All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (19)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bali Eve Wedding & Event Planner Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 October 2017 | Bride at Jessica & Alesandro Wedding

    Great and Very Friendly Team!!

    Bali Eve Wedding Planner is a great team and really are professional, since the first meeting until the wedding day, really good in communication and really are helpful Thank you bali eve!
    17 October 2017 | Bride at Febe & Victor Wedding

    5 star for you guys!!

    Awalnya susah banget untuk nemuin wo yang cocok buat ak, karena aku udah beberapa kali ketemu sama wo" di bali dan belum ada yang cocok, sampai akhirnya aku di recomend sama sodara ku coba pakai Bali Eve Wedding Planner di bali, setelah aku cari" infonya, aku langsung wa mba laura untuk ajak meet up, awal ketemu emng agak sungkan sih, tp setelah 2 - 3 kali ketemu, aku langsung bisa akrab sma mba laura, keliatan profesional and very very good wedding planner, mba laura and the best teamnya sangat membantu, dari hal-hal kecil, dari prepraration, remind my self untuk data" yang belum aku kasik, selalu ngejar aku biar hari H ga klabakan, walapun aku banyak mau tp mba laura ttp mau bantu and ngasik masukan, sampai di hari pernikahanku pun mereka memang The best team and solid team yang pernah ak liat, sehingga acara di hari H ku jadi luar biasa!! Thank you So much for Bali Eve wedding Planner and Team!!
    17 October 2017 | Bride at Sarah & Rico Wedding

    The Best Team and Wedding Planner!!

    Pada saat aku mengadakan acara pernikahanku dengan suamiku di bali, aku menggunakan Bali eve Wedding Planner ini sebagai WO ku, aku mengetahui Bali Eve Wedding Planner ini dari bridestory, pada saat aku ketemu sama mbak Laura (yang incharge untuk wedding ku), Dia sangat helpfull banget, dari tata cara komunikasi, dan ide - idenya yang sangat membantu menjadikan acara pernikahanku tak pernah akan terlupakan, dari hal-hal kecil maupun besar semua di handle dengan timnya dengan sangat luar biasa, dari penjemputan di airport, di hotel, morning call, mengurus keuda orang tua kami mereka sangat luar biasa. pokoknya recommend banget deh Wedding Planner ini, Thank you so much guys!
    14 September 2017 | Bride at Rudolf & Melisa Wedding

    They deserve 5 stars review

    Ak tau Bali eve waktu datang ke acara pernikahan saudara and already from that moment I knew that you guys are amazing ! mulai dari membantu saat penjemputan di bandara, telfon ke kamar sebelum acara untuk remind kita , sampai bantu keberangkatan dan kepulangan dari hotel kita ke venue. Jadi saat kami memutuskan untuk mengadakan wedding di Bali , kami langsung memilih Bali eve untuk menjadi wedding planner kami (based on experience as the guests saat kita liat semua acara berjalan smooth dan lancar) and thats really are a right choice ! Laura sangat membantu untuk pernikahan kami , memberikan option venue dan vendor yang oke , She always find solution to get what we want even with our small budget :p Thanks laura and bali eve team for everything , sukses selalu, you guys are the best !

    Vendor Reply

    14 September 2017
    Thanks dear ❤️

    Trusted Wedding Planner

    It was a great to be able to work together with this wedding planner. Their work is professional and can be trusted. Definitely they can satisfy our client as well. We look forward to work together again in the future.
    28 April 2017 | Bride at Ivana & Julius Wedding

    My very unforgetable moment

    My wedding was held on 14 Febuary 2017 . 
I made a perfect choice to choose bali eve as my Wedding Organizer.
Very helpful and responsive to cover any unpredictable issue.
Very profesional and a great time keeper..

Success for bali eve

    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What service do you provide?
    Full planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 up to 2000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Mandarin
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    5-15 hours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    We'll be happy to make your wedding dreams come true! We also give you free design for wedding logo and wedding itinerary!
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Religious wedding ceremony
    Address
    Alamanda office 5th floor , Jl. Bypass ngurah rai no:67. 80361
    Location(s)

    We make your moments more memorable!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.