All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (27)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    El-Bethel Event Organizer Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Susi Natali
    28 July 2022 | Client at Joseph & Susi Wedding

    Thanks to El-Bethel Event Organiser!

    The owner is hospitable. The crew is also accommodating. They were so neat-handed that they helped us from the very beginning, only in a short period of time. They also provided us with the finest service and every single detail needed in our wedding. The results were beyond expectation! We all looked gorgeous and everything went as planned. Above all, we truly felt grateful and satisfied for assigning El-Bethel as our wedding organizer. Keep growing, El-Bethel. God bless you.
    darmawantan22
    02 June 2022 | Groom at Eka Vinnie Wedding

    Mantapp

    Penanganannya Sangat Bagus, Crewnyaa Profesional & Ramah, Dekorasinya Bagus, Mantap Recommended Deh 👍🏻👍🏻
    Fanny Po
    01 June 2022 | Bride at Aris&Fanny Wedding

    Great Job!!

    Thankyouu banget untuk WO El-Bethel. Thankyou buat Andre, udah di sanggupi semua permintaan.. Udah diaturin semua acara nya dimana.. Dibantu follow up dan cari vendor dll disaat kita udh gk sempat ngurus2.. Semua perubahan2 diurus dengan lancar. Recommended!! Thankyou juga semua crew nya yang ramah2 banget dan sangat membantu sampai acara selesai dengan lancar!! Sukses terus buat El-Bethel! Thank you once again!
    rl.balilaundrysidoarjo
    22 May 2022 | Client at Alfian & Yesti Wedding

    By Alfian's family

    Keren sih, dg persiapan yg mepet banget tapi bisa dapat hasil ok.. Thanks buat semuanya yg sudah telaten nanganin kami..
    bagusrosa1205
    12 May 2022 | Bride at Bagus & Rosa Wedding

    Wedding

    terima kasih EL-Bethel sudah membantu banyak saat wedding !
    Cindy Febriana
    19 April 2022 | Bride at Yulius & Cindy Wedding

    EO nya sangat membantu kami

    Saya mungkin salah satu bride yg cerewet Tp andre sbg owner eo nya selalu bantu apa pun yg aku perlu Pkknya klo aku nggak dibantu andre mungkin acaranya nggak akan bs jalan sesuai keinginanku Aku yg sibuk kerja nggak bisa cek ini itu pun dibantu untuk lari sana lari sini Good job lah pkknya 👍🏻

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    What is your primary expertise?
    chinese, kristen, Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    karena untuk menentukan tanggal dan jam terlebih dahulu
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 oramg s/d 300 orang
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    saya lebih meneriman ada indonesia
    Do you provide services in other cities or countries?
    untuk saat ini hanya di surabaya dan sekitarnya
    How far in advance should your client make a booking?
    minimal 2 bulan dari tanggal pernikahan.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    pernikahan umum untuk resepsi 2 jam dan pemberkatan 1 jam
    What makes your services unique?
    kami sangat welcome dan senang bila para klien bisa berkonsultasi terlebih dahulu secara gratis ke kami maupun untuk pencarian vendor,budget dan lainnya.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    melakukan pembayaran di muka sebesar 30% sisa H-1 acara
    When was your business established?
    dimulai 2020
    Address
    Taman puspa raya, Citraland,Surabaya,Jawa timur. 60217
    Location(s)

    El-Bethel organizer Indonesia - Surabaya. Semua wedding organizer tentu akan memberikan yang terbaik untuk setiap calon klien, begitu juga dengan kami yang yang sangat memperhatikan setiap detail acara kalian sesuai konsep atau budgeting kalian. serta kepercayaan keduanya sangat dibutuhkan dalam acara ini. konsultasikan setiap cerita dan moment bahagia kalian bersama kami. Instagram @ELBETHEL.ORGANIZER Whatsapp 081-216-788-637

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.