg super sabar, on time, pengertian, helpful & bisa banget diajak diskusi. Hasil foto & videonya ? Jgn ditanya, keren pokonya !!

    Vendor Reply

    19 December 2021
    Thank’s a lot Kak Ajeng atas reviewnya ❤️❤️
    Twiki gifta
    15 December 2021 | Bride at Twiky & Fathur Wedding

    Wedding

    Terimakasih untuk team fotografer dri empire yg sudah berkenan ikut campur dalam acara pernikahanku , kenapa aku pilih empire yg buat jdiin moment indah ku karena dari waktu masih gadis aku udh pernah pake jasa dri empire , dan amazing sekali hasil fotonyaa sangat memuaskan, dan menurut aku mas jusuf nya pun sangat sabar sekali krna dri aku nya sndri buat bingung yg awalnya mau nikah di gedung atau di rumah dan akhir nya keputusan terakhir di hotel . Dan mas jusuf pun yg mengatur semua view dri bgusnya nuansa putih bahkan sampai ke gown nya aja mas jusuf yg pilih bukan pasangan aku 😁😁 pokoknyaaa gak bakal nyesel deh buat make jasa fg dri empire... semogaaa bisa menjadi inspirasi buat yg mau acara nikah ya 💖💖💖💖

    Vendor Reply

    15 December 2021
    Aaaa thank you Kak Twiki ❤️❤️
    Grace Claudia
    15 December 2021 | Client at Grace & Kevin Wedding

    Satisfied

    Terima kasih sudah membantu kami dengan sangat detail, mulai dari memilih lokasi tempat untuk foto, pemilihan styling baju, dan terutama untuk hasil2 foto dari Empire sangat memuaskan, recommended! 👍🏻

    Vendor Reply

    15 December 2021
    Thank you Ci, sukses selalu sehat selalu ❤️❤️
    Jusuf Witjaksono
    13 December 2021 | Client at Jusuf & Fida Wedding

    Wedding at Jogja

    Kami sangat terbantu oleh seluruh team Empire di hari pernikahan kami, dan hasilnya sangat memuaskan!

    Vendor Reply

    15 December 2021
    Thank you Kak Jusuf, sukses selalu sehat selalu ❤️❤️

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    we direct the couple as it should be, with our team that is always ready.
    What rate do you usually charge at?
    our price start from IDR 3.500.000 / 1 day
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    we can prepare the draft files about 3 days after the event and 1 month for the final result.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    usually clients receive our final products about 1 month.
    How far in advance should your client contact you?
    maximum 2 weeks before schedule photoshoot.
    What makes your services unique?
    we are very friendly to clients and we are able to make clients feel confident with our services.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually the client provides the meal, but if it is not possible to provide, then we will prepare it ourselves.
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What is your payment terms?
    DP 50% of the price and can be subsequently settled upon completion of the photoshoot.
    When was your business established?
    21 January 2015 until now, our experience is quite a lot.
    Service(s)
    Address
    Jl. Monjali No.32E, Yogyakarta 55284
    Location(s)

    We’re wedding & prewedding photography vendors since 2015, based in Jogja and sometimes at Bali

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.