All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (48)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    colorful photo cinema Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 March 2017 | Partnering Vendor at makeup byririrahajeng Wedding

    awesome team

    the team that i love to work with, they really appreciate my work. and.. no doubt about it, their work are always awesome!! fun, yet classy and elegant!
    07 March 2017 | Friends Of Couple at Stevi & Hasbi Wedding

    Fotografi Jakarta ter-keren dan fenomenal

    Good job! moment dan ekspresinya dapet! timnya profesional, walaupun badannya besar-besar tapi gesit.
    20 February 2017 | Groom at Regina Wedding

    Puas

    Kerja sama dengan colorful photocinema jadi pengalaman yg menarik dan mengesankan . Dengan crew nya yg asik dan profesional serta service yg memuaskan sehingga memberikan bintang 5 tidak harus berpikir panjang . hasilnya gk perlu dipertanyakan, ide dan tema saya mampu di angkat dengan kreatifitas crew colorful dengan baik dan rapi . semoga kedepannya colorful bisa terus menjadi vendor yg lbh besar . Terima kasih banyak colorful buat pengalaman yg tak terlupakan .

    Vendor Reply

    20 February 2017
    Dear Dendi Trimakasih banyak sudah mempercayakan Colorfulphotocinema sebagai bagian dari momen spesial mas Dendi. Sangat senang kami dapat mewujudkan kebahagian dan impian pernikahan yang indah untuk mas Dendi dan mba Regina. Selanjutnya, kami nantikan momen spesial bersama keluarga baru mas Dendi dan mba Regina.
    08 February 2017 | Bride at Nur & Okky Wedding

    Great Job! Gak nyeselll

    Gak nyeseel milih Colorful buat jadi vendor photography weddingku kmrn. Fotografernya baek dan asik jadi kita gak dibikin kekii, dan hasil fotonya fun & fresh banget, sukaa pokoknyaa dan harganya pun bersahabat cucok di kantong hehe. Thank you colorfull!

    Vendor Reply

    08 February 2017
    Hai kak Nur Asyiah! Terimakasih untuk review nya. Senang bisa menjadi bagian di momen spesial kakak. Langgeng selalu sampai maut memisahkan. Kami tunggu di momen2 spesial bersama keluarga :)
    07 February 2017 | Bridesmaid at Tyas & Gilang Wedding

    Baguuuuusssss

    Suka banget sama hasil foto-fotonyaaaa. Tim nya juga profesional dan ramah-ramah banget. Soon mau pake colorful juga buat wedding aku nanti ^^

    Vendor Reply

    07 February 2017
    thx petra untuk rewiew buat kami :)
    03 February 2016 | Friends Of Couple at Adit dan Wini Wedding

    keren cinema wedding di sunda kelapanya

    ada foto udaranya... dan team colorful sangat profesional

    Vendor Reply

    07 February 2017
    thx hendi untuk rewiew buat kami :)

    Photography

    What do your packages include?
    package we can be adapted to the needs you both
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    yes
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    we package one day full
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes for appointment, please contact our team (Petra Puspita) +62 896-6992-5366
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We also serve a photo session outside Jakarta, for the detail information please contact our team (Petra Puspita) +62 896-6992-5366
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes We have additional equipment for your special day like drone, jimmy jib, screen and projector
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we provide a flexible time
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes in each of the packages that we offer to you, you will get All Raw Files
    Are you available to shoot after hours?
    Yes we provide extra costs for additional time or day
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    we will direct and we'll take the best angle in every photo or video session
    What rate do you usually charge at?
    in another packages, we will provide extra costs
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    one month after the wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    two month after the wedding day
    How far in advance should your client contact you?
    preferably about 4-6 month
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    in 2013 Wedding Photography award
    What makes your services unique?
    We are young, friendly, energetic, and creative! Our work will be unique and everlasting. 7 years experience in the photo and cinema. Have professional studio and equipments in Jakarta and Yogyakarta. 99.9% satisfaction guaranteed. Because customer satisfaction is everything for us. Competitive price. with so much love and high quality works. We're ready wherever you want. Experienced in various shooting situations and also at overseas shoot. And for sure, we will make your day more colorful!
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    ya
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    10% tanda jadi, 50% DP dan 40% saat pengambilan album
    When was your business established?
    Colorfulphotocinema build a professional studio in 2009 and 2012 in Jakarta. Until now, we continue trusted and growing in both cities.
    Videography

    What do your packages include?
    DVD of raw footage,  Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes setiap paket cinematic kita menggunakan glide cam agar video tidak goyang
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya, kita melayani di seluruh kota di Indonesia dan beberapa negara sesuai kesepakatan
    Do you do a same day edit?
    Yes ya kami bisa mengerjakan video same day edit itu merupakan salah satu keunggulan kami
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes Iya kami memiliki videografer pengganti jika videografer utama kami berhalangan, anda tidak perlu khawatir dengan kualitas hasilnya karena kemampuan.videografer kami ada standar dan kualitasnya
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Photo booth with photographer
    How do you usually charge?
    By session length
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes ya, kami berikan softcopy foto hasil dari photobooth
    Do you provide props for picture taking?
    Yes paket kami termasuk properti foto yang unik dan menarik
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    Kapasitas jumlah yang di foto dan jumlah foto tidak terbatas, kami hanya membatasi durasi foto
    Do you provide custom frame design?
    No tapi kami menyediakan 3 pilihan bingkai yang menarik
    Do you provide backdrop/booth design?
    No tidak karena desain backdrop biasa disiapkan oleh vendor dekorasi agar photobooth senada dengan tema wedding
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes kami menyediakan 1 photographer dan dua operator untuk melayani anda
    How far in advance should your client make a booking?
    untuk layanan photobooth pemesanan min 2 bulan sebelum hari H
    What makes your product and services unique?
    kami menyediakan custom properti yang sesuai dengan tema wedding dan kata-kata unik,
    Service(s)
    Address
    Jalan Mandala Utara VII no 15 Tomang Jakarta Barat 11440
    Location(s)

    Colorful Photocinema we are a bunch of young and talented photographer and cinematographer. We dedicate ourselves fully as a photographer, we stand here to share the happiness with you. Laugh and Love are our fuel to drive our creativity. We were most interested in wedding photography. Desire and passion arises when the bride share laughter and sadness in the sacredness of marriage. We believe that every second of your beautiful moments have to be captured by the right people

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.