All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (18)
  • projects (25)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Earl and Amy Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Astari Andini
    08 October 2020 | Bride at Astari & Arief Wedding

    Best Wedding Souvenir!

    Seneng bangeet ketemu Earl and Amy waktu lagi bingung cari vendor souvenir H-1 bulan sebelum acara wedding! Suka sama hasil jahitannya yang rapi, kualitas bahannya bagus dan ada banyak banget pilihannya, staffnya ramah helpful sekali, dan walaupun semua serba dadakan karena situasi pandemi ini tapi Earl and Amy bisa memenuhi semua ekspektasiku. Super love and recommended!
    Nebula
    02 October 2020 | Bride at Nebula & Ari Wedding

    Memorable wedding souvenir

    Terima kasih earl and amy, yang sudah membuat design souvenir ( set new normal dan athena pillow ) semua undangan aku terkagum2 sma souvenir yg aku kasih.. untuk produksinya jga sangat akurat waktu pengerjaan dan hasilnya. Pokoknya love bgt sama hasil karyanya earl and amy. ❤❤❤
    Ayu Puspa Devina
    23 August 2020 | Bride at Alif & Ayu Wedding

    very recommended!

    admin is very helpful and responsive. great design and service! quick production with good material. thank u earl&amy!
    great cia
    20 August 2020 | Bride at Y/G Wedding

    aku percayain souvenir aku berupa card holder di earl & amy untuk wedding

    kemarin aku bikin souvenir berupa card holder di earl & amy di jelasin ttg bahannya dan kualitas yg di pake , pas jadi tuh seneng bgt karna jaitannya rapih embossnya jg bagus trs keliatan mewah gt packagingnya hehehe
    Hani Riadho Nasution
    28 July 2020 | Bride at Hani&Adlin Wedding

    Bagus, packaging nya juga rapi

    So in love.. souvenir terunik aku rasa💕 Dari mulai masker, hand sanitizer, sampe tooth bagnya sukaa.. sukses selalu buat earl&amy
    willy nugroho
    04 January 2020 | Groom at willy riana Wedding

    souvernir earl and amy

    kemarin yg handle pesanan kami bernama mba puput, orgnya responsif sekali, padahal kami cukup bawel selama proses pemilihan souvernir kami, hingga akhirnya souvernir kami selesai diproduksi.. kami puas sekali untuk seluruh pesanan kami..

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Themed wedding favours, Bridal shower favours,  Personalized wedding favours,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts
    Do you offer samples?
    We do offer sample for the product that we have not made previously.
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 150 quantity
    Do you ship worldwide?
    Yes
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices ,  Custom favours
    Do you provide delivery services?
    Yes
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Home appliances,  Cosmetic products,  Clothing products,  Fashion accessories
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Komplek Grand Wijaya Center Blok F no 11 Kelurahan Pulo ; Kecamanayan Kebayoran Baru Jakarta Selatan ; 12160 DKI Jakarta 12160
    Location(s)

    Hi Lovebirds, Welcome to Earl Amy - wedding favors We're super excited to have you on board. We have our signature pouch with printing fabric inside Come custom your souvenir with your own wedding theme Let us be a part of your special day If you have any questions or conserns, please feel free to contact us Fast Reply WA : +628 78 7121 7610

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.