All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (36)
  • reviews (46)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Caramel Card Review(s)

    46 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Cindy Mayer
    21 October 2021 | Bride at Richard n Cindy Wedding

    MENGECEWAKAN

    Saya pesan undangan 50pc di caramel dgn harga 80rb 1 undangan, jelas” di invoice tertulis ada pengiriman dummy dan kalo approve baru naik cetak. Sedangkan untuk revisi aja selalu saya yg follow up hanya caramel saja vendor yg sering hilang lama bales. Sampe dari model undangan saja saya yg kasiliat mau seperti apa, logo pun saya yg kasi bunga pun saya yg kasih loh!!! Padahal tinggal contek aja!Ekpetasi saya uda tinggi dgn harga 1 undangan 80rb ! Akhirnya dicetak TANPA APPROVAL DUMMY dan waktu yg sangat singkat 1minggu saya pun kaget pas datang undangannya pas saya buka cet nya banyak yg rontok dan crash putih” dan yg lbh parah smua org blg undangan saya warnanya hitam!! Saya rquest navy blue dan saya aja liatnya item! ya vendor uda di bayar lunas ya menyalahkan klien. Jelas” finishinya ga bagus dari amplop nya aja uda jelek foil gold nya beleberan ga rapi vendor mengelak dan MEMBENTAK saya harus 200 pc baru kirim dummy saya baca invoice ga tertera disana! Vendor blg itu kertas import, kertas import kalo finishing tdk bagus buat apa? Kalau dia vendor yg jujur tanpa saya minta pembuatan dummy pun dia kirim sendiri, sangat di sayangkan vendor ini ga jujur dia ga ada kirim dummy sama sekali kepada saya. Saya nyesel banget buat undangan disini karna finishing nya sangat buruk undangan saya terlihat murahan sayang saja disini ga bs taro video n fto. Hati” ya guys pilih vendor yg jujur susah sebelum dp pstikan dulu jgn tertipu sama seperti saya! Di hari moment seumur idup sekali ini saya harus ngerasain tertipu undangan yg ekptasi beda sama realita! Anggap lah sedekah sama vendor ini uda merusak hari bahagia saya
    Erni Yunita As-shobry
    20 October 2021 | Bride at Erni & Indra Wedding

    The best Invitations

    Terimakasih karena telah ekstra sabar dan telaten banget dalam menghadapi permintaan aku yang macem-macem 😁. \nHasilnya memuaskan dan aku suka. Alhamdulillah aku ga salah pilih, Terimakasih banyak Caramel Card ❤️
    Livia Tejasentosa
    12 September 2021 | Bride at Samuel dan Livia Wedding

    Review Invitation Card

    Puas banget sama Caramel.. sangat helpful selama proses pembuatan dari awal design sampai jadi hasilnya bagus
    Catherine Wong
    01 August 2021 | Bride at Glenn & Catherine Wedding

    Awesome job

    Caramel card did a really great job in making my wedding invitation 👍🏼👍🏼
    Nerissa Ang
    26 March 2021 | Bride at Oki Alexander & Nerissa Arviana Wedding

    Vintage Wedding Invitation

    Thank you Caramel Card ! Bener” puas sama hasil undangannya yg vintage abis & elegan .. Beyond expectation banget sama hasilnya .. Sukses terus Caramel Card
    Agustina Lin
    24 November 2020 | Bride at edy & agustina Wedding

    cantik dan elegan hasilnya

    thank u uda design dengan cantik yah dan tetap terlihat elegan banget. love it🙏😍

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made
    What services do you include in your package?
    Design
    Is there a minimum order requirement?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes
    What other services do you offer?
    Printing service
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress
    What design styles do you specialize in?
    Typographic, Vintage, Rustic, Elegant, Modern, Hand Drawn
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    5 Weeks. 2 weeks for design, 3 weeks for production and finishing
    How far in advance should your client make an order?
    3 months advance will be great
    What makes your services unique?
    Caramel Card presents you unique and fresh invitation design with perfect finishing. Perfect in every details of the invitation is our commitment, because how people imagine of your wedding starts from your perfect invitation
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% as down payment, 50% after dummy is approved, 20% 1 day before pick up the wedding invitation
    When was your business established?
    Our business established in September 2014
    Service(s)
    Address
    Cluster Whelford Blok FD 9 No. 6, Greenwich, BSD, Tangerang - Banten
    Location(s)

    Caramel Card presents you unique and fresh invitation design with perfect finishing. Perfect in every details of the wedding invitation is our commitment, because how people imagine of your wedding starts from your perfect invitation. We have a good design, elegant, and high quality print.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.