All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (43)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    D'soewarna Planner & Organizer Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 April 2019 | Bride at Aletha & Aga Wedding

    A Happy One

    Direkomendasikan ke D'Soewarna oleh seorang teman. Persiapan pernikahan kami sangat singkat, hanya dalam hitungan minggu. Respon dan kesiapan D'Soewarna menjelang hari H sangat baik dan memuaskan. Pada saat hari pernikahan kami pun segala sesuatunya terkoordinasi dengan baik. Terima kasih Mas Bram. Sukses selalu ya.

    Vendor Reply

    09 April 2019
    Terima kasih
    06 April 2019 | Bride at Devy Wedding

    We satisfied of D'Soewarna's work

    D'Soewarna benar benar bekerja sebagai wedding planner dan organizer kita. Mulai dari persiapan pernikahan (since we had no idea what to do at all!), D'Soewarna helped us in every single thing, like administration and registration to KUA, set how the party would be, set all what we need in short time and after. Dan set semuanya detail se detail detailnya. Dan on the day of the wedding, D'Soewarna and team, bener bener urusin kita banget, as a bride at that time I felt like a princess yg semua kebutuhannya langsung disediakan seketika like in a blink of eyes, mulai dari akad sampai resepsi / party, di urusin se detail detailnya, literally detkita puas banget dengan acara kita dan D'Soewarna yang membantu kami mewujudkannya, bener bener seperti dream come true, We Love It And you know what? Acara kita gak cuma berjalan dengan lancar TAPIII juga dengan sangat SEMPURNA! Thank you so much Mas Bram and Team. Regards, Devy & Fadli

    Vendor Reply

    09 April 2019
    Terima kasih atas kepercayaan dan kerjasamanya, semoga menjadi keluarga yang sakinah, Mawardah dan Warohmah. Aamiin
    27 January 2019

    Professional Wedding Planner

    Beberapa kali bekerja sama dengan D'soewarna dalam event yang sama. Personil-pesonilnya sangat profesional. Ramah dan sangat membantu dalam koordinasi sebelum maupun di lapangan saat acara berlangsung. Sukses terus D'soewarna!
    04 February 2018 | Bride at Intan & Randy Wedding

    A day i (or no one) couldn't forget.

    Nikahnya udah 2 minggu yang lalu tapi masih berkesan sampai sekarang. Dari awal sudah milih D'Soewarna karna kami sudah menyaksikan saudara saudara kami yang dibantu oleh D'Soewarna dengan hasil yang excellent. Kami gak salah pilih. Mas bram dan tim menurut saya sangat profesional, selalu on time dan kooperatif. Dari pertama ketemu, saya langsung bicara mengenai rundown acara yang mau dilakukan (Terutama bagian akad--karna sangat penting bagi saya), dan hari H nya terjadi sesuai dengan yang dibayangkan. Sangat sangat terasa kalo pernikahan kami dijalankan secara profesional saat technical meeting sehingga deg-deg an kami sedikit berkurang. karna sampai H-2 Kami belum bisa kasih konfirmasi berapa banyak tamu yang diundang, mas bram antisipasi dengan penambahan personil nya. (KU LOVE BANGET INI) Pas Hari H, semua berjalan .......perfect. Dimulai dengan sangat-sangat on time, tim nya mas bram sudah tau tugas dan tanggung jawabnya masing masing, sampai aku gak perlu khawatir apapun dan menikmati prosesnya. Gak ada kata lain yang bisa saya utarakan, selain terima kasih kepada mas bram dan tim nya. Tanpa mba ima, mas hafidh, dan lain lain yang di pelaminan--tak mungkin aku kuat menahan sunting dan kurang gula. Kami sebagai pengantin diurus oleh personel yang sangat ciamik dan sangat taking-care of us--every personal touch (such as painkiller, water and food in the middle of it, taking care of shoes,clothes, and serving us food after the whole event---not all WO will do such task) MAKASIIIIH BANYAAAK... Dengan tamu sebanyak itu, flow acaranya lancaaaaaaaaaarrrrrrrrrr..sehingga sampai saat ini semua orang masih ngomongin nikahan kami. Sekali lagi makasih ya mas bram dan team. sehat selalu. semoga D'soewarna diperlancar rezeki nya dan semakin sukses. Regards, Intan& Randy (21012018)

    Vendor Reply

    04 February 2018
    Congratulation once again to Intan Nurjanah and Randy Nusrianto
    04 February 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Great Team!

    Team yang sangat solid,sangat membantu kelangsungan acara..membuat flow acaranya menjadi lancar dan well organize,its been a pleasure working side by side with D’soewarna Wedding Organizer

    Vendor Reply

    04 February 2018
    Terima kasih, cu Next project ya!❤️
    19 January 2018 | Partnering Vendor at Bimo & Egiet Wedding

    Great Team

    D'soewarna & Mas Bram Tim sangat kooperatif, dalam satu project penting untuk semua vendor saling mendukung dan membantu untuk kesuksesan project. Dan saya sbg vendor (catalina) sangat beruntung bekerja dalam satu project dengan Soewarna.

    Vendor Reply

    19 January 2018
    Terima kasih

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Budget preparation,  Venue selection, Wedding styling and concept
    What is your primary expertise?
    Grand wedding,  International wedding International Wedding (Pease specify),  Cultural wedding Indonesian Culture Wedding (Javanese, Sundanese, Minang, Palembang, Aceh etc),  Religious wedding ceremony Religious Wedding Ceremony (please specify),  Other We are well experience in all religious Wedding such as Christian, Catholic, Buddhist and Moslem. We also can do other events such as Sangjit, Tingjing, Birthdays Party and Wedding Anniversary, Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes We will always put our client as our priority and everything will be arrange based on availability
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We Basically tailor our service based on the client's need. So The Number Of Guests We Would Coordinate in a wedding really depends on their requests.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Jogyakarta, Bandung, Semarang, Surabaya, Padang, Palembang, Lampung, Medan, Aceh, Banjarmasin, Pontianak, Balikpapan, Palangkaraya, Samarinda, Kutai Kertanegara, Makassar dan Tarakan
    How far in advance should your client make a booking?
    3-6 months prior to the wedding day for wedding planning service and 1 months before the wedding day for on the D-Day organizing service.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Price is included up from 10 to 20 hours of active operational working hourson the day of the wedding.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile on weddings. Meetings can be conducted before the D-Day, and on the D-day we'll be happy to help couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couple gets the best out of our plan"
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    None
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% of the confirmed amount can be transferred to Bank Account or amortization must be transferred one week before event
    When was your business established?
    our business started in December 2015 with a lot experience in this industry.
    Address
    Jl. Rengas II/20B RT. 02/02 Kebayoran Baru Jakarta Selatan 12180
    Location(s)

    D'soewarna Planner & Organizer : Grand Wedding, International Wedding and Indonesian Cultural Wedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.