All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (76)
  • reviews (102)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 9

    All
    view 9
    Qiqi & Deby Wedding by Alethea SposaQiqi & Deby Wedding by Alethea Sposa
    Qiqi & Deby Wedding by Alethea SposaQiqi & Deby Wedding by Alethea Sposa
    +3
    Alethea Sposa & 3 OTHERS
    Dress & Attire
    Birthday Ozone Hotel by Ozone Hotel Pantai Indah Kapuk JakartaBirthday Ozone Hotel by Ozone Hotel Pantai Indah Kapuk Jakarta
    Birthday Ozone Hotel by Ozone Hotel Pantai Indah Kapuk JakartaBirthday Ozone Hotel by Ozone Hotel Pantai Indah Kapuk Jakarta
    +67
    Ozone Hotel Pantai Indah Kapuk Jakarta
     & 7 OTHERS
    Venue
    Deni & Juli Wedding by CM CoutureDeni & Juli Wedding by CM Couture
    Deni & Juli Wedding by CM CoutureDeni & Juli Wedding by CM Couture
    +2
    CM Couture
     & 1 OTHERS
    Dress & Attire

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    DESPRO Organizer Review(s)

    102 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 September 2019 | Groom at Angga & Devi Wedding

    WO yang sangat membantu

    Thank you DESPRO Organizer, sangat membantu dari awal sampai selesai. Great Job. Sukses selalu!!
    10 September 2019 | Bride at Harris & Stephanie Wedding

    Best Wedding Planner and Organizer

    Thank you Despro and team for the help before, during and after the wedding. Especially during the wedding day. The team had a very good team work and also had a very detailed and clear plan so the event run smoothly. The team took good care not only to the bride and groom but to the family as well. Definitely the best wedding planner/organizer! Thank you for making our D-Day a very memorable one :)
    05 September 2019 | Groom at Pudy & Michelle Wedding

    Great Moments

    We are still in awe when we look back on everything you did for us before, during and after the wedding. Without your help our special day would not have been the picture-perfect event we always dreamed of. Your planning, preparation, and attention to detail was amazing. Thank you so much DESPRO!
    03 September 2019 | Bride at Winarto & Ritha Wedding

    Wo yg ngebantuin kt bngt

    Pertama tama mau ngucapin trima ksh kpd team despro yg udah bantuin kt dr awal smpe akhir hingga acara kt berjalan dngn lancar, apalagi kt ga pake bridemaids team dr despro ngebantuin kt bngt, trus ksh referensi2 yg ngebantuin kt. Terbantu dngn adanya despro.
    02 September 2019 | Bride at Calvin & Vania Wedding

    TERKEREN ❤️❤️❤️❤️❤️

    Despro itu vendor yg paling gak nyesel kami pilih! Puas banget dengan hasilnya di hari H maupun bantuan2nya sebelum hari H. Makasi banget krn uda ngatur acara kami sedemikian rupa sehingga berjalan dgn sangat baik ya 💕 Sukses selalu!
    31 July 2019 | Bride at Edward & Vivian Wedding

    PERFECT WO

    Sorry baru sempet give review.. Big thanks to Despro sudah membantu banget di Special Day kami, owner and Team-nya LUAR BIASA! Kami sebenarnya sempat attend wedding fair and meet several WO, tp belum nemu yang bener-bener cocok. Then, kami search di bridestory and found some WO list (Despro is one of them) dan kebetulan banget, venue yang kami decide itu juga recommend Despro for us. Setelah itu, kami langsung kontak despro and arrange meeting. After ngobrol2, kami decide untuk choose despro karena merasa cocok ngobrolnya and several months of preparation, we know they are perfect WO for us.. Mulai dari persiapan, ingatin ini itu, ngasih ide dan saran buat kami yang almost clueless buat siapin wedding ini dan sabaarrr sama kami yang super nyantaii, suka telat kumpulin list PR plus few last minute requirements and changes hehehe.. And pas hari H, kami sudah cuman enjoyed our Big Day, ga mikirin or pusingin apa-apa lagi, apapun yang terjadi di luar sana sudah dihadang oleh Despro super hero XD. And one more thing, berhubung aku ga pake bridesmaid, ada satu team Despro (Ci Fanny) yang menjadi invisible bridesmaid aku. Ci Fanny super helpful, sigap, supeeerrrr fun, humoris dan sekaligus motivator. Intinya semua team Despro super baik, reliable dan professional. Kami recommend Despro banget buat yang lagi cari WO buat your wedding day. Sukses terus Ko Miko, Ci Arin and Team! Thank again for helping us..

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 1500
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for a client to contact us would be 6 - 12 months before wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our Business start in 2015
    Address
    jln. Hidup Baru (Komplek Gunung Sari Permai) No.C1 Jakarta Utara 14420
    Location(s)

    We are very pleased to help the bride and groom to realize the dream of their wedding. Our very friendly team will help you to discuss for more informtion. Don't be hesitate to contact us :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.