All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (71)
  • reviews (32)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 8

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Delapan Bali Event & Wedding Review(s)

    32 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    agnes natalia
    10 June 2021 | Bride at Agnes & Kris Wedding

    Partner Bangun Candi Semalam Agnes & Kris :)

    Thank you Delapan & Femmy! From the beginning pilih Delapan & Femmy se simple karena Femmy yang masih ON pas malam (midnight bahkan) kalau aku tanya2 karena aku biasa urus wedding malam hari Along the wedding planning, Femmy helped us so so much. We really appreciate her straightforward opinion (jadi enggak pusing/ngalor ngidul - kalau bisa ya bisa, kalau enggak ya enggak bisa). Femmy contributed a lot on food selection & decor or any aesthetic thing on our wedding day-- basically I relied on her & Kris' taste bud! :p Tapi more than anything, highlight wedding planning kita adalah booking gereja, ganti & booking venue, ganti & booking MUA, finalize decor and other wedding related things - akomodasi, guest transport, streaming you name it!- in a month! karena dari aku & Kris percepat tanggal wedding kita. Moreover, aku yang domisili di Jakarta, Kris di NTT, kita berdua planning untuk wedding di Bali. In the midst of everything, semua bisa di handle dengan sangat baik & tenang sama Femmy (padahal itu kena libur End of Year juga which we believe it would be more difficult for her to contact/organize respective parties). Satu bulan planning dan organizing berasa jadi fun dan jadi ky project bangun candi yang fun hahaha! Dengan tight deadline seperti itu pun, di hari H semua berjalan baik dan lancar dan konsep yang dipinginin aku & Kris pun terwujud. We can't thank you enough Fem & Delapan :) Love, Agnes & Kris
    Juju Cu
    10 June 2021 | Bride at galen dan julia Wedding

    Thank you so much.

    Terima kasih utk supportnya selama hampir 1 tahun terakhir mulai dari konsep wedding, detail persiapan sampai hari H. vendor satu ini bener2 sangat memuaskan. Kita bisa mewujudkan dream wedding di kondisi pandemic ini dengan lancar karena support kalian @delapanbaliwedding. Khususnya utk Bianda, thank you so much beb. Dengan semua kesabaran yg lo berikan ke pasangan rempong ini 😆.
    Jeanny
    15 April 2021 | Bride at Jeanny & Yoko Wedding

    Our dream wedding came true! Thank you Mita and team!

    My husband and I cannot recommend Delapan Bali Wedding enough! Planning a wedding can be one of the most daunting tasks around, I mean it's the biggest event in your life that you'll be organising after all! Having the opportunity to witness a beautiful wedding planned by Mita and the Delapan Bali, I knew she and her team were someone I wanted to be a part of on my wedding day. After much thought and careful consideration to have a wedding in 2020, I took the leap. It was, and still is, one of the most terrifying experiences of my life. We hired Delapan Bali and this was the best decision, honestly worth every penny. When I met Mita for my bridal appointment, she immediately put me at ease. Her skill, professionalism, quality of service, communication, and overall awesomeness has become even more apparent through the stories of how supportive and graceful she has been navigating and supporting her couples that are planning weddings amid the uncertainty brought with COVID-19. Mita and her team were extremely accessible and always available for a call or text and always responded promptly. I constantly felt supported and that I was in good hands. When the big day came I was able to relax and enjoy every single moment without worrying about who was taking care of what. I can say with confidence that the wedding would not have been as a huge success as it was, without her. I recommend Mita, Delapan Bali, and any of the vendors they use without hesitation and with full confidence that she will go above and beyond to meet all your needs!
    Anggun Mbs
    14 April 2021 | Bride at Alvin Wedding

    BEST WO!

    Best BALI WO! Worth the money 💯 Serviceny bagus banget terutama saat hari H. Team ny semua kompak dan gercep kalo ada pertanyaan. Mereka semua mau repot dan gak asal2an. Semua anggota keluarga puas banget sm service ny. Karena mereka bantuin dari A-Z kebutuhan tiap keluarga ga cuma bride and groom! Bahkan yg bukan urusan wedding hr H, transport after wedding juga masih dibantuin! Semua teamny ramah banget. PUAS DEH!! Yanh mau wedding di BALI dan sekitar bisa BOOK mereka! Highly recommend💯💯
    michellechandra
    24 November 2020 | Client at H & M Wedding

    We got best friend while planning a wedding

    Wedding Planner di Bali yang humble, baik, pengertian dan membuat kita nyaman. Sebelumnya maafin yah sudah banyak nyusahin dan repotin kalian. Walaupun jarak jauh dan hanya bertemu 3 kali, tapi berasa uda seperti temen deket banget. Bisa sharing ini itu dan juga bisa saling support. Delapan Bali Wedding Planner sangat mengerti apa yang harus diutamain dan merekomendasikan vendor2 sesuai dengan budget kami. Terima kasih ya Delapan Bali Wedding Planner terutama Mita. Semoga Delapan Bali Wedding Planner semakin sukses dan berkembang kedepannya.
    Lady Antonio
    04 November 2020 | Bride at Theo & Lady Wedding

    Perfect wedding of #TheofoundhisLady

    To all Delapan bali wedding team, Dari awal gak salah pilih & gak ragu langsung contact kalian untuk jadi wedding planner & organizer untuk acara kita. Terlalu bersyukur buat semua yang udah kalian lakuin buat wedding kita. Especially pada saat kita pindah tanggal wedding dari july jadi oct tanpa ada rasa beban / keribetan sama sekali. Kalian bantu semuanya jadi lebih mudah untuk wujudin our dream wedding. Salut kepada semua team yang luar biasa pintarnya, gesit, buat kita nyaman dan kalian bisa selalu diandalkan. Rundown rapih, segala sesuatu keorganizer dengan baik, gak ada yang keliatan miss dari sudut pandang kami & tamu walaupun terlalu banyak surprise dari keluarga tp kalian bisa handle itu semua. Hebat! Best wedding ever♥️♥️♥️ Dan especially untuk *Bianda*, yang hampir setiap hari direpotin sama aku, dengan segala kerempongan & detail yang aku tuntut terima kasih buat kesabaran yang kamu berikan. Selalu bisa diajak brainstorming, gesit, pinter banget, seru banget! Dari awal ngobrol langsung ngerasa “gak salah ni org yg handle nikahan kita”. Terima kasih udh dukung & percaya keputusan kita gak pake pawang hujan. Iman & doa lo juga ada di wedding kita. Lo kerjain ini semua dengan passion dan hati yang besar! Terima kasih ya Bi gada kata2 lain lagi yang bisa ungkapin rasa terima kasih kita. Lo keren lo hebat kita doain lo sukses & bahagia selalu! Love, Theo & Lady

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What makes your services unique?
    We like to offering an unique & different wedding planning experience to all of our clients. Also, we’re love to treat our client like our very own best friend. Because we believe that, the key to make our clients happy and to get the best outcome of the wedding is how we can treat them with our personal touch and open communication. Shorten the distance within us and clients to get the best thing for them on their most important day, is the main reason why we’re always try to give our 101% for them. Its an honor to be part of your most important memories and safe to say that, we sealed your “i do” moments with the quality that you never... ever imagine..
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 persons to up to 2000 persons
    What is your payment terms?
    50% Down Payment after contract dealing, and 50% one week before the wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    full day services
    What the easiest way to work with you for the start?
    Well... its really easy for us to know your range budget first. Then, your preference kind of venue. But, no worries, we also here for you who clueless about everything. We give you a good guidance to set your dream wedding, so anything that might be sounds crazy for now, will eventually looks reasonable at the end.
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Around Jakarta, Surabaya, and Malang
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for clients to contact us would be 3-12 months prior to the wedding. But, we also accept express planning, which is less than 3 months before the wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes That would be great if our Client give us a ring/call first before we meet up with them, so that we can prepare our to do list or itinerary for the meeting itself :)
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    When was your business established?
    Delapan Bali Wedding established on 2015
    Address
    Jalan Imam Bonjol, Perumahan Taman Mutiara block C no 3B 80361
    Location(s)

    Delapan Bali Wedding provides complete consulting services for weddings, holy unions, anniversaries, parties, and private events. Our consultants are experienced and dedicated professionals with many years of event planning experience. Delapan Bali Wedding is unique in that we give our clients our undivided attention. We listen to their needs and work with them to create the event of their dreams. Our clients' wishes become our commands.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.