All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Cindy Natalia Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 March 2019 | Bride at Erwin & Fifi Wedding

    MUA yang Detail

    Saya mengetahui MUA Cindy dari media sosial, awalnya saya ragu apakah hasilnya memuaskan, ternyata diluar dugaan saya, hasil make up saya mendapat byk pujian dr keluarga & tamu-tamu yg hadir dan yg terpenting hasil make up nya awet hingga malam hari tanpa retouch. Cindy details sekali dalam make up dan tau kekurangan2 yg harus ditutupi dan diperbaiki. Jauh2 hari sebelum hari H saya juga sering diingatkan apa aja yg harus dilakukan dan tidak boleh dilakukan. Pokoknya ga nyesel deh pilih Cindy sebagai MUA :) Thanks ya Cin udah membuat special day ku makin special
    29 January 2019 | Bride at Steve n Fanny Wedding

    Highly recommended

    Really satisfied with Cindy's make up.. it's not heavy on my face and very beautiful. She is very good in what she's doing, came in on time on my wedding day and very helpful. Thank you Cindy and crews for being part of my big day.. Highly recommended
    20 December 2018 | Client at Feli & Eka Wedding

    Humble & Recommended MUA

    Aku memilih ci Cindy untuk make up midodareni dan pemberkatan gereja untuk wedding koko ku. Ci Cindy sangat membantu dan profesional, pas di make up pada bilang beda hihihi. Pas pemberkatan aku make up dari pagi tahan sampai malam pas tea pai, hampir 12 jam make up nya awet, suka sama make up nya. Sukses terus ci and stay humble ^^
    22 November 2018 | Bride at willi n laura Wedding

    happy customer

    thx ya Cind for making my bridesmaids looking soo good on my wedding day. 😁 trs ramah lagi. keep up the good work yaaa
    08 November 2018 | Client at Dave & Merikha Wedding

    SUPER RECOMMENDED

    pertama makeup sama cindy itu pas mau acara lamaranku makeup nya bagus banget & on time bgt langsung jatuh cinta trs pas wedding percayain makeup bridesmaid2 ke cindy jg & hasilnya perfecto :):) Dan kemarin ada project video clip jg again & again percayain makeup singer2 ku sama cindy karna uda percaya bgt sama hasilnya and the result entirely beyond perfect! Thankyou cindy natalia
    26 October 2018 | Client at michelle Wedding

    recommended MUA

    makeupnya bagus banget. pangling tapi makeup nya gak lebay dan awet banget dari pagi sampe malem, sampe banyak tamu yang nanyain makeup dimana. pengerjaannya juga detail bgt. tepat waktu, ramah, dan friendly banget. thank you ci :)

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes with additional charge for transport and accommodation
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    since 2016
    What makes your services unique?
    We make sure that every bride become the most beautiful version of themselves on their big day.
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.