All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (48)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    D'soewarna Planner & Organizer Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 September 2019 | Bride at Tiara & Irwin Wedding

    Best Wedding Organizer

    seneng banget dan ngga nyesel sama sekali pakai D’Soewarna, karna teamnya baik2, terutama yg pegang aku selama acara berlangsung. mereka semua super care sampe urusan2 kecil pun di handle dengan baik dan kebetulan ada drama sedikit yang bikin aku pengen nangis dr vendor lain, tapi mereka tetep bikin aku tenang dan cekatan banget menyelesaikan kedramaan di nikahanku 😭 sampai akhirnya nikahanku berjalan dengan lancar. super love pokoknya buat Mas Bram & team! terimakasih banyak dari aku & Irwin sudah membantu sekali acara pernikahanku dan Irwin supaya lancar dan bagus semuanya ❤️

    Vendor Reply

    16 September 2019
    Terima kasih \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f
    12 August 2019 | Bride at Sahi & Sita Wedding

    The best WO!

    Masih belum bisa lupa gimana rapih & organized nya acara resepsi pernikahan aku & Sahil, big thanks to Mas Bram & team WO yang sangat detail dalam mengatur acara kami :)

    Vendor Reply

    12 August 2019
    Thank you, so much
    26 April 2019 | Groom at Fadli & Devy Wedding

    Review Fadli & Devy 29 maret 2019

    terimakasih D'Soewarna (Mas Bram) dan teman2. Saya sangat senang dengan cara kerja Mas Bram dan teman2, santai tapi pasti. saya sebagai pengantin merasa tenang pada saat acara, semua berjalan lancar dan rapi. semua tamu saya sangat senang. satu hal lagi,mas bram bisa membuat saya tenang, mas bram bisa langsung ambil sikap dan keputusan jika ada problem tanpa harus membuat saya panik. terimaksih D'Soewarna

    Vendor Reply

    26 April 2019
    Terima kasih, semoga menjadi keluarga yang Sakinah, Mawardah dan Warohmah. Aamiin
    09 April 2019 | Bride at Aletha & Aga Wedding

    A Happy One

    Direkomendasikan ke D'Soewarna oleh seorang teman. Persiapan pernikahan kami sangat singkat, hanya dalam hitungan minggu. Respon dan kesiapan D'Soewarna menjelang hari H sangat baik dan memuaskan. Pada saat hari pernikahan kami pun segala sesuatunya terkoordinasi dengan baik. Terima kasih Mas Bram. Sukses selalu ya.

    Vendor Reply

    09 April 2019
    Terima kasih
    06 April 2019 | Bride at Devy Wedding

    We satisfied of D'Soewarna's work

    D'Soewarna benar benar bekerja sebagai wedding planner dan organizer kita. Mulai dari persiapan pernikahan (since we had no idea what to do at all!), D'Soewarna helped us in every single thing, like administration and registration to KUA, set how the party would be, set all what we need in short time and after. Dan set semuanya detail se detail detailnya. Dan on the day of the wedding, D'Soewarna and team, bener bener urusin kita banget, as a bride at that time I felt like a princess yg semua kebutuhannya langsung disediakan seketika like in a blink of eyes, mulai dari akad sampai resepsi / party, di urusin se detail detailnya, literally detkita puas banget dengan acara kita dan D'Soewarna yang membantu kami mewujudkannya, bener bener seperti dream come true, We Love It And you know what? Acara kita gak cuma berjalan dengan lancar TAPIII juga dengan sangat SEMPURNA! Thank you so much Mas Bram and Team. Regards, Devy & Fadli

    Vendor Reply

    09 April 2019
    Terima kasih atas kepercayaan dan kerjasamanya, semoga menjadi keluarga yang sakinah, Mawardah dan Warohmah. Aamiin
    27 January 2019

    Professional Wedding Planner

    Beberapa kali bekerja sama dengan D'soewarna dalam event yang sama. Personil-pesonilnya sangat profesional. Ramah dan sangat membantu dalam koordinasi sebelum maupun di lapangan saat acara berlangsung. Sukses terus D'soewarna!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Budget preparation,  Venue selection, Wedding styling and concept
    What is your primary expertise?
    Grand wedding,  International wedding International Wedding (Pease specify),  Cultural wedding Indonesian Culture Wedding (Javanese, Sundanese, Minang, Palembang, Aceh etc),  Religious wedding ceremony Religious Wedding Ceremony (please specify),  Other We are well experience in all religious Wedding such as Christian, Catholic, Buddhist and Moslem. We also can do other events such as Sangjit, Tingjing, Birthdays Party and Wedding Anniversary, Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes We will always put our client as our priority and everything will be arrange based on availability
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We Basically tailor our service based on the client's need. So The Number Of Guests We Would Coordinate in a wedding really depends on their requests.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Jogyakarta, Bandung, Semarang, Surabaya, Padang, Palembang, Lampung, Medan, Aceh, Banjarmasin, Pontianak, Balikpapan, Palangkaraya, Samarinda, Kutai Kertanegara, Makassar dan Tarakan
    How far in advance should your client make a booking?
    3-6 months prior to the wedding day for wedding planning service and 1 months before the wedding day for on the D-Day organizing service.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Price is included up from 10 to 20 hours of active operational working hourson the day of the wedding.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile on weddings. Meetings can be conducted before the D-Day, and on the D-day we'll be happy to help couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couple gets the best out of our plan"
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    None
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% of the confirmed amount can be transferred to Bank Account or amortization must be transferred one week before event
    When was your business established?
    our business started in December 2015 with a lot experience in this industry.
    Address
    Jl. Rengas II/20B RT. 02/02 Kebayoran Baru Jakarta Selatan 12180
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bandung​.​Makassar​.​Bali

    D'soewarna Planner & Organizer : Grand Wedding, International Wedding and Indonesian Cultural Wedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.