All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Product (2)
  • projects (27)
  • reviews (16)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    D'soewarna Wedding Planning Review(s)

    16 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kharen
    05 January 2021 | Bride at Rendy & Kharen Wedding

    Well Done!!!

    Thank you mas bram & Team for Helping us in our wedding...♥️♥️♥️ Profesional dan udah ngerti banget apa yg harus dilakuin... Sebelum hari H pun sangat ngebantu banget untuk persiapin apa aja bahkan sampai hal kecilpun... Pas hari H pun mas bram and team nya ngatur nya OKE banget jadi bikin kita ga panik and slalu bantuin kita cari solusi2 pas tiba2 ada masalah yg muncul... Oiyah WO nya jg care bnget sama kita bahkan sampai udah selesai resepsi pun WO nya tetep ngedampingin kita sampai kita bner2 beres.... 💕💕 Good Job Dsoewarna Planner & Team 👍🏻👍🏻
    Ardiya Sakinah
    27 October 2020 | Bride at Diya dan Sugi Wedding

    Highly recomended!

    Very helpful, mas bram dan tim nya juga sangat ramah dan enak untuk diajak kerjasama! Kita dari awal untuk masalah planning dan eksekusi di hari H semua kita serahin ke WO, dan pas hari H oke banget kerjanya, tenang tapi beres. Gak grasak grusuk! Well done dsoewarna!
    Aisyah Ananda Puteri
    16 October 2020 | Bride at Aisyah & Derry Wedding

    Amazing!

    H-1 ga panik.\nHari H pun tetap ga panik. \nWO super hebat emang, bikin tenang ati 😋\n\ndi hari H, Orang wo nya super baik dan gampang banget di hubungi / dititipi pesan. Keputusan yang dibuat selalu tepat dan ga ada miskom! Sumpahhhh pokoknya tau2 udah kelar aja acara nikahan tanpa masalah, padahal H-1 nya kayak banyak banget request yang berubah2 hahaha. \n\nKata suamiku jg, wonya baik sabar dan profesional terutama mas bram. pas ketemuan jaman bareng vendor selalu datang pertama dan ga pernah ngeluh saat kami selalu telat 😁😁😁😁😁😁\n\nterima kasih D'soewarna WO 🥰🤗
    Zulfa Nurdiana Ptri
    13 October 2020 | Bride at Damar & Putri Wedding

    Great team! Best WO

    Sebelumnya mau ngucapin terimakasih banyak mas bram dan team karna sudah membantu kelancaran wedding ku dan damar. Ditengah pusing pusing karna pandemi gini mas bram nenangin dan bnrbnr ngurus segala hal sampe weddingnya bnrbnr terlaksana dan keren banget pokoknya salut banget sama mas bram dan teamnya👍🏻
    Eristia Putri
    14 August 2020 | Bride at Eristia & Dendy Wedding

    Kata Tia tentang d'soewarna

    WOOOOOOOW banget sama d'soewarna ini apalagi sama mas bram, semua dari hal besar sampe printilan diurusin dan yang lebihnya lagi pas drama ganti venue bener2 bantu banget Mas bramnya oke, timnya oke, semua yang direquest pasti hasil jadinya bikin ga nyesel Ada satu yang nyesel, di acara wedding brunch ga pake d'soewarna jadinya out of expectation :( Pokoknya d'soewarna highly recommended banget untuk para calon pengantin, dan yang mau tetap bikin acara di tengah pandemi gini, d'soewarna udah ngalahin sohib kamu buat urusan ngebantuinnya
    Sarah Sanad
    25 February 2020 | Bride at Sarah&Firas Wedding

    THE BEST WEDDING ORGANIZER!

    mulai dari nge plan semuanya trus meeting sama vendor lain sampe hari H semuanya lancaarrr. tim nya bener2 professional bangeeeeeet, ga ada miss apapun!! alhamdulillah. Thanks tim dsoewarna planner

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes We will always put our client as our priority and everything will be arrange based on availability
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile on weddings. Meetings can be conducted before the D-Day, and on the D-day we'll be happy to help couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couple gets the best out of our plan"
    How far in advance should your client make a booking?
    3-6 months prior to the wedding day for wedding planning service and 1 months before the wedding day for on the D-Day organizing service.
    When was your business established?
    our business started in December 2015 with a lot experience in this industry.
    What is your primary expertise?
    Grand wedding,  International wedding International Wedding (Pease specify),  Cultural wedding Indonesian Culture Wedding (Javanese, Sundanese, Minang, Palembang, Aceh etc),  Religious wedding ceremony Religious Wedding Ceremony (please specify),  Other We are well experience in all religious Wedding such as Christian, Catholic, Buddhist and Moslem. We also can do other events such as Sangjit, Tingjing, Birthdays Party and Wedding Anniversary, Intimate wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Price is included up from 10 to 20 hours of active operational working hourson the day of the wedding.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Jogyakarta, Bandung, Semarang, Surabaya, Padang, Palembang, Lampung, Medan, Aceh, Banjarmasin, Pontianak, Balikpapan, Palangkaraya, Samarinda, Kutai Kertanegara, Makassar dan Tarakan
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% of the confirmed amount can be transferred to Bank Account or amortization must be transferred one week before event
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Budget preparation,  Venue selection, Wedding styling and concept
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We Basically tailor our service based on the client's need. So The Number Of Guests We Would Coordinate in a wedding really depends on their requests.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    None
    Address
    Jl. Rengas II/20B RT. 02/02 Kebayoran Baru Jakarta Selatan 12180
    Location(s)

    D'soewarna Wedding Planning : Grand Wedding, International Wedding and Indonesian Cultural Wedding
    https://www.instagram.com/p/CKJXEHegcCf/
    https://www.instagram.com/p/CKGngFegWKF/
    https://www.instagram.com/p/CKD6_cNgJrY/
    https://www.instagram.com/p/CKBfl83AmjP/
    https://www.instagram.com/p/CJ-aFIJApWM/
    https://www.instagram.com/p/CJ3i-ORgBc0/
    https://www.instagram.com/p/CJ0t2-rA8uL/
    https://www.instagram.com/p/CJyBvHSgdh6/
    https://www.instagram.com/p/CJu2A6wAzXP/
    https://www.instagram.com/p/CJsQaCyAyu-/
    https://www.instagram.com/p/CJqPfJeAOKi/
    https://www.instagram.com/p/CJnqfL-AYst/