All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (74)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 9

    All
    view 9
    Wedding Organizer & Package Maya & Fahri by FD Wedding Organizer Wedding Organizer & Package Maya & Fahri by FD Wedding Organizer
    Wedding Organizer & Package Maya & Fahri by FD Wedding Organizer Wedding Organizer & Package Maya & Fahri by FD Wedding Organizer
    +2
    FD Wedding Organizer
     & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Baskoro & Rosa by AmyckoBaskoro & Rosa by Amycko
    Baskoro & Rosa by AmyckoBaskoro & Rosa by Amycko
    +8
    Amycko
     & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Mario & Natasha by littleseed.idMario & Natasha by littleseed.id
    Mario & Natasha by littleseed.idMario & Natasha by littleseed.id
    +8
    littleseed.id & 4 OTHERS
    Flowers
    Guffi & Dinda Wedding by ISEIGuffi & Dinda Wedding by ISEI
    Guffi & Dinda Wedding by ISEIGuffi & Dinda Wedding by ISEI
    +38
    ISEI
     & 4 OTHERS
    Photography
    Karin & Acho Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERKarin & Acho Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Karin & Acho Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERKarin & Acho Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +2
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Barry Irawan Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Recomended MUA

    Makeupnya bagus banget, flawless dan bikin pangling pengantin. pokoknya keren banget deh, timnya pun profesional. senang sekali bisa bekerjasama dengan vendor ini. see you on the next project :)
    03 October 2016 | Bride at Aretha & Ivan Wedding

    My Savior !! love it to the max ...

    Secara non teknis, Mas Barry tepat waktu dan enak diajak bercanda. Beliau bisa membantu menenangkan perasaan bride yang campur aduk di hari itu. Hasil make upnya warbyasak,,, Bisa buat aku cantik dan dipuji semaleman (bahkan sampe besok2annya) oleh semua orang. Halus banget pengerjaannya dan sabar. Dan beliau bisa diandalkan untuk mengatasi masalah per-paes-an. hahaha.. inget gak mas ?? Di saat sanggarku udah pulang, tapi paesku berantakan, beliau dengan santai bisa touch up dan terlihat tampak sempurna lagi. My savior... Thank you Mas, dan semoga karirnya makin hits dan membawa kebahagiaan bagi penganten wanita di mana pun. See you di acara berikutnya :)

    LUXIO PHOTO

    04 June 2015 | Partnering Vendor at Wedding

    Good Make Up

    Dengan bantuan dari mas Barry dalam hal make up team foto atau video menjadi lebih mudah dalam proses pengerjaan, sehingga dapat menghasilkan gambar yang maksimal.

    Hair & Makeup

    Do you offer trials and consultations? If yes, do you charge for trial?
    yes,price for trial is Rp.1.000.000 - Rp.2.000.000
    Can you service a large group or bridal party?
    yes
    How many customers can you serve at one time if the bride were to book her entire bridal party? Are there discounts for doing so?
    more than 5 costumer
    Service(s)
    Address
    Mampang - Jakarta
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.