All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (8)
  • projects (230)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ASA organizer Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    chrystine hanny
    09 December 2021 | Bride at Dennis & Hanny Wedding

    Great WO

    Very greatful to team ASA! Benar2 sangat membantu dalam setahun ini, apalagi udah mundur tanggal 2 kali karna hal tak terduga, ga kebayang kalo ngatur vendor2 cmn sendiri.. Team ASA ramah2, cekatan, detail, responsif, dan adaptif dgn sitkon. ASA banyak kenalan vendor bagus2 jg hehe. Pokoknya acara kita berjalan dgn lancar. Terimakasih banyak...

    Vendor Reply

    11 December 2021
    Hanny… iyaaaa sama2. im so grateful juga bisa ngurusi wedding km. Iya, mundur2 gpp yang penting merit dan aku sng lihat km n dennis sama2 saling sayang. Smg tiap hari ur days full of love yaaa…. Keep in touch yak ❤️
    Nilasari Toemidjo Ali
    08 December 2021 | Partnering Vendor at ERD Wedding

    perfect detail

    salah satu partner wo terbaik selama bergabung di dunia WO !! helpfull banget, detail , nice team. n all crew perfect nd professional

    Vendor Reply

    11 December 2021
    Thank you kak Nila, dekornya juga selalu bagus. hehehe Smg kt 2022 makin sering nge-job bareng yak. i wish that. sehat2 selalu. Sukses buat Nila & Erich Decor yaaaa
    ilham bikki
    08 December 2021 | Partnering Vendor at chriss&bella Wedding

    Profesional and Fun

    Asa tim sangat sangat profesional dan menyama ratakan vendor dengan tim EO, kak vira selalu say thanks ke semua yang kerja bukan cuma satu orang atau ketuanya saja, tapi semua yang kerja saat itu di samperin satu satu hanya untuk bilang makasih, sesuatu yang kecil tapi impactnya besar banget, bikin yang kerja nyaman hasilnya juga pasti akan maksimal, kak keke selalu membantu setiap ada detail yang kurang selalu bicara layaknya teman saja, semua tim EO nya pun kerjanya rapih serapih rapihnya, mulai tim pendamping, tim acara, good job asa, sangat recomended sekali.

    Vendor Reply

    11 December 2021
    Ilhammmm… hehehehe february ketemu lagi ya kita… makasih bgt reviewnya. Thank you for the kind words, aku ga nyangka km appreciate hal2 yang actually aku juga ga kepikiran. Ilham makasih bgt ya, aku salut bgt, satu2nya tim dekor yang standby deket WO buat bantuin urusan dekor. jadi kalo ada apa2 grecep bgt. apalagi ilham tuh supel n helpful bgt. suasana jadi makin seru. thank you bgt Ilhammm 🙏❤️
    Donny Waluyo
    08 December 2021 | Partnering Vendor at mr & mrs Wedding

    Best WO

    Recommended ASA Organizer! Teamnya Friendly & Professional, keren pokoknya sukses terus.

    Vendor Reply

    11 December 2021
    Thank you mas donny. Kalian jg keren bgt. kt jadi WO kan makin semangat yah kalo dekornya bagus, rapi, artistik ehehhehe. sukses terus yaaa
    Rio Cdr89
    08 December 2021 | Partnering Vendor at mr n mrs Wedding

    Detail Oriented & Friendly

    love to work with ASA as they're a very friendly partner but always be careful for every detail. it is very recommended to assign your special day with ASA.\n\nmario -erd-

    Vendor Reply

    11 December 2021
    Mas Rio, thank you bgt buat reviewnya. Tim aku juga pada bilang kalo yang dekor Erich Decor, udah ga pusing. hehehehe beres ontime, cakep, sesuai sama yang sudah disepakati. thank you banget mas buat kerjasamanya. ketemu lagi di 2022 ya.
    Erich Decoration
    08 December 2021 | Partnering Vendor at banyak & banyak HAHAHA Wedding

    PROFESSIONAL AND REALLY HAVE A GOOD TASTE!!!!

    blm ada 1 tahun kerja sama brg sama ASA, SUWENENGNYAAAA ga karu2an!!!!\n\nall crew professional banget, apalagi VIRA nya BEST banget!!!\n\njuga KEKE, you guys really super detail, selain kita yg vendor jg seneng, klien pastinya ikut seneng, krn bener2 tertata rapih dan kita kalau brainstorm dekor bener2 all out dan suka banget sama taste ASA.\n\npadu padan yang sangat pas kalau menurut aku sbg vendor dekor yah!\n\nsukses trs buat ASA, Vira dan all team!\ncant wait for our journey together in 2022..... cheers!!!!

    Vendor Reply

    11 December 2021
    Ini dia nih… Decorator yang hasil dekornya bikin anak2 ASA semangatttt. Kt kaya dapet “booster” krn mata serasa disegarkan sama yang indah2, hati juga ikutan happy sampai fullll. Makasih ya… buat kerjasamanya Erich n’ team. Kalian selalu delivered yang kalian janjikan dan somehow flexible buat nyesuaiin keadaan. Hebat lah kalian, hebat bgt…. aku beruntung bgt setahun ini, meskipun korona2 ada byk project sama kalian. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Cheers for 2022.🥳🎉

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Other
    What sort of planning do you cover?
    Other
    What is your primary expertise?
    Cultural wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    10 pax - 4000 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    2 to 18 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    20 hrs
    What makes your services unique?
    We are a thematic event stylist. We are masterin kn creating a concept for all type of event. We personalize our services according to your style & budget. We want to make your dream wedding come true.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% down payment to lock the date, 50% final payment 1 week before D-Day
    Coverage
    Main: Bali & Jakarta
    What makes us different?
    We personalize our service according to your style. So it can be as unique as you. Our experience give us network to venues, bridals, bakeries, MUA, etc. So, we can match your preference to the right vendor. I assure that you get the special price from them, and we dont take any commission fee. Thank you for your time, You can reply this msg if you neet more explanation. I’m speaking Bahasa Indonesia, indeed. We can also arrange a meet up or just leave your WA number, then we can contact you immediately. Warm regards, Viranica +6281280777989 ASA Oraganizer, Jakarta-Bali Personalizer your Best Moment
    When was your business established?
    22/02/2018
    Address
    Muara Karang Blok S4 selatan, no.6a, level 2, Jakarta Utara. 11460
    Location(s)
    Jakarta​.​Bandung​.​Surabaya​.​Bali

    We are a thematic event planner. We embrace the unique character of each client. That's why for one occasion, we ever created fashion show within the grand entrance, on the other occasion we made a surprise flashmob for our bride, groom, all the guests, and many more. We are mastering in organizing and creating a concept for all type of event. I hope we can think of an integrated concept for your wedding. Our JAKARTA & BALI team are ready to make your wish come tru

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.