All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • Store (1)
  • projects (7)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ASA Digital Imaging Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Helida Anifa
    25 February 2021 | Client at Helida & Rajju Wedding

    Honest review Helida & Rajju

    Puas banget jadi client nya asa sejak awal prewedding sampai wedding. Selain hasil fotonya yg memuaskan, timnya juga ramah,asik, kreatif, bisa kerjasama dgn baik dan ini sih yang utama bersih dan wangi. Asik rame gak bikin grogi waktu photoshoot. Sesuai sama yg kami inginkan.

    Vendor Reply

    25 February 2021
    Terimakasih kak sudah mempercayakan kami untuk mendokumentasikan hari bahagia kalian ya kak ! Semoga bahagia selalu dan semoga ada kesempatan lagi untuk mendokumentasikan hari hari bahagia keluarga kakak semua !
    Ayu Safitri
    25 February 2021 | Bride at Fitri & Adam Wedding

    WEDDING PHOTO & VIDEO PREMIUM

    Unforgettable wedding moment with ASA Digital Imaging, thank you mas semua buat hasil fotonya yg keren dan hasilnya cepet jadi, asik pemotretannya, sabar ngarahinnya (maklum bukan model jadi gak pinter gaya didepan kamera hehe) dan untuk harganya sangat terjangkau sih. Recomended asli.

    Vendor Reply

    25 February 2021
    Terimakasih kak sudah mempercayakan kami untuk mendokumentasikan hari bahagia kalian ya kak ! Semoga bahagia selalu dan semoga ada kesempatan lagi untuk mendokumentasikan hari hari bahagia keluarga kakak semua !
    Reza Pahlevi
    25 February 2021 | Client at EJ & BT Wedding

    WEDDING PHOTO & VIDEO ESSENTIAL

    The best our wedding vendor so far !! :D Sejak awal emang suka banget dengan hasil jepretan ASA. Selain itu, appreciate banget dengan teamnya yang sangat amat professional dan friendly mulai dari customer service, fotografer, editor. Sejak awal komunikasi dengan teamnya sangat ramah. Selama pemotretan juga happy banget. Team yang fun dan bisa mengerti keinginan customer membuat mood selama pemotretan happy terus. Hasil foto serta tone yang diberikan juga sangat memuaskan. Hasil kerjanya juga sangat cepat dan sesuai dengan permintaan kita. Very recommended vendor sih, kedepannya untuk acara2 apapun pasti pakai lagi ! Trimakasih yaa !!

    Vendor Reply

    25 February 2021
    Terimakasih kak sudah mempercayakan kami untuk mendokumentasikan hari bahagia kalian ya kak ! Semoga bahagia selalu dan semoga ada kesempatan lagi untuk mendokumentasikan hari hari bahagia keluarga kakak semua !

    Photography

    How long does it take for the client to receive the final product?
    The Final Product will be ready after 2-8 weeks
    What is your payment terms?
    30 % for contract, 30% before event, 40% for the final delivery
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Prints, Albums,  Digital files
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct them professionally
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Please kindly contact us
    What do your services cover?
    Beauty shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What rate do you usually charge at?
    Daily and per hour
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Cultural
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2-6 months before the D-Day
    When was your business established?
    Our bussines started from 1992
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Portraiture,  Cultural,  Journalism
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7 days
    Service(s)
    Address
    Jalan HM Sarbini 138 Kebumen 54316
    Location(s)

    Wedding - Prewedding - Family - Baby - Portrait photography services

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.