All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (8)
  • projects (83)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Cassia Decoration Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dinda Firdausa
    06 September 2022 | Bride at Dinda & Berian Wedding

    Best decoration vendor ever!

    Cassia Decoration super recommended banget buat aku. Dari awal ngomongin mau konsep weddingnya seperti apa, Cassia udah paham bgt & kasih kita referensi2 juga yang cocok dengan konsepnya. Saat hari H bener2 shock karena decornya luar biasa melebihi ekspektasi kita 🥺❤️ pokoknya Thank You Cassia udah wujudin dream wedding kita!! 🌸💗
    Larasaty Annetha
    09 July 2022 | Bride at Laras & Nico Wedding

    Thank you Cassia

    Aku pakai Cassia dari engagement sampai ke pemberkatan di gereja. Suka bgt sama hasilnya, proses diskusi sama ownernya yg baik hati dan very responsive to our query, Mba Meiska. Dari awal contact tim Cassia, proses diskusi mengenai moodboard sampai hari H semua berjalan dengan lancar. If you are bride-to-be looking for stress-free vendor, who helps you every step of the way to your big day, do choose Cassia. Thank you Cassia team ❤️
    Vania Anindita
    27 June 2022 | Bride at Aya & Adrea Wedding

    Lamaran to Pengajian Siraman Aya & Adrea

    Dimulai direkomendasikan oleh seorang sahabat untuk pakai Cassia Decoration karena katanya yang punya vendor nya baik banget. Akhirnya jadi iseng tanya-tanya untuk dekorasi lamaran sendiri, dan ternyata Mba Meiska sangat nyaman untuk diajak diskusi, sampein apa yang kita mau, dikasih feedback juga, dibuatin moodboard yg sesuai referensi dan ta-daaaaaaa jujurrr hasilnya semuanya diluar ekspektasi sih.. warna juga selalu sesuai banget sama referensi kita, moodboard dan pastinya bagus banget huhu. Sampai akhirnyaaaaa biar ngga pusing-pusing, dekorasi pengajian & siraman juga dibantu sama Mba Meiska. Kalau ada yang kurang-kurang di hari H juga sering dikasih bonus aaah senangnya bisa punya kesempatan dibantu Mba Meiska & Team di beberapa rangkaian before wedding! Sukses terus yaaa untuk Cassia Decoration! Will remember it foreverrrrrrrrrrrrrrr thank you thank you thank youuu 💖🦋💖🦋
    Suzzy
    21 June 2022 | Bride at Suzzy & Alif Wedding

    Amazing!✨

    Aku bener2 ga salah pilih vendor untuk decor,dari awal liat portofolionya di instagram udh langsung suka sm taste nya🥹 mba meiska juga sabar bgt sm requestan aku,sering revisi berkali2,banyak di bonusin ini itu juga,pas hari H nya bener2 beyond my expectation!🤍 dari pemilihan bunga dan jg warnanya sesuai request color paletteku! Di eksekusi dengan baik dan detail,semua tamu ku jg pd puji decor nya cantikkk,semua spot yg di decor pasti dijadiin untuk foto2 haha,untuk harga jg paling reasonable,cassia jg bukan tipe yg money oriented,sangat enak untuk di ajak diskusi dan sharing.highly recommended! Thank u so much cassia decoration,thank u mba meiska&team you guys really made my big day so amazing&wonderful💖
    Hannah Devriza
    21 June 2022 | Bride at Hannah & Brega Wedding

    thank you Cassia

    Terima kasih banyak Cassiaa.. seneng banget pas acara Lamaran kemarin bisa pakai Cassia! sangat komunikatif, ramah, dan yg terpenting pas acara berlangsung hasil decor sesuai harapan dan bagus banget! ❤️
    Ladiba Disan
    20 June 2022 | Bride at L & A Wedding

    Totally reccomended!

    Terimakasih banyaak yaa buat dekornya.. dari awal proses komunikasi sangat mudah, lalu hasil dekornya bener2 cantik bgtt, penataan dan mix and match nya classy bgt, tidak pasaran atau monoton dengan porto Cassia yg sebelum2nya, selalu ada aksen eksloprasi berdasarkan hasil diskusi dgn client. Hasil bagus bgt dan tamu pun ikut jatuh cinta dgn ambience acara kami. Thank you Cassia!

    Decoration & Lighting

    What makes your services unique?
    Our decoration is personalized without eliminating our own character and style. We will put best effort to create the event memorable.
    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    50 pax to 1500 pax
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Vintage,  Glamorous,  Modern,  Rustic
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    We can arrange for site visit before the event for more accurate quotation.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Scetch will be provided after down payment
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    N/A
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be great. Should client has limited time for preparation, then we will explore and put our best effort to serve.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    When was your business established?
    Established in 2018, Cassia is owned by Fajri and Meiska, two characters coming from different background but was united by the same huge passion in creating event experience memorable through art & beauty of decoration.
    What is your payment terms?
    30% first downpayment, 50% 1 month before event, 20% 2 weeks before event.
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Address
    Andara, Pangkalan Jati Baru Depok 16513
    Location(s)

    Cassia decoration is event decoration specialist based in Jakarta, Indonesia. Established in 2018, Cassia is owned by Fajri and Meiska, two characters coming from different background but was united by the same huge passion in creating event experience memorable through art & beauty of decoration.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.